درک سئو برای افزایش چشمگیر ترافیک و آگاهی از برند ضروری است. در حال حاضر هزاران نفر به دنبال محتوایی مانند محتوای شما می گردند. شما با متخصص شدن در امر سئو می توانید به آن ها کمک کنید تا محتوای مورد نظرشان را پیدا کنند. اما برای تبدیل شدن به سئوکار شما باید قوانین این کار را رعایت کنید، قوانین سئو یعنی تمام اعمالی که شما انجام می دهید تا بتوانید به درستی جواب سوال یک مخاطب را بدهید، بهترین و صحیح ترین جواب را برای وی فراهم کنید و سایتی به او ارائه دهید که از سرعت بالایی برخوردار باشد. این موضوع به خصوص برای مخاطبان عجول از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مطلب ما به شما یاد می دهیم که بتوانید به بهترین صورت این نیاز ها را در مخاطبان خود برطرف کنید. در صورتی که خواهان کسب اطلاعات در باره سئو تضمینی سایت هستید با کارشناسان پونه مدیا تماس بگیرید، مشاورین ما با کمال میل اطلاعاتی کامل در این زمینه در اختیار شما قرار خواهند داد.
برای پیروی از قوانین سئو، نیاز کاربران را استخراج کنید
گوگل یک کمپانی تبلیغاتی نیست. آن ها یک کمپانی بزرگ اطلاعات هستند. هر ابزار، پلتفرم و دستگاهی که آن ها می سازند تنها یک مقصود دارد: گرفتن اطلاعات از کاربران و استفاده از آن برای ساخت یک موتور جستجوی قوی تر. به خودتان مانند یک کمپانی بزرگ داده نگاه کنید.
شما می بایست بر روی این تمرکز کنید که مشتریان مورد هدفتان چه می خواهند. وقتی بفهمید خواسته ی آنان چیست، می توانید محتوایی تولید کنید که مطلوب آن ها باشد. اگر به بازخورد مشتری مورد هدف خود گوش کنید، محتوایی که می سازید را راهنمایی می کند تا بتوانید آن دست مشتریان را بیشتر جذب کنید. نظرات کاربران شما مهم است. مردم تصمیم می گیرند که ایده، مقاله، محصول یا خدمات چه کسی به اشتراک گذاشته شده یا بر روی آن سرمایه گذاری شود.
خب، چگونه می خواهید در مورد علاقه مندی های کاربران تان اطلاعات صحیح به دست آورید؟ و چگونه می خواهید از مشتریان ایده آل خود بازخورد بگیرید در حالی که تازه شروع به کار کرده اید و هنوز مشتری واقعی ندارید؟
چند راه برای فهمیدن جواب این سوالات وجود دارد:
- از بسترهای شبکه های اجتماعی مثل Quora استفاده کنید.
- در Google Analytics محبوب ترین صفحات خود را ببینید.
- ببینید که چه پست هایی بیشتر به اشتراک گذاشته می شوند.
- به نظرات بازدید کنندگان در پست های وبلاگ خود توجه کنید.
بگذارید درباره ی مورد اول صحبت کنیم: بستر های شبکه های اجتماعی. از خودتان بپرسید: “افرادی که می خوام جذب کنم کجاها آنلاین هستند؟ و در مورد چه موضوعاتی حرف می زنند؟”
نیاز کاربر را با کمک Quora پیدا کنید
اما چگونه با استفاده از Quora بفهمیم که افراد چه می خواهند؟
گام نخست: وارد Quora شوید.
می بایست برای ورود یک حساب کاربری بسازید یا با استفاده از حساب کاربری گوگل یا فیسبوک وارد شوید.
وقتی وارد شدید، کلمه ی کلیدی مقدماتی خود را تایپ کرده و اینتر را بزنید.
گام دوم: ببینید افراد چه سوالاتی می پرسند.
اگر می دانید که به یکی از این سوالات چطور پاسخ دهید، یک پست وبلاگ در آن مورد بنویسید.
شما از قبل می دانید که افراد می خواهند درباره ی آن موضوع یاد بگیرند. اگر یک نفر در مورد آن در Quora پرسید، احتمال دارد صدها نفر دیگر نیز دقیقا همین سوال را داشته باشند.
گام سوم: نظرات متخصصان را مورد توجه قرار دهید
Quora مکانی بسیار مناسب برای یادگیری چیزهای جدید است. وقتی صحبت از سئوی پیشرفته باشد، هرگز همه چیز را نخواهید دانست. پس باید به طور مداوم از آن بازدید کرده و چیزهای جدید یاد بگیرید. در Quora به یک سوال جواب های بسیاری داده می شود که هر کدام از این جواب ها می توانند منبع یک تولید محتوای با کیفیت باشند. از این جواب ها برای شکل دادن به طرح کلی پست وبلاگ بعدی تان استفاده کنید.
برای اینکه بفهمیم خوانندگان چه می خواهند چگونه از Google Analytics استفاده کنیم؟
گام نخست: وارد Google Analytics شوید.
در منوی سمت چپ بر روی Behaviour > Site Content > All Pages کلیک کنید.
