رتبه الکسا این وب سایت در ایران 372 است که براساس آمار ارائه شده از سوی وب سایت الکسا افزایش زیادی داشته است. رتبه الکسا این وب سایت در جهان نیز افزایش زیادی داشته و به 15 هزار رسیده است. با رشد پیام رسان هایی مانند تلگرام آمار بازدید وبلاگ ها کاهش زیادی داشته است و یکی از دلایل افزایش رتبه و کاهش بازدید پارسی بلاگ نیز می تواند این دلیل باشد.
بیش از 89 درصد از بازدیدکنندگان این وب سایت از ایران هستند. نکته جالب درباره پارسی بلاگ دارا بودن بازدیدکنندگان از سایر کشور ها و به خصوص کشورهای همسایه می باشد. به طوری که بیش از 10 درصد از بازدید کنندگان این وب سایت از سایر کشورها هستند.
نرخ پرش وب سایت پارسی بلاگ با کاهش 10 درصدی به 68 درصد رسیده است که می توان آن را به عنوان روزنه امیدی برای نجات این وب سایت در نظر گرفت.
تعداد صفحات مورد بازدید توسط کاربران به طور میانگین به 2 صفحه می رسد که این مورد نیز کاهش 8 درصدی داشته است و از دلایل آن می توان به تمایل کمتر کاربران به استفاده از وبلاگ ها و در عوض استفاده از پیام رسان های دیگر مانند تلگرام اشاره کرد.
مدت زمانی که کاربران در این وب سایت سپری می کنند به طور متوسط به 2دقیقه می رسد که براساس آمار متنشر شده از سوی وب سایت الکسا افزایش 7 درصدی در سال جاری داشته است.
ترافیک ورودی این وب سایت از موتور های جستجو و به خصوص گوگل در نیمه دوم سال 2017 کاهش 3 درصدی داشته و به 49 درصد رسیده است.
تحلیل طراحی سایت پارسی بلاگ
با ورود به صفحه ابتدایی وب سایت پارسی بلاگ در ساید بار لینک آخرین نوشته ها و مطالب پست شده توسط کاربران را می توان مشاهده کرد. از نقاط ضعف در طراحی این قسمت می توان به رنگ نامناسب برای نوشته ها و فونت نامناسب آن اشاره کرد که خواندن را برای کاربران دشوار می کند.
در کنار ساید بار قسمتی از صفحه برای تبلیغات بنری در نظر گرفته شده که ظاهر سایت را نامنظم و نامناسب کرده است.
فرم های عضویت و ورود در قسمت پایین صفحه قرار داده شده که از طراحی مناسبی برخوردار نیستند و ظاهر نامناسبی را به وب سایت داده اند.
از دیگر نقاط ضعف در طراحی سایت پارسی بلاگ استفاده نکردن از منو برای دسترسی به سایر صفحات است.
در طراحی سایت پارسی بلاگ از فوتر کوچکی استفاده شده که به سختی قابل مشاهده بوده و لینک های موجود در آن نیز نامناسب می باشند.
استفاده از متون متحرک در طراحی سایت از جمله مواردی است که در کمتر وب سایتی مشاهده می شود. از دیگر نقاط ضعف در طراحی سایت پارسی بلاگ استفاده از متون متحرک در هدر سایت می باشد.