مقالات آموزشی

نکاتی از ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

مفید بود؟

وردپرس WordPress یکی از قویترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد که به شما امکان پیاده سازی هر نوع سایتی را می دهد. طراحی سایت فروشگاهی از طریق وردپرس ساده است و کافی است یکی از پلاگین های فروشگاهی وردپرس را در این سیستم مدیریت محتوا نصب و پیکربندی نمایید.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس در حدود ۶۰ درصد سایت‌های طراحی شده با CMS را به خود اختصاص داده است. در چنین شرایطی، اضافه کردن امکانات فروشگاه اینترنتی به سایتی که قبلا با وردپرس طراحی شده است یا در سناریویی دیگر، طراحی یک سایت اطلاع‌رسانی جدید با امکانات فروشگاهی در بسیاری از موارد با وردپرس گزینه‌ای غیرقابل چشم‌پوشی خواهد بود.

هرچند وردپرس به صورت پیش‌فرض دارای امکانات فروشگاهی نیست ولی سیستمی قابل توسعه است و اضافه کردن امکانات جدید به آن با استفاده از افزونه‌های مختلف امکا‌ن‌پذیر است.

در زمینه‌ی طراحی فروشگاه اینترنتی نیز، چندین افزونه برای اضافه کردن امکانات فروش محصولات مجازی و فیزیکی برای وردپرس وجود دارند که در این نوشته محبوب‌ترین آن‌ها را بررسی خواهیم نمود.

1- ووکامرس – WooCommerce

ووکامرس شناخته‌شده ترین افزونه برای طراحی سایت فروشگاه در وردپرس است. برآورد می‌شود بیش از ۱۰ میلیون فروشگاه اینترنتی، خدمات فروش کالا و محصولات دیجیتال خود را با ووکامرس به مشتریان ارائه می‌نمایند.
ووکامرس دامنه‌ی وسیعی از امکانات برای فروش کالا را در اختیار شما قرار می‌دهد. علاوه بر این می‌توان از صدها افزونه‌ی رایگان و تجاری برای اضافه کردن یا تغییر دادن امکانات پیش‌فرض ووکامرس بهره‌گیری نمود.

ووکامرس می‌تواند برای فروش محصولات دانلودی( دیجیتالی ) به کارگرفته شود. همچنین امکانات متعددی برای دسته‌بندی و نمایش محصولات و ارائه‌ی گزارش‌های عملکرد فروشگاه در بخش مدیریت برای شما فراهم می‌کند.
یکپارچه‌سازی ووکامرس با سیستم‌های خارجی دیگر توسط WooCommerce API امکان‌پذیر است. برای مثال می‌توان محصولات درج شده در سیستم فروش داخلی شرکت را به صورت خودکار در ووکامرس نیز درج نمود. یا با این قابلیت می‌تواند همزمان با ثبت محصولات و تغییرات در یک فروشگاه، همین تغییرات را در چندین فروشگاه دیگر نیز به صورت مشابه تکرار نمود.

2- Easy Digital Downloads

EDD یا Easy Digital Downloads محبوب‌ترین فروشگاه‌ساز تحت وردپرس برای فروش محصولات دانلودی است. امکان فروش کلیه محصولات دیجیتالی از جمله فایل، مجوز استفاده از نرم‌افزارها و سرویس‌های آنلاین در این افزونه وجود دارد. با توجه به تمرکز تخصصی این افزونه روی محصولات دیجیتال، استفاده از سایر سیستم‌ها که به صورت جانبی از محصولات دانلودی پشتیبانی می‌کنند عملکرد مشابه EDD را نتیجه نخواهد داد.

EDD نیز مانند ووکامرس با کمک افزونه‌های وردپرس قابلیت توسعه و اضافه شدن امکانات را دارا می‌باشد.

3- Magento WordPress Integration

علاوه بر سیستم‌های فروشگاهی که در دل وردپرس فعالیت می‌کنند، استفاده از سیستم‌های فروشگاهی تخصصی مانند مجنتو نیز در کنار وردپرس امکان‌پذیر است. افزونه‌ی Magento WordPress Integration ابزاری است که برخی از امکانات موجود در فروشگاه‌ساز مجنتو را در وردپرس ادغام می‌کند.

استفاده از این افزونه، تمامی امکانات مجنتو را به وردپرس منتقل نمی‌کند و با کمک این افزونه، نیاز به مراجعه به سیستم مجنتو برای تکمیل خرید، برطرف نخواهد شد.|
با این وجود یکپارچه سازی برخی امکانات هسته‌ی مجنتو در وردپرس و نمایش برخی موجودیت‌های فروشگاه می‌تواند ابزاری مناسب برای فعالیت همزمان وردپرس و مجنتو به شمار آید.

4- PrestaShop Integration

فروشگاه‌ساز PrestaShop نیز یکی از سیستم‌های قدرتمند برای طراحی سایت فروشگاهی به شمار می‌رود. با کمک افزونه‌ی PrestaShop Integration، امکان یکپارچه‌سازی برخی از امکانات پرستاشاپ با وردپرس امکان‌پذیر می‌شود.

همانند آنچه در مورد مجنتو گفته شد، استفاده از افزونه جایگزینی برای مراجعه به فروشگاه پرستاشاپ جهت تکمیل فرآیند خرید نیست و تنها نمایش برخی منابع موجود در پرستاشاپ در سایت طراحی شده با وردپرس امکان‌پذیر خواهد بود.

وردپرس در کنار سادگی استفاده، به شما امکانات و قابلیت های فروانی برای راه اندازی انواع مختلف سایت های فروشگاهی را می دهد. یکی از قابلیت های مهمی که در WordPress وجود دارد قابلیت توسعه و اضافه نمودن امکانات جدید به فروشگاه می باشد.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.