گام دوم: ببینید محبوب ترین صفحات و پست هایتان چه هستند؟
تعداد کلی بازدیدها از صفحه مهم است، اما به میانگین زمان سپری شده بر روی صفحه (هر چه بیشتر، بهتر!)، نرخ پرش و درصد خروج هم دقت کنید. مثالی از چند صفحه را مشاهده کنید:
میانگین زمان سپری شده بر روی صفحه به شما می گوید که آیا افراد واقعا وقت خود را صرف خواندن کامل پست کرده اند یا از آن گذر کرده اند. هر چیزی زیر یک دقیقه نشانه ای است از اینکه افراد به سرعت از پست شما عبور کرده و آن را نخوانده اند. پس اگر زمان میانگینی کمتر از 30 ثانیه پیدا کنیم، یعنی افراد آن پست را آن قدری جالب نپنداشته اند که بخواهند ذره ای وقت خود را صرف خواندن آن کنند.
نرخ پرش درصد افرادی که این صفحه را باز کرده اند اما بدون اینکه به صفحات دیگر سر بزنند، صفحه را ترک کرده اند را نشان می دهد. نرخ پرش به خودی خود نمایانگر شکست یا موفقیت نیست، اما به طور ایده آل شما می خواهید که افراد حداقل از 2 یا 3 صفحه دیدن کنند.
درصد خروج به شما می گوید که به ازای یک صفحه ی خاص، چند درصد از کاربران بعد از دیدن این صفحه سایت شما را ترک کرده اند. مانند نرخ پرش، درصد خروج نیز به خودی خود نمایانگر چیزی نیست اما اگر مثلا نرخ خروج یک صفحه 99 درصد باشد، احتمالا به این معنی است که افراد چیزی که می خواهند بدانند را در آن صفحه پیدا نکرده و از جستجوی بیشتر منصرف شده اند.
راه دیگر برای فهمیدن اینکه افراد چه می خواهند این است که ببنیدی چند بار محتوایتان در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود. این به شما کمک می کند تا بفهمید افراد به کدام مقاله ها آن قدر علاقه نشان می دهند که آن را به اشتراک می گذارند. رایج ترین دلیل برای اینکه افراد چیزی را به اشتراک بگذارند این است که فکر کنند آن مطلب برای بقیه مفید است.
در نتیجه، تعداد کلی دفعات به اشتراک گذاشته شدن پست شما می تواند راه خوبی برای این باشد که بفهمید محتوایتان برای افراد مفید بوده یا خیر.
آیا به دنبال راحت ترین راه برای فهمیدن اینکه کاربران تان چگونه فکر می کنند هستید؟ کافی است نظراتشان را زیر پست هایتان بخوانید.
اگر با محتوایتان به سوالات کاربران واقعی پاسخ درست دهید، ترافیک جستجویتان به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
چرا سنگینی صفحه برخلاف قوانین سئو است؟
آیا مشکل وزن صفحه ی خود را جدی می گیرید؟ چون در حال حاضر وزن صفحه بر روی جایگاه تان در موتور جستجوی گوگل تاثیر می گذارد!
حالا گوگل زمانی که طول می کشد وبسایتتان بالا بیاید را در نظر می گیرد. صفحات سنگین تر منجر به دانلودهای کندتر می شوند و سرعت سایت عاملی است که بر روی رتبه ی صفحه تان تاثیرگذار است. مطابق با مطلب وبلاگ گوگل:
بالا بردن سرعت وبسایت مهم است، نه تنها برای صاحبان سایت، بلکه برای همه ی کاربران اینترنت. سایت های سریع تر منجر به کاربران خوشحال تر می شوند و ما در خلال مطالعات داخلی خود دریافتیم که وقتی یک سایت کند باشد، بازدید کنندگان زمان زیادی را در آن صرف نمی کنند. اما سایت های سریع تر نه تنها باعث بهبود تجربه ی کاربر می شوند بلکه یافته های جدید نشان می دهند که افزایش سرعت سایت هزینه های عملیاتی را نیز کاهش می دهد. کاربران ما مثل خودمان ارزش زیادی برای سرعت قائل هستند، به همین خاطر است که تصمیم گرفتیم سرعت سایت را در رتبه بندی موتور جستجوی خود لحاظ کنیم.
اگر تاکنون متوجه تغییری در جایگاه خود نشده اید، سایت تان مشکلی ندارد، البته فعلا.
سرعت سایت وزن بسیار کمتری را نسبت به عوامل دیگری همچون مرتبط بودن، مناسب بودن و شهرت حمل می کند. اما با این حال یک حقیقت همچنان باقی است: رقبایتان رتبه ی بالاتری نسبت به شما خواهند داشت، اگر صفحاتشان سبک تر از صفحات شما باشد. اگر سایت تان مثل یک هیولا سنگین است، احتمالا باید انتظار زیان در کسب و کارتان را داشته باشید. خریداری یک سرور سریع تر یا پهنای باند بیشتر، تنها به منزله ی پاک کردن صورت مساله است. صفحات شما باید تحت یک رژیم با کالری کنترل شده قرار گیرند!