مقالات آموزشی

معرفی و آشنایی با سایت‌هایی برای ساخت وبسایت رایگان 

مفید بود؟

این روزها افراد زیادی به این فکر افتادند که برای خودشان یک وبسایت شخصی داشته باشند تا بتوانند مطالب خود را در آن اشتراک گذاری کنند. بسیاری از افراد می‌خواهند از این وبسایت‌ها به عنوان محلی برای فروش استفاده کنند.
به طور کل در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم که از طریق آنها بتوانید ساخت وبسایت رایگان را به انجام برسانید و خودتان آن را مدیریت کنید. پس با ما همراه باشید.

معرفی سایت‌هایی برای ساخت وبسایت رایگان 

خوشبختانه بعضی از سایت‌ها وجود دارند که می‌توانید از امکانات داخل آنها استفاده کنید و ساخت وبسایت رایگان را به انجام برسانید که در این قسمت با این موارد آشنا خواهیم شد.

 

Yola 

این سایت بستری را برای شما فراهم می‌کند که از طریق آن می‌توانید یک وبسایت رایگان بسازید که کار کردن با آن بسیار ساده است. می‌توانید وب‌سایت‌هایی که گرافیک نسبتاً ساده‌ای دارند را از طریق این سایت ایجاد کنید.

 Joomla 

جوملا یک سایت بسیار معتبر است و یک فضای عالی برای سیستم مدیریت محتوا است که قابلیت‌های بسیار فراوانی دارد که اگر وارد آن شوید، می‌توانید سایت خود را به راحتی راه‌اندازی کنید و مراحل آن را پشت سر هم طی کنید.

Google sites 

این سایت شاید معروف‌ترین محلی باشد که بتوانید به آن مراجعه کنید و وبسایت خود را به صورت رایگان تأسیس کنید. ابزار ساخت وبسایت رایگان در این محل وجود دارد و وبسایت رایگانتان بعداً به خوبی داخل موتورهای جستجو ایندکس می‌شود.
البته تنها مشکلی که این سایت دارد، این است که قالب‌های گرافیکی آن ضعیف هستند. کسانی که می‌خواهند طراحی سایتشان را به بهترین شکل ممکن به انجام برسانند، بهتر است که به و سایت‌های دیگر مراجعه کنند اما این سایت برای کسانی است که می‌خواهند سئوی قوی‌تر داشته باشند.

Moonfruit 

این بستر جزء آن دسته از سایت‌هایی است که کاملاً به روز بوده و طراحی قالب هم از طریق آن انجام می‌شود و می‌توانید قالب مورد نظرتان را امتحان کنید و به صورت پیش فرض آن روی وبسایت  خود بگذارید و ببینید که چه تغییراتی می‌خواهید در آن به وجود بیاورید.

strikingly 

این سایت هم بستری مناسب برای ساخت وبسایت رایگان است. قابلیت‌های بسیار زیادی را ارائه می دهد. حتی می‌توانید از طریق آن سایت‌هایی ایجاد کنید که داخل گوشی موبایل هم کاملاً متناسب یا سازگار باشند. قالب‌های زیادی هم نسبت به سایر سایت‌ها در آن وجود دارد که کاملاً به‌روزرسانی شده‌اند.

 

در کنار سایت‌هایی که برایتان نام بردیم، بعضی از ابزارها هم هستند که می‌توانید از آنها کمک بگیرید تا وبسایت خودتان را بسازید‌. مجبور نیستید که حتماً کارهای خیلی پیچیده‌ای را انجام دهید. فقط باید ابزار مورد نظر را بشناسیدد.

HexoPress 

اگر جزء افرادی هستید که عادت کرده‌اید در گوگل داکس یا ورد مایکروسافت، محتوای خود را بنویسید، حتماً باید از این ابزار استفاده کنید، زیرا گوگل داکس شما را تبدیل به یک وبسایت می‌کند و این می‌تواند راحت¬تر از آن چیزی باشد که فکرش را می‌کنید.

برای کار کردن با این ابزار، باید حساب کاربری بسازید و اطلاعاتتان را داخلش وارد کنید. مثلاً به نام سایت یا نام نویسنده اشاره کنید. با انجام این کار یک فولدر HexoPress برایتان ایجاد می‌شود که داخل گوگل درایو است. این فولدر به معنای میزبانی این سایت به صورت رایگان روی گوگل درایو میباشد.

