مقالات آموزشی

توضیحاتی درباره شوک محتوایی و پیش بینی آینده برای محتواسازی

مفید بود؟

انواع محتوا چگونه تولید می شود؟ افرادی که به تجارت اینترنتی اشتغال دارند ممکن است با کلمه شوک محتوا روبرو شده باشند این واژه چه مفهومی دارد؟ این واژه برای نخستین بار توسط یک وبلاگ نویس معروف به نام شافر مطرح شد که این عبارت را برای توصیف یک واقعیت ناگزیر در دنیایی بازاریابی دیجیتال خلق کرد. شافر در پاسخ به چیستی شوک محتوا عنوان می کند که مفهوم این واژه بسیار ساده است و پایه ی آن در راستای عرضه و تقاضا است. در حالت طبیعی زمانی که عرضه بیشتر از تقاضا باشد قیمت ها افت می کنند. اما در حیطه ی بازاریابی محتوا امکان کاهش قیمت ها وجود ندارد به این دلیل که قیمت آن در حال حاضر نیز صفر است. زمانی که تولید ما در این زمینه به حد انفجار برسد ما باید به مخاطبان خود هزینه ی بیشتری بپردازیم تا محتوای ما را مطالعه کنند این یک نوع دیوانگی محسوب می شود.

شافر عقیده دارد برندها، کمپانی و افراد باید در آینده نزدیک باید به مخاطبان مقدار بیشتری پول بپردازد که بتواند به همان اندازه آن ها را وادار کند که محتوا مطالعه کنند. روند افزایش محتوا پایدار نخواهد بود به این دلیل که انسان در برابر اندازه ی محتوا دارای یک محدودیت فیزیولوژیکی هستند و براساس این محدودیت قادر به مصرف این مقوله هستند. شافر از دیدگاه یک بازاریاب اذعان می کند که این تفسیر کاملا نادرست است که این روند مصرف انواع محتوا به شکل بی انتها به حیات خود ادامه می دهد، او معتقد که شوک کانتنت به طوری ظهور خواهد کرد و هر آن احتمال نزدیک شدن ما به منطقه ی خطر وجود دارد. این بحران برای بعضی از افراد ممکن است شروع شده باشد و برخی دیگر ممکن است در سال های آینده با آن روبرو شوند.

انواع محتوا چیست

 

انواع محتوا چیست؟ ممکن است هر بازاریاب و تولید کننده ی محتوا با این پرسش روبرو شود. در ابتدا باید بدانید که در دنیای امروز تولید محتوا به عنوان یکی از مهم ترین عوامل موفقیت برای افزایش سئو و برندینگ است. اغلب کمپانی ها به این موضوع واقف بوده و توجه زیادی به این مسئله مبذول داشته اند به همین دلیل برای بلاگ سایت خود یک بخش ویژه در نظر گرفته اند.

یکی از نکات بسیار مهم در تولید انواع محتوا این بوده که تعادل را در بین آن ها رعایت کنید. ایجاد تعادل به چه شکلی انجام می گیرد برای انجام این کار باید محتوای سایت خود را بر مبنای یک استراتژی متناسب و خاص انجام بپذیرد. برای پیشی گرفتن از رقبای خود بهتر است به تولید محتوای جدید روی آورده و در زمینه ای فعالیت کنید که رقبای شما در آن زمینه کار نکرده اند.

جالب است بدانید انواع محتوا به 13 شکل تولید می شود که در ادامه به برشمردن اسامی آن ها اکتفا خواهیم کرد:

  • گیف های متحرک
  • محتوای بصری
  • کمیک و کاریکاتورها
  • محتوای چالش برانگیز
  • ویدئوهای زنده
  • نوشتن در توییتر
  • اطلاعات رخدادها
  • اینفوگرافیک
  • الگوهای تصویری
  • موزیک ویدئو
  • اطلاعات داده اورجینال
  • پادکست
  • نمایش اسلایدی

نکات مهمی که در هنگام نوشتن محتوا باید رعایت کنیم

 

با توجه به اینکه حجم عظیمی از محتوا در دنیای مجازی وجود دارد برای اینکه بتوانید مخاطب را قانع کنید که کاربر را مجاب به خواندن محتوای خود کنید کار مشکلی را پیش رو خواهید داشت. با استفاده از اصول نوشتن می توانید مخاطبان خود را تشویق کنید که تا در سایت شما مانده و مطالب شما را مطالعه کند. در ادامه قصد داریم مهم ترین نکات در این زمینه را به شما معرفی کنیم.

