مقالات آموزشی

آشنایی با افراد شاخص در زمینه تولید محتوا و مواردی که در این زمینه باید در نطر بگیریم

مفید بود؟

تولید کننده محتوا کیست و توضیحاتی پیرامون کارشناس تولید محتوا

تولید کننده محتوا کیست سوالی است که شاید در عین سادگی چالش های بسیار زیادی را در ذهن مخاطبان ایجاد کرده باشد، زیرا با توجه به گستردگی که محتوا دارد، تعریف راحت و آسانی نمی توان برای تولید کننده محتوا بیان کرد.

اگر بخواهیم به راحت ترین شکل ممکن سوال تولید کننده محتوا کیست را پاسخ دهیم، باید بگوییم هر فردی که این توانایی را داشته باشد تا یک محتوا را از صفر تا صد تولید نماید، کارشناس تولید محتوا نامیده می شود.

توصیه می کنیم بخوانید:

مهمترین اشتباهات در سئو سایت کدامند

 

تولید کننده محتوا باید در چندین حوزه تخصص داشته باشد تا بتواند به عنوان یک فرد شاخص در زمینه تولید محتوا شناخته شود. برای مثال محتوا به شکل های مختلف وجود دارد، برای مثال فردی که می خواهد یک محتوای ویدیویی تولید نماید، باید علاوه بر تولید محتوا متنی، کار با تجهیزات یلمبرداری را نیز بلد باشد.

بدین ترتیب کارشناس تولید محتوا به راحتی شامل یک فرد نمی شود، بلکه باید آموزش های مختلفی را یک فرد ببیند و توانایی های لازم را پیدا کند، سپس به عنوان یک کارشناس تولید محتوا شناخته شود. کارشناس تولید محتوا باید تجربه کافی در زمینه تولید محتوا را داشته باشد و همچنین تخصص لازم برای آموزش به سایر افراد را نیز داشته باشد.

رسیدن به این سطح از دانش، ملزم به کسب تجربه فراوان است و شخصی که تازه کار خود را در حوزه تولید محتوا شروع کرده است نمی تواند در حوزه آموزش تولید محتوا ورود پیدا کند.

در ادامه قصد داریم مطالب بسیار مفید و کاربردی پیرامون برای تبدیل شدن به یک تولید کننده محتوای حرفه ای چه ویژگی هایی باید داشته باشیم، بپردازیم تا همه افرادی که قصد دارند در این حرفه پیشرفت کرده و موفق شوند، مسیر موفقیت در حوزه تولید محتوا را بهتر بشناسند.

افراد حرفه ای در زمینه تولید محتوا چه ویژگی هایی دارند؟

پس از اینکه تا حدودی به پاسخ سوال تولید کننده محتوا کیست رسیدیم، حال نوبت به کسب اطلاعات مفید پیرامون ویژگی های یک محتوا نویس یا کارشناس تولید محتوا است. هر فردی می تواند وارد حرفه تولید محتوا شود و پس از آموزش های لازم کار خود را شروع نماید.

 اما داشتن برخی از ویژگی ها کمک می کند تا مسیر برای کسب موفقیت در این حرفه باز شود و بتوان پله های موفقیت را سریع تر طی کرد. در ادامه چند نمونه از ویژگی های تولید کننده محتوا حرفه ای را معرفی خواهیم کرد.

  • خلاقیت

داشتن ذهن خلاق در تولید محتوا بی نهایت مفید و موثر است، با استفاده از خلاقیت ذهن می توان محتوایی تولید کرد که مخاطب به آن نیاز دارد، بدین ترتیب محتوای تولید شده با استقبال مخاطب روبرو می شود این موضوع باعث می شود تا بتوان محتوایی تولید کرد که ارزش مصرف توسط مخاطب را داشته باشد.

در حال حاضر با توجه به اینکه در دوره شوک محتوایی قرار گرفتیم، یعنی تولید محتوا از مصرف محتوا بیشتر شده، محتوایی که بتواند الش های ذهن مخاطب را پاسخگو باشد مورد نیاز است در غیر این صورت محتوای تولید شده مصرف نخواهد شد. بدین ترتیب یکی از پاسخ هایی که می توان به سوال تولید کننده محتوا کیست داد، این است که باید دارای خلاقیت ذهنی باشد.

