طراحی بنر در کورل، یکی از رایج ترین روش هایی است که می توانند طراحان از آن استفاده می نمایند. در این مقاله می خواهیم که آموزش طراحی بنر با کورل رایامارکتینگ را شرح دهیم. قبل از آموزش طراحی بنر در کورل، باید کمی بیشتر با این برنامه و محیط آن آشنا گردیم. از جمله هدف های این مقاله آشنایی شما با نرم افزار کورل و کورل دراو و آموزش هایی به شرح زیر است:
آموزش طراحی تراکت با کورل
آموزش طراحی بنر با کورل
آموزش طراحی کارت ویزیت با کورل
و غیره.
اگر شما فرد مبتدی باشید و هیچ گونه آشنایی با این برنامه ها را نداشته باشید می توانید با مطالعه ی این مقاله علاوه بر آشنا شدن با برنامه ی کورل، یک طراحی بنر ساده را نیز تجربه نمایید. رایامارکتینگ اگر چه خود بهترین طراح در زمینه ی بنر، تراکت، کارت ویزیت است اما دوست دارد تا علاقه مندان به این حرفه را آموزش داده و از آن ها یک طراح قابل بسازد. تنها کافی است که این مقاله را مطالعه بفرمایید. بعد از آن در می یابید که کورل دنیایی فراتر از چیزی که می اندیشید، دارد. تنها نکته در این امر این است که یک فرد مبتدی علاوه بر یادگیری و آموزش طراحی بنر در کورل، به کسب تجربه، ذوق، سلیقه و غیره نیاز دارد. از این رو در صورت نبودن هر کدام از این معیار ها باعث می گردد که یک طراحی بنر خوب ایجاد نشود.
آشنایی بیشتر با طراحی بنر در کورل و نرم افزار کورل:
نرم افزار کورل و کورل دراو از جمله نرم افزار های حرفه ای طراحی هستند که رایامارکتینگ از آن در راستای انواعی از طراحی های گرافیکی استفاده می نمایند. کورل نرم افزار فوق العاده حرفه ای است که می تواند طرح های بسیار با کیفیتی را تولید نماید. این برنامه حتی توانایی تولید وکتور، صفحه بندی، ابزار مسیریابی و غیره را دارد.
از جمله مهم ترین ویژگی هایی که برنامه ی کورل و کورل دراو دارند، ویرایش یا به اصطلاح ادیت عکس است. برای همه ی ما پیش آمده است که یک عکس یادگاری را بسیار دوست داشته باشیم اما آن عکس دچار مشکلاتی نظیر شکستگی، وضوح پایین، وجود اشیاء اضافی و غیره باشد. یکی از بهترین راه ها برای ویرایش عکس های با ارزش استفاده از نرم افزار کورل است.
جالب است بدانید که رایامارکتینگ با استفاده از این برنامه ی کاربردی به طراحی سایت پرداخته و در این زمینه توانسته است نام درخشانی را از آن خود نماید. طراحی بنر در کورل، نسبت به سایر نرم افزار ها نظیر فتوشاپ و طراحی بنر پونیشا سخت تر بوده اما به خاطر نمایش تصاویر به صورت شیب، می تواند وضوح بالایی به طراحی های گرافیکی هدیه بخشد.
کار کردن با برنامه کورل
در مقاله های گذشته نیز گفته شد که نمایش طرح ها و عکس ها توسط فتوشاپ به صورت پیکسلی بوده، اما در برنامه ی کورل این امر به صورت تصویر یا شیب صورت می پذیرد. کار کردن با برنامه ی کورل و از جمله کورل دراو نیاز به یادگیری، تجربه، تلاش، دقت و غیره دارد چرا که در صورت نداشتن هر یم از این عناصر شما نمی توانید یک طرح زیبا داشته باشید.
شاید دلیل اصلی طراحی بنر در کورل توسط یارامارکتینگ نیز همین باشد. باید بدانید که طراحان فعال در رایامارکتینگ بسیار حرفه ای بوده و بسیار راحت با این نرم افزار کار می کنند. برخلاف اکثر طراحان که نرم افزار فتوشاپ را به کورل ترجیح می دهند، فریلنسر های رایامارکتینگ سختی کاربری با کورل به جان می خرند تا در ازای آن یک طرح زیبا و با کیفیت به مشتری تحویل دهند. به همین دلیل است که تمامی مشتریان رایامارکتینگ از طراحی بنر در کورل توسط این شرکت راضی و خشنود هستند.
