مقالات آموزشی

آپدیت ورژن PHP وردپرس + چگونه نسخه PHP را به روز رسانی کنیم؟

مفید بود؟

قراره که امروز آپدیت ورژن PHP وردپرس رو به شما در این مقاله آموزش بدیم. قبلش بیاید به این سوال پاسخ بدید: آیا سایت وردپرس شما با آخرین نسخه PHP در حال اجرا هست؟

PHP زبان برنامه نویسی سمت سرور است که توسط وردپرس استفاده می‌شه. در حقیقت PHP درصد بالایی (78%) از سایت‌ های اینترنت رو تامین می‌کنه. با فهمیدن این که 43% از اونها از PHP5 استفاده می‎کنن، شاید متعجب بشین. پس بروز رسانی نسخه PHP وردپرس بسیار مهمه، البته به دو دلیل:

  • کارایی: چرا که جدیدترین نسخه PHP دو برابر سریع‌تر است.
  • امنیت: استفاده از نسخه پشتیبانی شده به این معنیه که اگه آسیب پذیری وجود داشته باشه، با الویت رفع می‌شه. نسخه جدید اغلب دارای رفع اشکال هست. عامل دیگه‌ای هم وجود داره، سازگاری! اگه از نسخه PHP قدیمی‌تر استفاده می‌کنین، این احتمال وجود داره که افزونه جدید از اون پشتیبانی نکنه.

وردپرس رسماً توصیه می‍کنه از PHP7.4 یا بالاتر استفاده کنین. اگه در طول روند آپدیت شدن وردپرس با مشکل روبرو شدین، به مقاله رفع مشکل آپدیت نشدن وردپرس مراجعه کنین. غیر از این مورد، بهتره در مورد رفع خطای 501، رفع خطای 503، رفع خطای 504، رفع خطای DNS و رفع ارور 404 هم اطلاعاتی داشته باشین. این اطلاعات در مدیریت وب سایت به شما کمک می‌کنه.

PHP و وردپرس

قبل از پرداختن به موضوع آپدیت ورژن PHP وردپرس باید به این سوالات پاسخ بدیم. آیا سایت‌های وردپرس از PHP استفاده می‌کنن؟ بسیاری از مبتدیان این سوال رو می‌پرسن. در جواب به این سوال باید بگیم بله! وردپرس بر روی PHP، یه زبان برنامه نویسی سمت سرور ساخته شده. با وجود این که از همون نسخه اول وردپرس چندین بار بروز رسانی شده، همچنان دارای PHP هست. منظور ما اینه که اگه آخرین نسخه وردپرس رو روی نسخه PHP منسوخ شده اجرا کنین، به احتمال زیاد با مشکل روبرو می‌شین. حالا برای بروز رسانی نسخه PHP وردپرس با ما باشین.

سایت وردپرس شما در چه نسخه‌ای از PHP قرار دارد؟

روش‌های مختلفی برای کشف این موضوع وجود داره. یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای پاسخ به این سوال، مراجعه به موارد زیر هست:

  • قسمت ادمین سایت> ابزارها> سلامت سایت
  • روی گزینه Info کلیک کنین.
  • بخش server را گسترش بدین و در نهایت نسخه PHP رو مشاهده می‌کنین.

 

اگه وردپرس شما آخرین ورژن PHP رو اجرا می‌کنه، به شما تبریک می‌گیم. برای اطلاع از آخرین نسخه‌های پشتیبانی شده می‌تونین به سایت رسمی PHP مراجعه کنین. اگه وردپرس شما روی نسخه قدیمی PHP هست، در این بخش نحوه ارتقاء به جدیدترین نسخه موجود هست. برای آپدیت ورژن PHP وردپرس در ادامه با ما همراه باشین. بهتر است قبل از هر چیزی در مورد ایندکس گوگل و ایندکس نشدن گوگل و کنترل کرال و ایندکس گوگل هم خوبه بدونین.

cPanel

بیشتر میزبانی مشترک cPanel را ارائه می‌دهن، اگه شما هم استفاده می‌کنین، به روز رسانی PHP فقط یه کلیک هست. وارد cPanel میزبان بشین و نسخه PHP رو در قسمت بالایی جستجو کنین و سپس روی گزینه Select PHP Version کلیک کنین. روی کشویی کنار نسخه فعلی PHP کلیک کنین و آخرین رو انتخاب کنین و در نهایت تنظیم به عنوان گزینه فعلی رو انتخاب کنین. این یه روش ساده برای بروز رسانی نسخه PHP وردپرس هست. همونطور که می‌بینین، آسونه! اگه cPanel شما آخرین نسخه PHP رو نداره، به احتمال زیاد ارائه دهنده میزبان شما هنوز چنین پیشنهادی رو ارائه نمی‌ده. شما ممکنه با پشتیبانی میزبانی خود صحبت کنین و ببینین که آیا اونها می‌تونن این کار رو برای شما انجام بدن. در غیر این صورت ممکنه بخواید به سکویی برین که فنآوری اونها رو به روز نگه داره، مثل میزبانی A2! روش‌های دیگه‌ای برای آپدیت ورژن PHP وردپرس وجود داره. در ادامه با اونها آشنا می‌شین.