  • مسئولیت پذیر بودن

یکی از لازمه های شغل تولید محتوا، مسئولیت پذیری است. با توجه به اینکه برای اغلب سایت های اینترنتی تقویم محتوایی تنظیم می شود، طبق تقویم تنظیم شده باید محتوای تولید شده بر روی سایت منتشر شود. بدین ترتیب اگر تولید کننده محتوا مسئولیت پذیر نباشد، ممکن است محتوا را به موقع تهیه نکند و این موضوع باعث می شود تا تقویم محتوایی به خوبی اجرا نشود.

این موضوع ممکن است یک کسب و کار اینترنتی را از اهداف مشخص شده از سوی مدیران دور کند. با توجه به توضیحات ارائه شده، یکی دیگر از پاسخ هایی که می توان برای جواب به سوال تولید کننده محتوا کیست ارائه کرد، مسئولیت پذیر بودن است.

  • آشنایی کامل با زبان فارسی

یکی دیگر از ویژگی های تولید کننده محتوای حرفه ای، آشنایی کامل با زبان فارسی است. محتوا نویس حرفه ای باید بتواند از نظر نگارشی و دستوری یک محتوای بی عیب و نقص را تولید نماید. بسیاری از تولید کنندگان محتوا استفاده صحیح از علائم نگارشی را نمی دانند و این موضوع باعث شده تا محتوایی که تولید می کنند روان نبوده و مخاطب را دچار مشکل بکند. آشنایی کامل با زبان فارسی ضروری و آشنایی با سایر زبان ها مثل انگلیسی و عربی نیز مزیت محسوب می شود.

تولید کننده محتوا یا محتوا نویس حرفه ای چه مهارت هایی لازم دارد؟

  • تسلط بر آفیس

یکی از مهارت های اصلی که تولید کننده محتوا باید داشته باشد، تسلط کامل بر نرم افزار آفیس (Microsoft Office) و علی الخصوص ورد است. بدون داشتن نرم افزار آفیس تولید محتوا بسیار دشوار می شود. بدین ترتیب یکی از ابتدایی ترین مهارت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک محتوا نویس حرفه ای، آشنایی با نرم افزار آفیس است.

آفیس یک مجموعه نرم افزاری است که شامل ورد، اکسل، پاور پوینت و… می شود. هر کدام از این ابزار به نوعی در تولید محتوا کاربرد دارند، اما چیزی که واضح است ورد بیش از سایر آنها در تولید محتوا کاربرد دارد.

  • مهارت در نویسندگی

فردی که بخواهند در زمینه تولید محتوا کار کند، باید از نظر نویسندگی بسیار قوی باشد. هر موضوعی که در اختیار وی قرار گیرد، باید این توانایی را داشته باشد که در مورد آن مطلب بنویسد. مهارت نویسندگی کمک می کند تا هر گاه یک جمله از یک کتاب یا سایت اینترنتی یا هر منبع دیگری را بررسی می کنیم، بتوانیم چندین خط راجع به آن بنویسیم.

البته موضوعاتی که نوشته می شوند هم باید دارای جمله بندی صحیح باشند و هم معنا و مفهوم درستی داشته باشند. با داشتن مهارت نویسندگی می توان با سرعت بالایی محتوا را تولید کرد و این موضوع می تواند هم برای تولید کننده محتوا و هم برای فردی که محتوا سفارش داده است، مفید باشد.

  • تسلط بر نرم افزارهای گرافیکی

معمولا این موضوع بیشتر برای افرادی مهم است که می خواهند در زمینه تولید محتوای تصویری فعالیت نمایند، البته برای سایر افرادی که در زمینه تولید محتوا فعالیت دارند نیز مفید است. با تسلط بر انواع نرم افزارهای گرافیکی مثل Adobe Photoshop، در صورت نیاز به تغییر در یک تصویر و یا حتی ویدیو، این کار به راحتی انجام می شود و نیاز به ارجاع آن به شخص دیگری نیست.

  • آشنایی با انواع سیستم مدیریت محتوا و نحوه کار با آنها

یکی از مهارت هایی که برای تولید کننده محتوا لازم است، آشنایی با انواع سیستم مدیریت محتوا و نحوه انتشار محتوا در آنها است. بهتر است محتوا نویس حرفه ای حداقل کار با وردپرس را بلد باشد، زیرا بسیاری از سایت ها با استفاده از WordPress راه اندازی و مدیریت می شوند. بدین ترتیب آشنایی با این سیستم مدیریت محتوا کمک می کند تا تولید کننده محتوا در صورت نیاز بتواند به انتشار محتوا بر روی سایت نیز کمک کند.

