همه ما بازی کرده ایم و هنگام انجام بازی آنقدر درگیر جذابیت بازی میشویم که مکان و زمان از یادمان میرود، حالا به این فکر کنید، اگر در آموزش، در زندگی، کسبوکار و در خیلی از زمینههای دیگر از روشهای جذاب و بازی واری استفاده کنیم ، چه اتفاقی رخ میدهد؟ مکانیک بازی که به سرعت در حال رشد است ، اکنون نقش مهمی در بهبود عملکرد در فروش ، خدمات به مشتریان و آموزش دارد.
اما گیمیفیکشن (بازی سازی) چیست؟ وچه ارتباطی با تجارت دارد؟ اگر کسب و کار شما جزو دسته های آموزشی میباشد و خدمات آموزشی ارائه میدهد ومی خواهید تعامل با افرادی که دوره های شما را خریداری می کنند ، افزایش یابد ، گیمیفیکشن (بازی سازی) می تواند باعث ایجاد رقابت و علاقه شود در حالی که به مشتریان شما کمک می کند مفاهیم را سریعتر و آسان تر از سایر مواد درسی یاد بگیرند..
گیمیفیکشن (بازی سازی) چیست؟
گیمیفیکشن (بازی سازی) استفاده از عناصر بازی و تکنیک های طراحی بازی در یک محیط غیر بازی است. به عبارت ساده ، بازی سازی عناصر اصلی بازی ها مانند رقابت ، اکشن و سرگرمی را به خود اختصاص می دهد و آنها را از طریق مکانیک بازی ها مانند نقاط و تابلوهای تبلیغاتی اعمال می کند. بازی سازی از جنبه ای از روانشناسی استفاده می کند که به رقابت ، تعامل و پاداش رونق می بخشد. یک مطالعه در Frontiers of Neuroscience بشر نشان داد که بازی سازی به روشی مشابه بازی های ویدئویی کار می کند. مفهوم گیم سازی تکرار مزایای بازی های ویدئویی ، به عنوان مثال ، بهبود رفتار شناختی است.
به آخرین باری که با یکی از اعضای خانواده کارت بازی کردید ، فکر کنید. حتی اگر این یک بازی دوستانه بود ، شما هنوز هم مجبور به انجام بهترین تلاش خود هستید و اگر پیروز می شوید ، احساس پیروزی پیروزی می کنید. احساس کردید که کاری انجام داده اید.این احساسی است که بازی سازی سعی دارد کاربران را در یک مکان تجاری یا آموزشی القا کند.در حالی که بازی سازی می تواند به افراد در یادگیری کمک کند ، از نظر مشارکت در واقع با ارزش تر است. افراد فعالیت را با نام تجاری شما مرتبط می کنند و باعث می شود احساس گنجانیده شود. همچنین می تواند در ایجاد رابطه عمیق تر با مشتریان به شما کمک کند. شما برای آنها ضروری تر می شوید و آنها احساس وفاداری عمیقی را ایجاد می کنند که می تواند منجر به بالاتر رفتن ارزش مشتری و درآمد بیشتر شود.
نرم افزار گیمیفیکشن (بازی سازی) چیست؟
نرم افزار گیمیفیکشن (بازی سازی) هر ابزاری یا بسترهای نرم افزاری است که برای اعمال مکانیک بازی در زمینه های غیر بازی به منظور تقویت تعامل و نتایج نهایی موفق مورد استفاده قرار می گیرد. موارد استفاده معمولی شامل وفاداری مشتری ، یادگیری الکترونیکی ، مشارکت کارکنان و مدیریت عملکرد است.
کاربرد گیمیفیکشن (بازی سازی) درتجارت چیست؟
گیمیفیکشن (بازی سازی) در مشاغل بزرگ و کوچک برای رفع تعدادی از چالش ها مورد استفاده قرار گرفته است. کارفرمایان در مرحله های مختلف شغلی کارمندان خود از بازی سازی برای کمک به مشارکت و حفظ آن استفاده می کنند.
موارد زیر برخی از مزایای بازی در کسب و کار است:
1.بهره وری خود را بهبود می بخشد
این یک واقعیت است که هرچه انگیزه بیشتری داشته باشیم ، در محل کار خود کارآمدتر می شویم. استفاده از پویایی بازی برای افزایش مهارت کارکنان منجر به افزایش بهرهوری و در نتیجه ایجاد یک محیط آرام و مشارکتی می شود.
2.انگیزه را افزایش می دهد
بازی سازی از یک سیستم ، اهداف و دستاوردها و پاداش استفاده می کند که انگیزه کارکنان را ترغیب می کند و بنابراین ، بهره وری کل سازمان را بهبود می بخشد. با اجرای محصولات gamified ، افزایش رضایت و عملکرد کارکنان وجود دارد.
3.خلاقیت را تشویق می کند
شرکت های بسیار شناخته شده ای وجود دارد (Google قدرتمند نمونه ای است) که بخش بزرگی از روز کاری کارمندان خود را صرف تشویق خلاقیت از طریق فعالیت های بازیگوش می کند. خلاقیت و تعهد با مشارکت کارگران در این نوع برنامه ها به طرز چشمگیری بهبود می یابد.
4- فرآیندهای ارتباطی را تقویت می کند
ادارات منابع انسانی ، که معمولاً مسئول اجرای تکنیک های بازیافت شده برای آموزش کارمندان هستند ، تلاشهای خود را از طریق بازخورد دریافتی از کارمندان تصدیق می کنند. ارتباطات داخلی بین ادارات بهبود یافته و روانتر است.
5- از تعامل کارمندان حمایت می کند
تکنیک های بازی تعامل کارمندان را تشویق می کنند. با استفاده از تکنیک های gamified برای آموزش خود ، کارگران تعهد بیشتری به سازمان می گیرند و احساس تعلق آنها به یک تیم افزایش می یابد. از طریق یادگیری مبتنی بر بازی ، ایجاد هویت بیشتر با هدف شرکت آسان تر است.
و خیلی کاربرد های دیگر که میتواند در رونق کسب و کار شما عزیزان بسیار سودمند باشد.گروه دیجیتال مارکتینگ و طراحی اپلیکیشن پدیده تجارت همواره آماده مشاوره و آموزش شما عزیزان در زمینه دیجیتال مارکتینگ می باشد.