آموزش طراحی کارت ویزیت با کورل:
حال می خواهیم که یک آموزش ساده برای طراحی کارت ویزیت در کورل داشته باشیم. این آموزش را ما به شما به صورت گام به گام خواهیم گفت.
گام اول:
در اولین مرحله از طراحی بنر به قسمت فایل مراجعه نموده و new را انتخاب می نماییم. در این قسمت یک صفحه ی جدید و تازه باز خواهد شد که در همان ابتدا می توانید ساز دلخواه خود را تعیین نمایید. این سایز دارای المان هایی به نام طول و عرض است. اندازه ی استاندارد اکثر کارت ویزیت ها 5.5 در 5.8 سانتی متر هست لذا بهتر است که شما نیز این اعداد را در محل مربوطه وارد نمایید. در عکس زیر این صفحه نمایش داده شده است.
گام دوم:
در مرحله ی دوم توسط ابزار Rectangle Tool یک مستطیل به اندازه ی تمام صفحه ایجاد نمایید. البته بهتر است که در اطراف آن مستطیل به اندازه ی نیم سانتی متر فضای خالی ایجاد کنید. به عبارتی ساده تر بهتر است که این مستطیل از چهار طرف حدود نیم سانتی متر کوچک تر باشد. شکل زیر نمایش این عملکرد است.
گام سوم:
در این مرحله که سومین مرحله نیز هست بایستی از طریق ابزار متن (Text Tool) هر متنی را که مشتری انتخاب نموده، نگارش کنیم. اگر چه در پایان هر یک از خط متن ها باید دارای اندازه و رنگ مختص به خود باشد اما بهتر است که تمامی متن ها را با فاصله ی از پیش تعیین شده در ابتدای کار اعمال کنیم. فونت نوشتار و سایز نوشتار در نوار اصلی تنظیمات به وضوح دیده می شود. بعد از این عمل شما با تصویر زیر مواجه خواهید شد.
گام چهارم:
همانطور که در تصویر بالا مشاهده نمودید. همه ی این نوشتار ها و شماره ها دارای یک سایز و یک فونت نیستند. در مرحله ی چهارم تعیین رنگ پیش زمینه و قرار دادن لوگو را بایستی اجرا نماییم. ما برای طراحی این کارت ویزیت، پس زمینه ی سفید و لوگوی نارنجی را از قبل در نظر گرفته ایم. قرار دادن لوگو کار بسیار راحتی است به طوری که بایستی از قبل لوگوی مورد نظر را در صفحه ی دسکتاپ خود داشته باشید.
سپس اندازه ی پنجره ی نرم افزار کورل را کوچک کرده و با نگه داشتن کلیک لوگو را کشیده و در پنجره ی کورل رها کنید. حال اندازه ی پنجره را به حالت قبل برگرداننده و سپس لوگو را در جای مناسب خود قرار دهید. بهتر است که لوگو در نیمه ی بالایی کارت ویزیت قرار داشته باشد. توجه داشته باشید که طراحی بنر در کورل با طراحی کارت ویزیت بسیار شبیه است لذا شما می توانید از همین روش نیز برای طراحی بنر در کورل استفاده کنید. با قرار دادن لوگو در طرح، شکل زیر ایجاد شد.
گام پنجم:
در این مرحله باید یک وتر ایجاد کنید که از طریق گزینه To Curve این امر اجرایی خواهد شد. بعد از آن وتر را با درگ کردن به شکل یه منحنی درآورید. حال درون این منحنی را به رنگ نارنجی بیارایید. بعد از اتمام تمام مراحل بالا شکل زیر ایجاد خواهد شد.
کلام آخر برای طراحی بنر در کورل:
قبل از هر چیز باید بگوییم که تمام مراحل ذکر شده در بالا با طراحی بنر در کورل و طراحی کارت ویزیت مشترک است. تنها تفاوت آن سایز طرح هست به همین دلیل شما می توانید از این روش به صورت مشترک بهره ببرید.