مقالات آموزشی

توضیحاتی در خصوص لیستی از بهترین اپلیکیشن ‌های پادکست

مفید بود؟

چرا شناخت بهترین اپلیکیشن‌های پادکست اهمیت دارد؟ 

خب، همه‌ی ما تقریبا به این کلام باور داریم که “انسان موجودی کمال‌خواه است”؛ مگر نه؟ این امر در زمینه‌ی افراد پادکست‌دوست و طرفداران سرسخت پادکست نیز صدق می‌کند. اگر شما نیز یکی از این افراد هستید، بدون شک عادت به گشت و گذار در سایت‌های متعدد، برای پیدا نمودن بهترین برنامه‌های پادکست، توسط بهترین مجری‌ها و با داغ‌ترین و خلاقانه‌ترین موضوعات دارید.

خلاصه، همه‌ی ما خواهان “ترین‌ها” هستیم؛ حتی گاهی ناخواسته موضوعاتی از قبیل بهترین پادکست ها، کم هزینه ترین پادکست ها و … را دنبال می‌نماییم. اما چیزی‌که در زمینه‌ی پادکست‌ها اهمیت دارد، این است که چگونه و به چه طریق، به بهترین اپلیکیشن‌های پخش پادکست دسترسی پیدا کنیم؟

اصلا بهترین اپلیکیشن‌های پخش پادکست، چه نام دارند؛ چگونه می‌توان از آن‌ها استفاده کرد؟ رایگان هستند یا باید برای عضویت در آن‌ها، باید پولی پرداخت کرد؟ و بسیاری سوالات این‌چنینی که در این مقاله، یک به یک پاسخ داده خواهند شد. پس همراه ما باشید با معرفی تعدادی از بهترین اپلیکیشن‌های پادکست، که جهانی را مبهوت خود ساخته‌اند.

نیاکان پادکست‌ها به چه صورت بودند؟! 

همه چیز در این دنیا روزی از یک نقطه‌ی شروع، آغاز گشته است. این حقیقت حتی درباره‌ی پادکست‌ها نیز صدق می‌کند. به این معنا که زمانی، جایی در اوایل قرن 2000 میلادی، برنامه‌های آماتورانه‌ای پخش می‌شد که بعدها اولین اشکال پادکست‌ها نام گرفتند. برنامه‌هایی که راه را برای ساخت پادکست‌های تخصصی در آینده گشوده؛ هموار ساختند و حتی تا مدت زمانی طولانی، ادامه یافتند. یکی از این برنامه‌ها، The Great Radio Tiki Experiment بود که هنوز آرشیو آن را می‌توان در گوشه کنار اینترنت، یا ایتونز پیدا نمود.

این برنامه یکی از اولین پادکست‌هاست؛

این برنامه یکی از اولین پادکست‌هاست؛ که حتی قبل از شکل گرفتن نامِ “پادکست” بر روی آنتن می‌رفتند. شامل گروهی از دوستان، که دور هم جمع می‌شدند؛ گل می‌گفتند و گل می‌شنفتند. از تمام وقایع روز دنیا بحث می‌کردند و سکوی پرتاب و پیشرفت، برای پادکست‌های آینده گشتند. چنان‌که امروز پادکست ساختن، کاری‌ست که هر کسی از پس انجام آن برمی‌آید. دنیای پادکست‌ها، امروزه با چنان تنوع موضوعی روبروست؛ که شما به راحتی می‌توانید در استخری از موضوعات مختلف شنا نمایید؛

موضوعات محبوب‌تان را طبق سلایق خود انتخاب کنید، آن‌ها را در تبلت، گوشی همراه، لپ‌تاپ و… خود ذخیره نموده؛ برای گوش دادن به آن، زمان‌بندی خاص خود را بچینید. کار به جایی رسیده که امروز، اپلیکیشن‌های خاصی به پادکست‌ها اختصاص داده شده‌اند؛ شرکت‌های تجاری بسیاری، اسپانسر این برنامه‌ها می‌شوند و راه پیشرفت خود را در این برنامه‌ها می‌یابند. حتی ایده‌های جدید و نوآوارانه‌ای، با برنامه‌های پادکست شکل می‌گیرد.

