اسپم ها یا هرزنامه ها به نظراتی در سایت گفته می شود که توسط اسپمر ها ، موتور ها و سایت های ارسال کننده فرستاده می شکد که تعداد زیاد آنها حجم وسیعی از منابع سایت را اشغال می کنند و علاوه بر این باعث آزار و مزاحمت مدیران سایت می شوند ؛ زیرا در این صورت بخش وسیعی از نظرات کاربران در لا به لای اسپم ها و هرزنامه ها پنهان می شوند.
افزونه آنتی اسپم یک افزونه حرفه ای برای وردپرس می باشد که بدون استفاده ازکد امنیتی قادر به جلوگیری از ارسال اسپم و هرزنامه در سایت وردپرسی شما می باشد .
با اینکار از مصرف بیهوده ی منابع سایت خود جلوگیری کنید و به نظرات سایت خود به آسودگی پاسخ دهید. روش های جلوگیری از اسپم شدن سایت در گوگل و تاثیر بسیار بدی که بر سئو سایت دارد ، با به کارگیری این موارد، مانع از اسپم شدن و پنالتی شدن سایت شوید . قبل از هرچیز لازم است با سایتی که میزان اسپم بودن وبسایت ها را شناسایی می کند آشنا کنیم. سایت موز و لینک با بررسی معیارهایی که برای اسپم بودن سایت در نظر گرفته است، شروع به بررسی وبسایت شما می کند و تمام موارد اساسی آن را تحت نظر قرار می دهد.
رشد قارچگونهی سایتهای اسپم و تبلیغاتی و بالطبع نتایج نامربوط و غیرواقعی در موتور جستجوی گوگل ، این روزها به یکی از مشکلات کاربران تبدیل شده است .
یکی از روش های جلوگیری از پنالتی شدن سایت در گوگل، نگرفتن بک لینک های نامناسب است. به طور کلی بک لینک ها اعتبار و یا عدم اعتبار سایت مبدا را به سایت شما می دهند. هر زمان که افت شدید در رتبه گوگل سایت خود دیدید و یا سایت خود را در نتایج گوگل گم کردید، بدانید به احتمال بالا پنالتی شده اید. اولین مرحله حصول اطمینان است. عبارت آدرس سایت را در گوگل سرچ کنید. نتایجی که می بینید، صفحاتی از سایتتان است که توسط گوگل ایندکس شده است. اگر صفحه ای را که در سرچ گوگل گم کرده اید اینجا هم نبینید به احتمال زیاد آن صفحه پنالتی شده است. حال که مطمئن شدید، باید دلیل اسپم شدن خود را که در هر سایتی می تواند یک دلیل خاص داشته باشد، پیدا کنید. الگوریتم های گوگل ممکن است حساسیتی روی سایتتان داشته باشند و به علت عدم رعایت قوانینشان توسط وبمستر، سایت را اسپم کرده باشند. الگوریتم پنگوئن و الگوریتم پاندا، به کیفیت بک لینک ها و کیفت محتوای سایت توجه می کنند. این موارد در سئو سایت اهمیت زیادی دارنذد و عدم رعایت ان ها موجب پنالتی شدن سایت می شود. پیغام های پنالتی شدن، معمولا توسط گوگل وبمستر اطلاع رسانی می شود. بنابراین برای جلوگیری از پنالتی شدن سایت در گوگل، توجه زیادی داشته باشید .
کم بودن غیر طبیعی زبان های نشانه گذاری متن
وبسایت های غیر اسپم تمایل زیادی به اعمال تجربیات قوی خود در زمینه جاوا اسکریپت ، سی اس اس و نشانه گذاری های گسترده متن همچون ه تی م ال دارند. بر این اساس نرخ بالای متن به کد نیز می تواند خطرناک باشد و آلارمی از اسپم بودن سایت برای گوگل شود .
لینک های خروجی زیاد
تعداد بالای لینک های خروجی به سایت های دیگر، ممکن است موجب اسپم شدن سایت شود.
لینک های داخلی کم
کم بودن لینک های داخخلی در سایت و عدم ایجاد ارتباط موثر میان مطالب و صفحات، باعث اسپم شدن سایت می شود .
انکر تکست های زیاد در صفحه
سایت هایی که در صفحات خود، لینک های زیادی دارند، شانس اسپم شدن بیشتری را نسبت به سایت هایی با لینک های کمتر دارند .
لینک های خروجی در منوها یا به صورت مخفی
سایت هایی که در منوها، به سایت های دیگر لینک می دهند و معمولا لینک هایی را به صورت مخفی در فوتر یا سایدبار قرار می دهند، به احتمال زیاد اسپم می شوند .
نبودن اطلاعات تماس
سایت های واقعی ترجیح می دهند لینک شبکه های اجتماعی و دیگر اطلاعات تماس خود را در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهند .
تعداد صفحات کم
سایتی که تنها دارای یک یا تعداد کمی صفحه است، بیشتر از سایتهای دیگر با صفحات بیشتر، اسپم شناسایی می شود .
دامنه های طولانی
سایت هایی که دامنه طولانی دارند و به احتمال زیاد این کار را برای جای دادن کلمات کلیدی سایت به منطور سئو سایت انجام داده اند، اسپم تلقی می شوند .
دامنه های شامل عدد
دامنه هایی که دارای عدد هستند ممکن است به صورت اتوماتیک تولید شوند ایجاد خطا کنند. بنابراین به احتمال زیاد باعث اسپم شدن سایت می شوند .
با به کارگیری موارد بالا می توانید تا حد زیادی مانع از اسپم شدن سایت توسز گوگل شوید. مات کات مدیر ضد اسپم گوگل بارها و بارها در مطالب و سخنرانی های خود به این موارد اشاره کرده است. در این رابطه توصه می کنیم ویدیوی ۲۰۱۲ موجود در یوتیوب در زمینه الگوریتم های شناسایی سایت های اسپم را ببینید. همچنین می توانید اسلاید را برای جلوگیری از اسپم شدن سایت مشاهده نمایید.