برای حرفه ای شدن در زمینه تولید محتوا چه کارهایی باید انجام بدهیم؟

در ادامه مطلب تولید کننده محتوا کیست، به این موضوع رسیدیم که برای حرفه ای شدن در زمینه تولید محتوا چه کارهایی باید انجام دهیم تا به موفقیت های لازم برسیم. در ادامه به چند نمونه از این موارد اشاره می شود تا همه بتوانیم خود را تقویت کنیم و تبدیل به کارشناس تولید محتوای حرفه ای بشویم.

  • نوشتن به صورت منظم

یکی از مواردی که باعث می شود بتوانیم در زمینه تولید محتوا حرفه ای شویم، منظم نوشتن است. اگر یک روز بنویسیم و چند روز ننویسیم هرگز تبدیل به یک فرد حرفه ای در این حوزه نخواهیم شد. بدین ترتیب یکی از لازمه های حرفه ای شدن در زمینه تولید محتوا، استمرار در نوشتن است. نوشتن زیاد و پیوسته کمک می کند تا هم از نظر جمله بندی و هم از نظر استفاده از علائم نگارشی به سطح دلخواه برسیم.

  • آشنایی با شاخص عملکرد محتوا

شاخص کلیدی عملکرد یا kpi یکی از مواردی است که تولید کننده محتوا باید با آن آشنایی داشته باشد. تولید کننده محتوا باید بداند محتوایی که تولید می کند از چه طریقی باید منتشر شود تا بیشتر در معرض دید مخاطبان قرار بگیرد. درک کردن شاخص کلیدی عملکرد یکی از موضوعاتی است که در حال حاضر برای افزایش بازدیدکنندگان لازم و ضروری است.

  • مطالعه در حوزه های مختلف

چیزی که یک تولید کننده محتوا را هر روز قوی تر و حرفه ای تر می کند، مطالعه در حوزه های مختلف است. یک محتوا نویس حرفه ای باید در هر حوزه ای دارای اطلاعات مقدماتی و زمینه ای باشد تا بتواند با صرف کمترین زمان برای تحقیق و جستجو، یک محتوای حرفه ای و با کیفیت را در حوزه های مختلف خلق کند.

خلق یک محتوا نیاز به بررسی جنبه های مختلف یک موضوع دارد که داشتن مطالعه می تواند ذهن تولید کننده محتوا را برای خلق یک محتوای باکیفیت و عالی آماده سازد.

  • آشنایی با اصول و قواعد مربوط به سئو

یکی دیگر از پاسخ هایی که می توان به سوال تولید کننده محتوا کست داد این است که افرادی محتوا نویس حرفه ای یا کارشناس تولید محتوا هستند که آشنایی کامل با اصول و قواعد مربوط به سئو داشته باشند. اینکه یک محتوا چگونه باید نوشته شود تا هم برای مخاطب و هم برای موتورهای جستجو بهینه باشد، از کلیدی ترین اصول و قواعد سئو محسوب می شود.

اول از هر چیز محتوا باید مفید و کاربردی باشد و بتواند چالش هایی که در ذهن مخاطب ایجاد شده را پاسخگو باشد. در مرحله بعد محتوا باید دارای یک عنوان مناسب و جذاب، خلاصه ای مخاطب پسند و متن تعاملی باشد.

عنوان باید کمتر از 60 کاراکتر باشد و خلاصه نیز کمتر از 160 کاراکتر، از طرفی دیگر متن اصلی هر چقدر که به صورت پربار و مفید قابل افزایش باشد، بهتر است. در متن نوشته شده باید از تصاویر نیز استفاده شود تا مخاطب از دیدن محتوایی با متن زیاد خسته نشود.

کلام آخر

سوال تولید کننده محتوا کیست توانست چالش های زیادی را در ذهن مخاطب ایجاد نماید و امیدواریم در این مطلب توانسته باشیم برخی از چالش هایی که به واسطه طرح سوال تولید کننده محتوا کیست در ذهن شما همراهان عزیز و گرامی ایجاد شده را برطرف کرده باشیم.

لازم به ذکر است که شرکت رایامارکتینگ شرایطی را فراهم کرده تا همه افراد بتوانند از صفر تا صد با تولید محتوا و همچنین سئو سایت آشنا شوند تا بتوانند تبدیل به یک تولید کننده محتوای حرفه ای شوند. برای مشاهده هزینه تولید محتوا و هزینه سئو در این سایت به منوی هزینه و زمان مراجعه کنید.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.