بنابراین، از آن‌جایی‌که پادکست‌ها نقش زیادی در تغییر روند فکری و جریان عقیدتی ما دارند؛ می‌بایست در انتخاب آن‌ها دقت نمود. برای انجام این‌کار، نه تنها باید بهترین پادکست‌ها را برگزید؛ بلکه می‌بایست به بهترین اپلیکیشن‌های پخش پادکست نیز روی آورد. به این طریق، می‌توانید از اطلاعات ناب و دسته اول بهره‌مند گردید.

چگونه باید به بهترین اپلیکیشن‌‌های پادکست دسترسی پیدا نمود؟ 

یک راه، این است که از دوستان و آشنایانِ پادکست‌دوست خود، نام بهترین اپلیکیشن‌های پادکست را بپرسید. با توجه به این‌که اعضای خانواده، نزدیکان و دوستان شما، روحیات و اخلاق شما را بهتر از هر کس دیگری می‌شناسند؛ می‌توانید از این طریق به بهترین اپلیکیشن‌ها و برترین پادکست‌های روز دسترسی پیدا نمایید. راه دیگر، جستجو در شبکه‌های اجتماعی افراد طرفداران پادکست است.

این افراد معمولا مجموعه‌ای از پادکست‌های محبوب و بهترین اپلیکیشن‌های پادکست را، در شبکه اجتماعی خود به اشتراک می‌گذارند. اگر با هیچ‌یک از روش‌های بالا، به نتیجه‌ی دلخواه خود نرسیدید؛ یا به دنبال لقمه‌ای از پادکست‌های مشهور و پرمحتوای دنیای اینترنت می‌گردید، این مقاله دقیقا همان چیزی‌ست که به دنبالش می‌گشتید!

لیستی از بهترین اپلیکیشن‌های پادکست 

معمولا تمامی بهترین اپلیکیشن‌های پخش پادکست، چند ویژگی خاص و مشترک دارند. یکی از این ویژگی‌های مشترک، آن است که شما می‌بایست در قدم اول، در این اپلیکیشن‌ها نام‌نویسی کنید؛ تا بتوانید به امکانات گسترده‌ی آن دسترسی پیدا نمایید. به هر اپیزود جدید دسترسی پیدا کنید و علاقه‌مندی‌ها و دانلود‌های خود را مدیریت کنید و بسیاری قابلیت‌های دیگر. در ادامه لیستی از بهترین اپلیکیشن‌های پادکست آمده است؛ که می‌توانید آن‌ها به کار ببندید و از تجربه‌ی جستجو در آن لذت ببرید.

1- Breaker:

یکی از پلیرهای محبوب iOS برای پخش پادکست‌های نامدار روز! این برنامه، نه تنها رایگان است؛ بلکه با متصل نمودن آن به توییتر، فیسبوک و حتی مخاطبان خود، می‌توانید سایر افرادی را که از بریکر استفاده می‌کنند، پیدا نموده؛ آن‌ها را دنبال نمایید تا این اپلیکیشن، بر اساس علاقه‌مندی دنبال‌شوندگان شما، برنامه‌های پادکست خاصی را به شما پیشنهاد نماید.

شما در این برنامه، نه تنها می‌توانید هر اپیزود را به طور مجزا مشاهده نمایید؛ و کامنت‌های مردم را در زیر هر قسمت بخوانید؛ بلکه حتی می‌توانید تعداد دنبال‌کنندگان برنامه‌ها را ببینید. برای دسترسی به این برنامه در iOS، بر روی لینک کلیک نمایید.

