مقالات آموزشی

نکاتی درباره ی بازی سازی اندروید به زبان ساده

مفید بود؟

برای ترفند بازی سازی در اندروید می توانید در Android Studio یک بازی بسازید ، اما تا زمانی که با Java و Android SDK تجربه نداشته باشید ، یک مبارزه سخت خواهد بود. شما باید درک کنید که کلاسها چه کار می کنند. باید از نمای سفارشی استفاده کنید.با ما همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانیم.

مطالب بیشتر:آشنایی با زبان جاوا

مراحل طراحی بازی توسط خودتان:

نحوه ساخت بازی ویدئویی: 5 مرحله

مرحله 1: کمی تحقیق کنید و بازی خود را مفهومی کنید.

مرحله 2: روی یک سند طراحی کار کنید.

مرحله 3: تصمیم بگیرید که آیا به نرم افزار نیاز دارید یا خیر.

مرحله 4: برنامه نویسی را شروع کنید.

مرحله 5: بازی خود را آزمایش کنید و بازاریابی را شروع کنید!

وآخرین مرحله که بسیار مهم است:با یک زبان برنامه‌نویسی آشنا شوید

هرچند امروزه با وجود موتورهای بازی‌سازی مانند یونیتی (Unity) ساخت و ایجاد بازی‌ها خیلی ساده‌تر از قبل شده اما شما همچنان برای ساخت یک بازی مناسب و قابل قبول باید بتوانید بخش‌هایی از بازی را با استفاده از برنامه‌نویسی یا اسکریپت‌نویسی کنترل کنید، در ادامه بیشتر به معرفی موتورهای بازی‌سازی خواهیم پرداخت، اما در این مرحله لازم است آشنایی مقدماتی با مفاهیم برنامه‌نویسی داشته باشید، هر موتور برنامه‌نویسی زبان مخصوص به خود را دارد، زبان‌هایی مثل ++C یا #C برخی از این زبان‌ها هستند.

چگونه می توانید یک بازی رایگان ایجاد کنید؟

اگر قصد ایجاد بازی ویدیویی خود را دارید ، در اینجا بهترین ابزارهای رایگان بازی سازی موجود است.

Stencyl :اگر تجربه بازی ندارید ، یا می خواهید بازی های پازل یا اسکرول بسازید ، Stencyl را ببینید

Game Maker Studio:اگر با بازی سازی تازه کار هستید ، Game Maker Studio را ببینید

چگونه می توان بدون کد نویسی رایگان بازی ساخت؟

چگونه یک بازی بدون کدنویسی بسازیم: 5 موتور بازی که نیازی به دانش برنامه نویسی ندارند.

GameMaker: Studio. GameMaker احتمالاً محبوب ترین ابزار ایجاد بازی است و دلیل خوبی هم دارد.

آیا یادگیری برنامه نویسی سخت است؟

نه ، یادگیری کد نویسی سخت نیست. در حالی که یادگیری ممکن است آنها را ملزم کند تا در مناطقی که آشنایی قبلی با آنها ندارند ، کار کنند ، کسانی که وقت ، پشتکار و فداکاری دارند می توانند همانطور که می توانند کار دیگری را بیاموزند ، تجربه برنامه نویسی را نیز به دست آورند.

چگونه  کد بزنیم؟

راهنمای ساده ی مرحله به مرحله کد نویسی :

مرحله 1: دلیل اینکه می خواهید نحوه کد نویسی را بیاموزید ، مشخص کنید.

مرحله 2: زبان های مناسب را انتخاب کنید.

مرحله 3: منابع مناسب را برای کمک به یادگیری انتخاب کنید.

مرحله 4: ویرایشگر کد را بارگیری کنید.

مرحله 5: نوشتن برنامه های خود را تمرین کنید.

مرحله 6: به انجمن آنلاین بپیوندید.

مرحله 7: کد شخص دیگری را هک کنید.