هر فایل گوگل داکس که داخل این فولدر قرار داده شود، به عنوان یک پست جدید داخل وبسایتتان قرار می‌گیرد. البته باید به طور مداوم تنظیمات این ابزار را تازه‌سازی کنید و یا به عبارت دیگر آنها را رفرش کنید.
ترتیب پست‌ها بر اساس زمانی است که آنها را داخل سایتتان پیست می‌کنید و به همان ترتیب داخل وبسایت نمایش داده می‌شوند.

Aspect 

این هم می‌تواند یکی دیگر از ابزارهایی باشد که از طریق آن ساخت وبسایت رایگان را به انجام برسانید. این ابزار مبتنی بر وب است و از طریق مرورگر می‌توان از آن استفاده کرد.
کاری که باید برای ساخت سایتتان از طریق این ابزار انجام دهید، این است که از بین تمام قالب‌هایی که در آن وجود دارد، یک قالب مشخص را انتخاب کنید که حتماً باید برای آن وقت بگذارید و باعجله این کار را انجام ندهید.

ساخت وبسایت رایگان و شخصی

باید ببینید که چه هدفی برای ساختن این وبسایت دارید و با توجه به آن، قالب مورد نظر را انتخاب کنید. این ابزار اصلا پیچیده نیست و خیلی راحت می‌توانید از آن استفاده کنید. ستون سمت چپ محلی است که صفحات خود را داخل آن می‌سازید و کدها هم داخل آن هستند. ستونی که سمت راست قرار گرفته، موارد دیگری مثل عکس، متن یا نوار ناوبری را در اختیارتان قرار می‌دهد.
در واقع این ابزار به شما این امکان را می‌دهد که همه موارد را به دلخواه خودتان و با جزئیات ویرایش کنید که معمولاً در کمتر برنامه‌ای این اتفاق می‌افتد.

Znaplink 

این ابزار برای کسانی که در فضاهای آنلاین فعالیت زیادی دارند، بسیار مناسب است، زیرا شما از طریق این ابزار می‌توانید به طور کاملاً مؤثر و مفید به دیگر حساب‌های خود لینک بدهید و مهم‌تر از همه اینکه این ابزار رایگان است.

 

برای انجام این کار باید وارد این ابزار شوید و داخل آن ثبت‌نامتان را انجام دهید. البته می‌توانید بعداً حساب کاربری خود را تغییر بدهید. سپس لینک و یا اطلاعات مربوط به فضاهای آنلاین دیگر مثل توییتر و یوتیوب را داخل آن وارد کنید.

ابزاری برای ساخت وبسایت رایگان

مهم‌ترین ویژگی که این ابزار برای ساخت وبسایت رایگان دارد، این است که علاوه بر رایگان بودن، رابط کاربری بسیار ساده‌ای را هم در اختیارتان قرار می‌دهد. یعنی به شما نشان می‌دهد که صفحه نهایی وبسایتتان روی گوشی، چگونه خودش را ظاهر می‌کند. در نتیجه از طریق آن می‌توانید ایراداتش را برطرف کنید.
برای اینکه مجموعه‌ای از لینک‌ها را داخل آن اضافه کنید، باید برای هرکدام یک فولدر بسازید و داخل هر فولدر چند عدد لینک قرار دهید. این ابزار باعث می‌شود که شما درک دقیقی از رفتار کاربر داخل وبسایت داشته باشید.

جمع بندی

با تمام اطلاعات و معرفی¬هایی که بالا برایتان توضیح دادیم، احتمالاً متوجه شدید که ساخت وبسایت رایگان چقدر راحت است. پس زودتر دست به کار شوید.
با انجام این کار قادر هستید که به موارد مختلف دست پیدا کنید. سودی دو الی چند برابری در انتظارتان است. به شرطی که تمامی موارد را در آن رعایت کنید و همه چیز را اصولی به پیش ببرید. حواستان باشد که نحوه نگارش مطالب در داخل سایت در ادامه موفقیت مجازی شما بسیار اهمیت خواهد داشت.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.