مقالات آموزشی

مزایای راه اندازی سایت وردپرس و چرا آموزش راه اندازی سایت وردپرس اهمیت دارد؟

مفید بود؟

در این مقاله قصد داریم به آموزش راه اندازی سایت وردپرس بپردازیم. اگر شما هم در فکر راه اندازی یک سایت هستید مطالعه این مقاله را از دست ندهید. در دنیای امروز ما جهان اینترنت بسیار گسترده شده است  و کمتر افرادی را میتوان یافت که برای دریافت خدمات و یا خرید محصولاتشان سری به اینترنت نزنند.

در این میان و با گسترده شدن خدمات اینترنتی کسب و کارهایی که در سبک ها و روش های قدیمی منحصر مانده باشند را میتوان محکوم به شکست دانست. شکست را در اینجا میتوان عقب ماندن از سایر کسب و کارها عنوان کرد.

برای استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در فضای اینترنت راه های زیادی وجود دارند. یکی از این راه ها شروع به فعالیت در فضای مجازی است. با این کار میتوان دامنه مشتریان را افزایش داد و افراد بیشتری را برای ارائه خدمات یافت. فضای مجازی باعث میشود تا محدودیت ها را دور بزنید و بتوانید مشتریانی بدون مرز داشته باشید.

آموزش راه اندازی سایت وردپرس

در این میان برخی برای مطرح شدن در دنیای اینترنت اقدام به طراحی سایت و استفاده از وب سایت میکنند. این روش هم بسیار مناسب است و مزایای فراوانی به همراه دارد. با استفاده از وب سایت مشتریان بیشتری پیدا میکنید. همچنین فروش شما به صورت چشم گیری افزایش پیدا میکند.

برای طراحی و پیاده سازی سایت لازم است هزینه ای را مد نظر داشته باشید. همچنین برای اینکه سایت دیده شود باید برای مواردی همچون سئو برنامه ریزی داشته باشید. بخش های مربوط به سئو نیز میتوانند هزینه های زیادی را به سایت تحمیل کنند. اما ممکن است گاه برای طراحی سایت بودجه کافی وجود نداشته باشد. در این شرایط پای سایت وردپرسی و مزایایی که این سایت ها به همراه دارند به میان خواهد ‌آمد.

وردپرس چیست؟

وردپرس در دسته cms ها قرار میگیرد. Cms مخفف واژه انگلیسی content manage system به معنی ابزار مدیریت محتوا میباشد. در واقع کاربرد اصلی ورد پرس در هنگام بارگذاری محتوا روی وب سایت خود را نشان میدهد.

وردپرس به شما امکان استفاده از قالب های آماده را میدهد. همچنین پلاگین های گسترده ای برای استفاده کاربران وردپرس وجود دارد. این پلاگین ها که هر کدام وظایفی را برعهده دارند کمک میکنند تا کار با وردپرس ساده تر و به صرفه تر باشد.

مزایای راه اندازی سایت وردپرس

یکی از مهمترین مواردی که میتوان از آن تحت عنوان مزیت وردپرس نام برد این است که استفاده از این ابزار کاملا رایگان است. البته ممکن است برخی از افزونه های این زبان برای استفاده نیاز به حق اشتراک داشته باشند اما برای استفاده از وردپرس نیازی به پرداخت هزینه نیست. به همین دلیل راه اندازی سایت وردپرس با کمتری هزینه ممکن است.

اگر بودجه کافی برای طراحی قالب اختصاصی را ندارید میتوانید از سایت های وردپرسی استفاده نمایید. بسیاری از سایت های بزرگ و مطرح در دنیا و ایران با استفاده از این cms طراحی شده اند. این مسئله میتواند دلیل خوبی برای اثبات قدرت و توان وردپرس باشد. کار کردن با ورد پرس بسیار ساده است.

اگر شما هیچ تجربه ای هم در این زمینه نداشته باشید به سادگی با استفاده از آموزش راه اندازی سایت وردپرس که در اینترنت به صورت رایگان وجود دارد؛ میتوانید کار با این ابزار را فرا بگیرید. حدود 50 درصد سایت های موجود از وردپرس استفاده میکنند. وردپرس کاملا رایگان است و افزونه های خوبی برای آن طراحی شده است.

برای مثال:

افزونه ای مثل یوست میتواند تا اندازه زیادی مدیران وب سایت را درباره سئوی سایت راهنمایی کند. این cms از زبان فارسی پشتیبانی میکند. این ویژگی سبب شده است تا کار با وردپرس برای کاربران فارسی زبان بسیار ساده باشد. با استفاده از وردپرس به سادگی میتوانید محتواهای مورد نظرتان را در وب سایت بارگذاری نمایید و آن ها را از نظر سئو بررسی کنید.

چرا آموزش راه اندازی سایت وردپرس اهمیت دارد؟

با آموزش راه اندازی سایت وردپرس و صرف مدت زمانی اندک میتوانید سایت مخصوص خود را طراحی نمایید. با این کار کسب و کار شما به دنیای اینترنت منتقل میشود. این کار به سادگی توسط خود فرد هم قابل انجام است و الزامی به پرداخت هزینه های بیشتر برای اینکه فرد دیگری این کار را انجام دهد وجود ندارد. بهتر است پیش از راه اندازی سایت وردپرس اطلاعات خود را درباره سایت های ورد پرسی و نحوه کار با آن ها بالا ببرید.

راه اندازی سایت با وردپرس گام نخست است. پس از آن باید اطمینان حاصل کنید که میتوانید با وردپرس و پلاگین های مخصوص به آن کار کنید. توجه داشته باشید که با استفاده از افزونه هایی مثل المنتور میتوانید صفحات مورد نظرتان را شخصی سازی کرده و به سایت بیفزایید. قالب های آماده زیادی در وردپرس به صورت رایگان وجود دارند که میتوانید از آن ها استفاده کنید.