چگونه یک بازی موبایل موفق بسازیم؟

شاید ساخت یک بازی کار چندان دشواری نباشد، اما مطمئنا ساخت یک بازی موفق به این سادگی‌ها نخواهد بود، اما با رعایت این نکات می‌توانید شانس موفقیت بازی خود را شدیدا افزایش دهید:

برای بازی خود داستان در نظر بگیرید

یکی از دلایلی که باعث می‌شود کاربران به بازی شما علاقه‌مند شوند، داشتن هدف در بازی است، شاید اگر یک هدف و داستان جذاب برای بازی خود در نظر گرفته باشید بتوانید افراد وفادار بیشتری را به بازی خود جذب کنید، بنابراین انتخاب یک داستان مناسب می‌تواند به موفقیت بازی شما کمک کند.

بازی خود را اعتیاد آور بسازید!

اگر می‌خواهید گیمیرها بازی شما را به صورت مداوم دنبال کنند سعی کنید آن را تا حدودی اعتیاد آور خلق کنید، یک بازی آسان و سرگرم کننده که در آن به مرور سطح دشواری مراحل افزایش می‌یابد یکی از رهکارهاییست که می‌تواند منجر به اعتیاد آور بودن یک بازی شود!

پلتفرم مناسبی را برای بازی خود برگزینید

سعی کنید، بازار هدف خود را بسنجید، قصد دارید بازی خود را برای چه پلفرمی ایجاد کنید؟ اندروید یا آی‌او‌اس؟ همواره به این نکته توجه داشته باشید که معمولا طراحی بازی برای همه‌ی پلتفرم‌ها کاری وقت‌گیر و هزینه‌بر است، شما برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها و همچنین بررسی بازخوردهای کاربران می‌توانید در مرحله‌ی اول تنها یکی از پلتفرم‌های موبایلی را هدف بگیرید و در صورت موفقیت بازی آن را برای سایر سیستم‌عامل‌ها نیز توسعه دهید.

طراحی ظاهری چشم‌نواز ایجاد کنید

طراحی یک بازی همیشه سخت‌تر از ساخت یک اپلیکیشن است، بازی شما باید به قدری جذاب و زیبا باشد که بتواند سلایق مختلف را راضی نگه داشته و کاربر را مجاب کند تا به جای رقبا از بازی شما استفاده کند، پس سعی کنید همیشه به طراحی گرافیکی بازی خود اهمیت ویژه‌ای بدهید، البته این به معنای شلوغ بودن محیط بازی نیست.

موتور بازی‌ سازی یونیتی چیست؟

همانطور که از نامش پیداست محیطی را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید تمام موارد مورد نیاز برای ساخت یک بازی را به صورت یکجا در کنار هم داشته باشید، یونیتی قسمتی را برای ایجاد طرح‌ها و کارکترهای بازی در اختیار شما قرار می‌دهد، همچنین بخشی وجود دارد که شما می‌توانید در آن برنامه‌نویسی کرده و جذابیت بیشتری به بازی خود بدهید.

آیا برای کار با یونیتی باید برنامه‌ نویس باشیم؟

اگر قصد دارید یک بازی بسیار ساده ایجاد کنید احتیاجی به کدنویسی نخواهید داشت (البته با استفاده از سایر موتورهای بازیسازی)، اما برای ساخت یک بازی قابل قبول باید بتوانید در حد نیاز خود برنامه‌ نویسی انجام دهید، البته نگران نباشید چراکه این موتور بازی‌سازی از دو زبان قدرتمند #C و جاوا اسکریپت پشتیبانی می‌کند و شما می‌توانید بازی خود را با هردوی این زبان‌ها برنامه‌نویسی کنید

کلام آخر:

در مطلب بالا ما مطالبی را به زبان ساده  راجب بازی سازی به شماعزیزان گفتیم تیم حرفه ایی و با تجربه پدیده جهت ارائه مشاوره و طراحی بازی اندروید آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.