2- Castbox:

این برنامه نیز، یکی از برنامه‌های کاربردی‌ست که برخلاف بریکر، در نسخه‌ی اندروید، iOS و نسخه‌ی وب نیز منتشر گشته است. علاوه بر این، موتور جستجوی این برنامه نیز کاملا منحصر به فرد است. نه تنها شما در این برنامه، از 100 پادکست برتر دنیا برخوردار خواهید شد؛ می‌توانید به طور رایگان از نسخه‌های مختلف آن استفاده نمایید. البته اگر تبلیغات موجود در نسخه‌ی رایگان و محدودیت دنبال نمودنِ تنها 100 چنل در نسخه‌ی رایگان، برای شما محدودیت‌زا نباشد!

نسخه‌ی پرمیوم این برنامه، تنها 0.99 دلار برایتان هزینه خواهد داشت. به این طریق، می‌توانید از تجربه‌ی نامحدود و بی‌نهایت این برنامه لذت ببرید. حتما شنیدن این‌که این نرم‌افزار با الکسای آمازون، ساعت اپل، CarPlay، Google Home و Android Auto، کاملا سازگار است؛ شما را خوشحال خواهد کرد. البته دقت کنید که برای پیدا کردن این نرم‌افزار در اپ استورِ اپل، نیاز است لیستِ پخش‌کننده‌های پادکست را جستجو نمایید و به دنبال Castbox بگردید.

3- Castro:

یکی دیگر از نرم‌افزارهای پخش پادکست در iOS، که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. البته باید توجه داشته باشید که در نسخه‌ی کسترو پلاس این برنامه، هزینه‌ای معادل 18.99 دلار به طور سالیانه از کاربران درخواست می‌شود. در این نسخه‌ی پیشرفته، نه تنها قابلیت‌های نامحدودی در برابر کاربران قرار خواهد گرفت، افراد می‌توانند کتاب‌های صوتی یا هر کنفرانس گفتمانی که در اینترنت پیدا می‌کنند، به آن بیفزایند.

4- Downcast:

یکی از بهترین اپلیکیشن‌های پخش پادکستی که در تمام عمرتان تجربه کردید، Downcast خواهد بود. این برنامه نه تنها در آیفون، بلکه در Mac هم در دسترس قرار دارد. با یک‌بار پرداخت حق عضویت در این برنامه، تا ابد می‌توانید از قابلیت‌های بی‌شمار آن باخبر شوید. در این برنامه، به راحتی می‌توانید در پادکست‌هایی که لینک آن‌ها را جستجو نموده‌اید، یا حتی پادکست‌هایی که با نام جستجو می‌کنید، نام‌نویسی نمایید.

علاوه بر این‌، از هیچ تبلیغاتی خبری نخواهد بود. به راحتی می‌توانید گوش دادن به پادکست‌های محبوب خود را، در هر زمانی آغاز و در هر زمانی پایان دهید. وجود لیست‌های محبوب پادکست‌ها، قابلیت صف‌بندیِ پادکست‌های دانلود شده، جدید و… شما را به یکی از طرفداران دو آتشه‌ی این برنامه، تبدیل خواهد کرد.

5- Himalaya:

یکی دیگر از بهترین اپلیکیشن‌های رایگان در فضای اندروید، iOS و نسخه‌ی وب که با پیشنهاد پلی‌لیست‌های متعدد خود برای زمان‌های مختلف، پادکست‌های را تبدیل به یکی از عادات روزمره‌ی شما می‌کنند.

6- Luminary:

بدون شک اگر یکی از طرفداران پادکست‌ها باشید، نام این نرم‌افزار به گوش‌تان آشناست. این برنامه در دو نسخه‌ی رایگان و پرمیوم، در اختیار کاربران قرار گرفته است. این نرم‌افزار که در اوایل سال 2019 به اینترنت عرضه و تنها در مدت کمی جهانی شد، برای نسخه‌ی پرمیوم تنها 7.99 دلار هزینه دارد. ضمن آن‌که Luminary علاوه بر اندروید، در iOS و وب نیز در دسترس است.