خوب است بخوانید: شوک محتوایی عصر حاضر و نیاز شدید به رپورتاژ

محتوای پویا

در گام اول باید برای تفهیم منظورتان به مخاطبان از مثال های ملموس استفاده کنید تا کاربر دچار سردرگمی نشده و خواندن محتوای شما را به زمان دیگری موکول نکرده و به دنبال جستجوی اطلاعات به سایت های دیگر نروند. به زبان ساده اجازه ندهید که مخاطب از وب سایت شما بیرون برود. با استفاده از یک محتوای پویا و مرتبط با کاربر خود ارتباط برقرار کنید.

خوانندگان اصلی را فراموش نکنید

هنگام نوشتن فراموش نکنید که مخاطبان اصلی شما چه کسانی هستند پس براساس سلیقه ی آن ها بنویسید.

استفاده از زبان ساده

هنگام نوشتن محتوا از یک زبان سلیس و روان استفاده کنید، سعی کنید با زبان عادی بنویسید از به کار بردن کلمات محجور و بسیار ادبی دوری کنید. می توانید زبان محاوره را انتخاب کنید در عین اینکه کاملا حرفه ای می نویسید از به کار بردن عبارات و اصطلاحات مجهول همچنین نامانوس بپرهیزید.

افعال معلوم به کار ببرید

هرگز افعال مجهول به کار نبرید زیرا افعال مجهول برای مخاطبان ناشناخته استفاده می شود. استفاده از فعل های معلوم باعث می شود که سرعت انتقال محتوا بالا برود

پرهیز از اطناب و دراز نویسی

برای تولید محتوا لازم نیست از لغات استفاده کنید زیرا طولانی شدن محتوا باعث می شود مخاطب در فهم آن دچار مشکل شود. بهتر است تا می توانید مختصر و مفید بنویسید، همچنین از به کار بردن واژه ها و عبارات سنگین و گمراه کننده خودداری کنید.

انواع محتوای فکر چیست

جالب است  بدانید که سه نوع محتوا وجود دارد که محتوای مختص مشترکین سایت، محتوای تکاملی، محتوای بنیادی است هر کدام از این نمونه ها هدف خاصی را دنبال می کنند.

انواع محتوای دیجیتال چیست

 

با توجه به رشد دنیای دیجیتال تقاضا برای محصولات دیجیتال زیاد شده و محتوا نیز از این قاعده مستثنی نبوده یکی از انواع محتوای دیجیتال شکل ویدئویی و صوتی آن است که می تواند توجه درصد زیادی از مخاطبان را در جایی به خود جلب کند که کلمات قادر به انجام این کار نباشند. استفاده از صداهای مخملی و آرامبخش که بر روی تصاویر تصادفی قرار می گیرند یا اصوات یا تصویر های غیر منتظره قابلیت این را دارند که بیشتر از کلمات تاثیرگذار باشند.

با توجه اینکه تولید انواع محتوای دیجیتال بازخورد مطلوبی دارد اما مشکلات خود را به همراه دارد تولید محتوای ویدئویی و صوتی نیاز به تجهیزاتی مانند میکروفون ها، دوربین ها و تجهیزات و نرم افزارهای ویرایش صوتی و ویدئویی و همچنین افراد متخصصی که نحوه ی کار با این تجهیزات را بدانند. علاوه بر این باید هزینه هایی را که برای آماده سازی کارشناسان و تجهیزات باید اضافه کنید.

البته اگر کمپانی مورد نظر توانایی این را داشته باشد که هزینه های این استراتژی را پرداخت کنند سرمایه گذاری برای این شکل از محتوا ارزش بالایی دارد.

تولید انواع محتوا به شکل چاپ و اپلیکیشن: اپلیکیشن های گوشی های تلفن هوشمند و نشریات چاپی معمولا به عنوان رسانه های منفعل شناخته می شود. منظور از این نظریه این است که موارد فوق در دسته ی رسانه هایی قرار می گیرند که به شکل معمول در اوقات بیکاری و فراغت استفاده می شوند و این قابلیت را دارند که مخاطبان زیادی را به خود جلب می کنند.

در کل باید بدانید که انواع محتوای دیجیتال به دو شکل آنالوگ و دیجیتال بر روی فرمت های مخصوصی سیو می شوند  انواع مختلف محتوا به شکل دیجیتال به اطلاعاتی اطلاق می شود که می تواند از طریق اینترنت استریم شده یا بر روی کامپیوتر نگهداری و ذخیره شود همچنین امکان پخش دیجیتال را دارد. با توجه به اینکه در سال های اخیر استفاده از اینترنت بسیار فراگیر شده است محتوای دیجیتال به اشکال متفاوت عرضه می شود که شامل: پست‌های وبلاگ، ای‌بوک‌ها، استریم‌های آن‌لاین، پست‌های شبکه‌های اجتماعی و دیگر شیوه های مدرن ارتباطی در اختیار مخاطبان قرار بگیرد.

 

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.