Easy Engine

Easy Engine به شما امکان می‌ده وردپرس رو بر روی Cloud VM یا VPS تنظیم و مدیریت کنین. این مسئله بر اساس Docker هست و ما در این بخش نحوه استفاده از اون رو توضیح می‌دیم. اگه از Easy Engine استفاده می‌کنین، یه دستور برای بروز رسانی سایت وردپرس خود دارین. ابتدا نسخه‌های پشتیبان شده PHP رو در سایت رسمی اونها بررسی کنین. بعد از دونستن این که قصد دارین به کدوم نسخه آپدیت کنین، می‌تونین دستور آپدیت سایت رو مانند مراحل زیر انجام بدین.

  • وارد سرور Easy Engine بشین.
  • دستور لازم رو اجرا کنین.

با این روش آپدیت ورژن PHP وردپرس چند ثانیه بیشتر طول نمی‌کشه. برای یاد گرفتن راه‌های بیشتر برای بروز رسانی نسخه PHP وردپرس در ادامه این مقاله با ما باشین.

Site Ground

Site Ground یکی از پلتفرم‌های محبوب میزبانی وردپرس، جوملا و سایر CMS ها هست. اخیراً اونها زیرساخت‌های خود رو به Google Cloud منتقل کرده و پنل اختصاصی خود رو برای مدیریت سایت دریافت کردن. خبر عالی این که Site Ground به طور خودکار نسخه PHP رو به پایدارترین نسخه بروز می‌کنه. اگه بخواید به هر دلیلی اون رو تغییر بدین، این امکان وجود داره. برای آپدیت ورژن PHP وردپرس می‌تونین طبق دستورالعمل زیر پیش برین.

  • در گام اول برای بروز رسانی نسخه PHP وردپرس ، باید به Site Ground وارد بشین.
  • به گزینه وب سایت‌ها برین و روی Site Tools ( کنار سایتی که می‌خواید تغییر بدین ) کلیک کنین.
  • در قسمت سمت چپ و در بخش ادمین PHP به DEVS برین و روی نماد قلم در کنار نسخه فعلی کلیک کنین.

 

  • با باز کردن یه پنجره بازشو، می‌تونین نسخه PHP رو به صورت دستی تغییر بدین.

 

  • نسخه مورد نیاز خود رو انتخاب کرده و گزینه تایید رو کلیک کنین.

این مسئله چند ثانیه طول می‌کشه و در آخر نسخه PHP سایت وردپرس شما به روز می‌شه. چند روش دیگه برای بروز رسانی نسخه PHP وردپرس وجود داره.

با ما همراه باشین.

Kinsta

Kinsta میزبانی وردپرس با مدیریت برتر رو ارائه می‌ده. زیر ساخت‌های اونها از Google Cloud استفاده می‌کنن و می‌تونین PHP رو از طریق My Kinsta تغییر بدین. برای انجام این کار دستورالعمل زیر رو اجرا کنین. با این روش شما می‌تونین خیلی راحت آپدیت ورژن PHP وردپرس خودتون رو داشته باشین. مراحل زیر رو انجام بدین:

  • برای انجام این کار، ابتدا در گام اول باید به My Kinsta وارد بشین.
  • در گام بعدی سایت مورد نظر رو انتخاب کنین و سپس به تب Tools برین.
  • در آخر می‌تونین بروز رسانی نسخه PHP وردپرس رو داشته باشین.

باید بگیم که این مراحل فقط 3 دقیقه طول می‌کشه و در نهایت همه چیز آماده هست.

CentOS 8.x

ابتدا بذارین سوالی بپرسیم. آیا خودتون وردپرس رو در Digital Ocean یا سایر Cloud VM ها مدیریت می‌کنین؟ مطمئناً به راحتی می‌تونین PHP رو در CentOS 8.x به راحت‌ترین شکل ارتقا بدین و آپدیت کنین.