اما شخصی سازی و یا اضافه کردن صفحاتی که با سایر صفحات وب سایت هماهنگ باشند بدون دانش برنامه نویسی غیرممکن است. بسیاری از طراحان و برنامه نویسان خبره استفاده از قالب های آماده را توصیه نمیکنند اما برای شروع چنین قالب هایی میتوانند نیاز شما را مرتفع نمایند.

آموزش راه اندازی سایت وردپرس

راه اندازی سایت مراحل متعددی را شامل میشود. برای راه اندازی یک وب سایت ابتدا باید بدانید برای چه منظوری به سایت نیاز دارید؟ آیا شبکه های اجتماعی توانایی مرتفع کردن نیازهای شما را ندارند؟ سایت مورد نظر شما در کدام یک از دسته های آموزشی، خبری، فروشگاهی و خدماتی قرار میگیرد؟

پس از آن که به درستی از نیاز و قصد خود آگاه شدید لازم است به تهیه هاست و دامنه اقدام کنید. دامنه را به صورت خلاصه میتوان نام سایت معرفی کرد. نام دامنه باید منحصر به فرد باشد و پیش از شما کسی آن را انتخاب نکرده باشد. پس از آن لازم است یک هاست خریداری نمایید.

هاست سرویس میزبانی در فضای اینترنت است که یکی از ملزومات سایت است. هاست به شما اجازه میدهد اطلاعات مربوطه را بارگذاری نمایید تا کاربران در هر ساعتی از شبانه روز امکان دسترسی به آن ها را داشته باشند.

مرحله بعدی نصب وردپرس روی هاست است:

 بهتر است برای اینکه مهارت کافی را در این خصوص به دست آورید یک بار وردپرس را روی سرورهای مجازی مثل ومپ نصب کنید. نصب ورد پرس روی هاست کار چندان پیچیده ای نیست کافی است وارد C panel هاستینگ شوید. در این بخش به کنترل پنل بروید تا بتوانید آیکون مربوط به وردپرس را مشاهده نمایید.

در این قسمت نام دامین تان را مشاهده خواهید کرد. با کلیک برروی نام دامین گزینه نصب برای شما فعال خواهد شد. روی نصب کلیک کنید.

در این مرحله وردپرس روی هاست شما نصب شده است. البته این مراحل در صورتی برای شما قابل مشاهده و انجام خواهند بود که شرکت میزبانی قسمتی برای نصب سریع و ساده وردپرس در نظر گرفته باشد. در غیر این صورت باید به نصب دستی وردپرس روی هاست اقدام نمایید.

برای نصب وردپرس به صورت دستی ابتدا برنامه وردپرس را دانلود نمایید:

 برای این کار میتوانید از وب سایت رسمی وردپرس آخرین نسخه این cms محبوب را دریافت نمایید. در مرحله بعدی لازم است وارد بخش مدیریت هاست شوید. سپس از میان گزینه های موجود در منو گزینه مدیریت فایل را انتخاب نموده و روی آن کلیک کنید.

در این بخش لیستی از پوشه های مختلف به شما نشان داده میشود. از میان این پوشه ها فایل public-html را انتخاب کنید. این پوشه محل اصلی قرارگیری فایلهای مربوط به سایت خواهد بود. در این بخش ممکن است پوشه های دیگری را مشاهده نمایید. این پوشه ها در مراحل اولیه چیز مهمی برای ارائه ندارند.

به همین دلیل بهتر است آن ها را حذف کنید. فایل وردپرسی که در مرحله قبل دانلود نموده بودید از حالت زیپ خارج نمایید. سپس این فایل در روی پوشه public-html بارگذاری نمایید. در این بخش مراحل اصلی به انجام رسیده اند. در ادامه در تب جدیدی آدرس سایت خود را وارد نمایید تا بتوانید باقی مراحل نصب وردپرس را هم انجام دهید.

با ورود به صفحه سایتتان احتمالا وردپرس از شما میخواهد که زبان مورد نظرتان را انتخاب کنید:

 پس از انتخاب فارسی از میان گزینه های موجود صفحه ای پیش روی شما باز میشود که در بخش پایانی آن کلیدی وجود دارد که عبارت “بزن بریم!” روی آن درج شده است. روی این کلید کلیک نمایید. در مرحله بعدی لازم است مواردی مثل نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را مشخص نمایید. نام کاربری را با دقت انتخاب نمایید و رمز عبور خود را فراموش نکنید.

پس از عبور از این صفحه، و در بخش بعدی لازم است اطلاعاتی مثل عنوان سایت، ایمیل، نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید. سپس با کلیک روی دکمه راه اندازی ورد پرس، این نرم افزار روی سایت شما نصب شده است. در ادامه صفحه ای برای شما باز میشود که روی آن آرم وردپرس قرار گرفته است. در این صفحه باید نام کاربری و کلمه عبورتان را وارد نمایید. با این کار وارد منوی مدیریت محتوای ورد پرس خواهید شد.

با ورود به سایت تان میتوانید یکی از صدها قالب آماده ای که وردپرس برای شما فراهم کرده است انتخاب و روی سایت نصب کنید. در انتخاب قالب به نوع سایت و تمی که برای سایت مدنظر دارید توجه داشته باشید. در این مقاله سعی شد تا به مهمترین نکات درباره آموزش راه اندازی سایت وردپرس

پرداخته شود. امیدواریم آموزش راه اندازی سایت وردپرس و طراحی سایت با وردپرس برای شما مفید واقع شده باشد.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.