مقالات آموزشی

آموزش طراحی کارت ویزیت با پابلیشر

مفید بود؟

در این بخش به بررسی جزئیات طراحی کارت ویزیت با پابلیشر خواهیم پرداخت.امید است اطلاعاتی که قرار است ارائه گردد برای شما عزیزان مفید واقع شود و همچنین یاری کننده ی شما در مسیر اهدافتان باشد.
همانطور که می دانید امروزه روش های مختلفی برای کسب و کار ها وجود دارند که از این طریق خدمات و یا محصولات مدنظر به مشتریان معرفی می گردند.در تمامی کشور ها از جمله کشور های در حال توسعه تمامی صاحبان مشاغل به دنبال رونق کسب و کار خود هستند تا از این راه بتوانند درآمد بیشتری کسب کنند.یکی از روش های تبلیغات که در حال حاضر بسیار مورد استقبال کاربران قرار می گیرند پخش کارت ویزیت است.

طراحی کارت ویزیت در پابلیشر

همانطور که آشنایی دارید در حال حاضر چاپ و هزینه طراحی کارت ویزیت و پخش آن از آسان ترین روش های تبلیغات برای مشاغل محسوب می شود.طراحی کارت ویزیت هم به صورت دو بعدی و هم به صورت سه بعدی در حال حاضر صورت می پذیرد.برای طراحی کارت ویزیت در عصر حاضر نرم افزار های متعددی وجود دارند که شما می توانید بعد از دنبال کردن آموزش آن ها از طرق مختلف از آن ها استفاده نمایید و طرح دلخواه خود را خلق کنید.
نرم افزار هایی که زیر مجموعه ی آفیس هستند نیز این قابلیت را برای کاربران فراهم کرده اند تا بتوانند طرح های مد نظر خود را برای کارت ویزیت پیاده سازی کنند و بعد از آن خروجی را به چاپ برسانند.

پابلیشر، نرم افزار های زیر مجموعه  آفیس

ورد , پابلیشر از جمله نرم افزار های زیر مجموعه ی آفیس هستند که امروزه بسیاری از مخاطبان تبلیغات از آن ها به عنوان نرم افزار های طراحی استفاده می نمایند. طراحی کارت ویزیت با پابلیشر یکی از مواردی است که برنامه ی آفیس را در سراسر دنیا مطرح کرده است.
لازم به ذکر است که شرکت مایکروسافت با ارائه ی مجموعه Office به پیشرفت تکنولوژی کمک بسیار بزرگی کرده است.
این شرکت با معرفی برنامه ی پابلیشر ,محیطی برای افراد آماتور مهیا کرده است که بدون داشتن علم و مهارت خاصی قادر به طراحی انواع کارت ویزیت,بروشور,کاتالوگ و … باشند.در این برنامه بیش از صد ها قالب آماده وجود دارند که افراد مبتدی نیز به راحتی برای طراحی های مد نظر خود می توانند از آن ها استفاده نمایند.در ادامه به بیان آموزش تمامی جزئیات طراحی کارت ویزیت با پابلیشر خواهیم پرداخت پس گام به گام همراه ما باشید.

 برنامه ی پابلیشر

در ابتدا لازم است که برنامه ی پابلیشر را از مجموعه ی آفیس باز کنید.سپس پنجره کاتالوگ بلافاصله نمایش داده می شود .پنجره کاتالوگ به صورت پیش فرض دارای تعداد زیادی قالب آماده و انواع انتشار است که برای طراحی اسناد خود از قبیل کارت دعوت,کارت ویزیت , بروشور و … از آن ها استفاده نمایید.
بر روی انتشار مد نظر خود می بایست در ستون چپ کلیک کنید و همچنین تعدادی از قالب های آماده در سمت راست صفحه نمایش داده می شوند که میتوانید بر اساس نیاز خود آن ها را انتخاب نمایید.

 

پنجره کاتالوگ

برای پیدا کردن الگوی مد نظر از طریق قسمت الگو ها که در سمت راست صفحه ی نمایش وجود دارد می توانید استفاده نمایید.از طریقی که گفته شده قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس گزینه ی start wizard را در گوشه ی سمت راست پایین پنجره کاتالوگ کلیک کنید در این هنگام متوجه ی ناپدید شدن پنجره ی کاتالوگ می شوید و قالب مورد انتخاب شما عزیزان در پنجره ی اصلی publisher نشان داده خواهد شد.
در قسمت بعد می بایست برای پروژه ی در حال انجام خود یک سند ایجاد کنید.بعد از شروع publisher برای قالب ناشر خود ,بر روی گزینه ی Next در سمت چپ کلیک کنید .برنامه ی پابلیشر به صورت پیش فرض شما را به سمت فرمت سند هدایت خواهد کرد.