خوبه که بدونین CentOS 8.x به طور پیش فرض PHP 7.2 به شما ارائه می‌ده. فرض کنین که شما باید این مورد رو به جدیدترین نسخه 7.4 ارتقا بدین. اول از همه شما باید REMI repo رو با دستور DNF نصب کنین. بعد اضافه کردن REMI repo، بیاید ماژول PHP موجود رو با لیست ماژول DNF لیست کنین. همونطور که می‌بینین 7.2 به طور پیش فرض وجود داره و فعاله اما می‌تونه نسخه دیگه‌ای مانند 7.3، 7.4، 8.0 رو فعال کنه. البته در نظر داشته باشین که PHP 8.0 هنوز در نسخه بتا است، بنابراین برای سایت زنده توصیه نمی‌شه. بیاید در این بخش 7.4 رو فعال کنیم. قبول داریم این روش نسبت به روش‌های قبلی برای آپدیت ورژن PHP وردپرس کمی گیج کننده است. در نهایت بعد از فعال شدن، برای تایید باید دستور لیست ماژول رو اجرا کنین. در نهایت چیزی که مشاهده می‌کنین این هست که نسخه 7.4 برای شما فعال می‌شه. سرانجام می‌تونیم PHP 7.4 رو با نصب DNF، نصب کنیم. پس از اتمام نسخه رو بررسی کنین تا تایید بشه. تبریگ می‌گیم عالی پیش رفتین. حالا آیا می‌خواین نسخه بتا PHP 8.0 رو داشته باشین؟ برای بروز رسانی نسخه PHP وردپرس با ما همراه باشین.

Ubuntu 18.x

باید بگیم مخزن پیش فرض Ubuntu 18.x ، نسخه دیگه‌ای از PHP رو نصب می‌کنه، یعنی نسخه 7.2! البته لازم به ذکره که بگیم، PHP 7.4 رو هم نصب می‌کنه. طبق راهنمای موجود در اون پیش برین، آپدیت ورژن PHP وردپرس خیلی ساده‌تر پیش میره. یه راه دیگه برای بروز رسانی نسخه PHP وردپرس وجود داره . در ادامه اون رو به شما آموزش می‌دیم.

CloudWays

از CloudWays استفاده می‌کنین؟ در جواب باید بگیم، بله چرا که نه! اونها به شما اجازه می‌دن بدون گذروندن مراحل طولانی نصب، وردپرس خود رو در Digital Ocean، Linode، Vultr، Google Cloud، AWS میزبانی کنین. در نهایت می‌بینین که برای آپدیت ورژن PHP وردپرس شما، با یه کلیک همه چیز آماده است. CloudWays یه سیستم عامل مدیریت میزبان ابری هست. اون می‌تونه یه گزینه مناسب برای هر کسی باشه که می‌خواد سایتی رو در فضای ابری میزبانی کنه اما نمی‌خواد با راه اندازی، تنظیمات و نگهداری خودش رو خسته کنه. برای بروز رسانی نسخه PHP وردپرس یا تغییر نسخه PHP در سرور، تحت مدیریت CloudWays می‌تونین طبق مراحل زیر پیش برین:

  • در گام اول به سرور>> تنظیمات و بسته‌ها برین.
  • نسخه PHP رو ویرایش کنین تا نسخه مورد نظر رو انتخاب کرده و ذخیره کنین.

همونطور که می‌بینین در این روش از بروز رسانی نسخه PHP وردپرس به راحتی و در دو گام می‌تونین کار خود رو پیش ببرین. فقط چند دقیقه طول می‌کشه تا بسته در پس زمینه بروز بشه.

نتیجه

بروز نگه داشتن فنآوری وب سایت برای عملکرد و امنیت ضروری است. اگه هنوز از نسخه قدیمی PHP در وردپرس خودتون استفاده می‌کنین، باید همونطور که در بالا توضیحات لازم برای آپدیت ورژن PHP وردپرس رو گفتیم، پیش برین. دنیای فناوری به طور مداوم در حال تغییر است. به یاد داشته باشین که هر روز بروز رسانی جدیدی برای چیزی وجود داره. وردپرس و PHP به دلیل محبوبیت بیش از حد منابع وب سایت، بروز رسانی‌های منظمی انجام می‌دن که باعث می‌شه سایت شما در بهترین حالت کار کنه. بعد از تغییر نسخه PHP وب سایت خود، می‌تونین از سرعت و امنیت و سایر ویژگی‌های جدیدترین نسخه برخوردار بشین. بعد از بروز رسانی نسخه PHP وردپرس اطمینان حاصل کنین که وردپرس رو به جدیدترین نسخه نیر به روز می‌کنین. همچنین برای جلوگیری از بروز مشکلات سازگاری، می‌تونین مضامین و افزونه‌های خودتون رو بروز کنین.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.