7- Overcast:

باز هم نرم‌افزارهای پخش‌کننده‌ی پادکستِ مخصوص کاربران iOS، که با قابلیت‌های چشم‌گیر خود، مانند پخش کلیپ، ارسال کلیپ‌های تصویری و صوتی یک دقیقه‌ای به دوستان و… توانست علاقمندان بسیاری را به خود جلب نماید. در این برنامه، با برنامه‌های پادکست محبوب خود یک لیست بسازید، سپس قادر خواهید بود که بلافاصله پس از پخش قسمت جدید این برنامه‌ها، در جریان پخش آن‌ها قرار بگیرید. این برنامه، با ساعت مچی اپل شما هم سازگار خواهد بود. نسخه‌ی پرمیوم این برنامه نیز، 9.99 دلار را برای حساب سالانه‌ی شما، اختصاص خواهد داد.

8- Pocket Casts:

این نرم ‎افزار پخش‌کننده‌ی پادکست را می‌توان سوگلیِ پادکست‌دوستان نامید. این برنامه هم در اندروید و هم در iOS، در کنار MacOS، وب و ویندوز قابل دسترسی خواهد بود. استفاده از این نرم‌افزار، نام‌نویسی در آن، دنبال نمودن برنامه‌ها و پیدا کردن پادکست در آن بسیار آسان خواهد بود.

حتی می‌توانید سرعت پخش پادکست خود را افزایش و کاهش دهید. نسخه‌ی پلاسِ این برنامه، تنها 0.99 دلار به طور ماهیانه از شما دریافت خواهد کرد و حساب سالانه‌ی آن، تنها 10 دلار خرج خواهد داشت. منتهی قابلیت‌های نامحدود بسیاری در برابر شما قرار خواهد داد.

9- Podbean:

این برنامه نیز هم در iOSو هم در  اندروید، در اختیار کاربران می‌باشد. نام این نرم‌افزار، برگرفته از نام یک شرکت تولید پادکست است؛ که یکی از بهترین اپلیکیشن‌های پخش پادکست را نیز ارائه داده‌اند. در این نرم‌افزار، شما نه تنها قادر به شنیدن به پادکست‌ها خواهید بود، بلکه با ساخت پادکست‌های جدید خود، می‌توانید شما نیز یکی از سازنده‌های پادکست‌های دنیا باشید!

10- Stitcher و اسپاتیفای:

درست مانند سایر بحث‌های مرتبط با پادکست، این‌بار نیز بحث به دو منبع اصلی و مهم پادکست در فضای مجازی می‌رسیم؛ که نقش بسیاری در گسترش و به‌روز‌رسانی پادکست‌ها دارند. گزینه‌ی اول، Stitcher، علاوه بر این‌که هم در اندروید، هم در iOS و هم در نسخه‌ی وب در دسترس است؛

تقریبا یکی از شبکه‌های اصلی پادکست نیز نامیده می‌شود؛ که از پادکست‌های بروز و بشدت محبوب پشتیبانی می‌کند.  نسخهی پرمیوم ماهیانه‌ی این نرم‌افزار را تنها با 4.99 دلار و نسخه‌ی سالیانه‌ی آن را تنها با 34.99 دلار می‌توانید خریداری نمایید.

در سوی دیگر، اسپاتیفای قرار داد که علاوه‌ بر این‌که یکی از بهترین سرویس‌های استریم آنلاین موسیقی‌ست؛ می‌توان آن را یکی از غول‌های نشردهنده‌ی دنیای پادکست‌ها نیز نامید. این برنامه نیز با نسخه‌ی پرمیوم 9.99 دلاری خود، قابلیت‌های بی‌شماری در اختیار شما قرار می‌دهد. بعلاوه در کنار نسخه‌ی اندروید، در نسخه‌ی iOS، MacOS، ویندوز و وب هم به دنیای دیجیتال معرفی شده است.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.