 نوع انتشار

باید توجه داشت که مراحل ایجاد هر سند با توجه به نوع انتشار متفاوت است پس بهتر است تمامی مراحل به درستی و با دقت کافی طی شوند.
بعد از طی این مراحل گزینه ی finish را کلیک کنید .در اینصورت آخرین برگه ی ناشر پابلیشر برای شما بزرگواران نمایش داده می شود اکنون می توانید تمامی متن ها و تصاویری که مد نظر دارید به این سند اضافه کنید.بر روی آن بخش از سند که تمایل دارید محتوا افزوده شود ,کلیک کنید.سند که پیش رو دارید فریم های متعددی را در اختیار شما می گذارد که با سلیقه ی خود میتوانید آن ها را انتخاب کنید و محتوای مد نظر را در آن جای دهید.

 قرار دادن محتوا 

بعد از قرار دادن محتوا در فریم های ذکر شده , در صورتیکه به فریم های بیشتری نیاز داشتید می توانید از طریق گزینه ی  Draw Text Box  فریم بیشتری را به سند خود افزوده کنید.
هنگامیکه که قصد افزودن تصویر به سند را دارید از گزینه ی Insert و سپس  Picture استفاده نمایید تا تصویر مد نظر شما در قسمت فریم و سند دلخواه شما ثبت گردد.
بعد از افزودن تصویر از گزینه های متفاوتی می توانید جهت ویرایش عکس استفاده کنید تا به فرم دلخواه خودتان در بیاید.
بعد از اتمام مراحل فوق می بایست حتما سند ایجاد شده را ذخیره کنید.بعد از مرحله ی ذخیره سازی نوبت به چاپ خروجی شما می رسد.
چاپ سند ایجاد شده توسط گزینه ی  Print انجام می شود که خروجی چاپ می تواند یک کارت ویزیت با کیفیت عالی باشد.

آموزش ساخت کارت ویزیت با پابلیشر 

آموزش ساخت کارت ویزیت با پابلیشر با تمامی جزئیات در این مقاله ذکر شد .امید است که این آموزش برای شما عزیزان مفید واقع شود.
آموزش ساخت بروشور در  publisher نیز همانند ساخت کارت ویزیت شامل مراحل مشابه است که برای دریافت خروجی قابل قبول می بایست تمامی مراحل با دقت و حوصله ی کافی طی شوند.
ساخت کارت پستال با پابلیشر و دیگر برنامه های طراحی نیازمند آموزش است که شما می توانید پیگیر این آموزش ها در شبکه های اینترنتی باشید.برخی از شرکت های تولید محتوا نظیر شرکت رایا مارکتینگ نیز امروزه پذیرنده ی این قبیل سفارشات هستند .
ساخت پوستر با  publisher هم نیازمند ایجاد سند در این محیط است که ایجاد سند خود دارای مراحلی است که تمامی آن ها باید با دقت کافی طی شوند.

 

ساخت رزومه با پابلیشر

ساخت رزومه با پابلیشر , از دیگر کاربرد های این برنامه ی مطرح است .ساخت رزومه با پابلیشر به مراتب از ساخت مجله با پابلیشر و یا ساخت کارت ویزیت آسان تر است.چرا که برای ساخت رزومه شما عموما به طراحی های دو بعدی و یا سه بعدی نیاز ندارید.طراحی کارت ویزیت با پابلیشر به صورت دو و یا سه بعدی مد نظر بسیاری از صاحبان مشاغل است.

  • طراحی کارت ویزیت با آفیس چیست؟

سایت های آموزشی

اگر به دنبال آموزش طراحی با برنامه های مختلف از جمله پابلیشر هستید به راحتی در سایت های آموزشی می  توانید این قبیل آموزش ها را دنبال کنید.آموزش ها عموما در قالب ویدئو و یا pdf هستند.
اگر در موتور های جستجو pdf+پابلیشر را سرچ کنید به سهولت می توانید به وب سایت های آموزشی دسترسی پیدا کنید.طراحی کارت ویزیت با پابلیشر امروزه از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است و از آن جا که طراحی کارت ویزیت با پابلیشر راحت است بسیاری از افراد مبتدی می توانند آن را انجام دهند.
طراحی کارت ویزیت با پابلیشر در صورتیکه با دقت انجام شود منجر به خروجی ایی با کیفیت بی نظیر می شود.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.