خوش آمد گویی یا همان استقبال یکی از رسوم قدیمی میان انسانها است که در زمان بازگشت مسافر یا ورود مهمان از او استقبال به عمل میآورند. در این مقاله در رابطه با موضوع طراحی بنر خوشآمدگویی در خدمت شما همراهان گرامی هستیم ، در طراحی بنر خوشآمدگویی باید به پیشینه ای از آن بپردازیم باشد که با ارائه این مقاله ، شما را در مسیر سبز هدفتان یاری کنیم .
خوش آمد گویی
خوش آمد گویی به معنای روی آوردن ، روبه رو شدن ، پیش داشت برای استقبال از مهمان یا مسافر تا مسافتی در مسیر آمدن او، پیشواز رفتن برای او است .
از قدیم الایام رسم بر آن بوده که اقوام و آشنایان در زمان بازگشت مسافران به استقبال مسافر میرفتند و او را تا منزل همراهی میکردند و برای او تدارکاتی را میدیدند از جمله نصب و طراحی بنر خوشآمد گویی (Welcome banner
) که از اهمیت بالایی بر خوردار است با این کار هم آداب معاشرت را به جا میآوردند و هم این که یکدیگر را خوشحال می¬کردند و با این کار به او نشان می دادند که برایشان مهم است .
در هنگام ورود مهمان نیز از وظایف مهمان در آداب معاشرت این است که به استقبال مهمان برود و به او خوشآمدگویی گرمی را هدیه کند . میزبان به استقبال مهمان میرود دست او به گرمی میفشارد و روبوسی میکند و او را به داخل منزل یا محل کار مورد نظر هدایت میکند .
بعضی اوقات مهمانان ها گروهی از مردم هستند که در یک برنامه یا جشن یا نمایشگاه و یا جشنواره و یا یک همایش و …. شرکت کرده اند و میزبان اسپانسر (Sponsor) برنامه ها و یا دست اندرکاران هستند که با یک موسیقی ، طراحی بنر خوشآمدگویی ، همراه با یک سخنران از آنها استقبال به عمل می آورند و به آنها خوش آمد میگویند ، انجام این کار باعث میشود تا مخاطبان به سر شوق بیایند و هم باعث میشود از آنها رضایت به عمل آورند .
استقبال و خوشآمدگویی به زائران مکه و مدینه و کربلا
در میان همه این موضوعات ، استقبال و خوشآمدگویی به زائران مکه و مدینه و کربلا بیشتر از دیگر مسافرت ها به چشم میخورد که حتی در احادیث از پیامبران پیشین هم روایات بسیاری برای آن نقل شده است و آن را تکریم نمودهاند . پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله فرموده اند که چون کسی که از سفر باز می گردد او را به سینه چسبانید و میان دو چشمش را بوسید .
در روایات معتبر چنین آمده است که: مشایعت کردن و استقبال از مؤمنان مستحب بوده و براى این منظور ، مؤمنین مى توانند به مقدارى بروند که نمازشان شکسته و روزه آنها افطار گردد .
تکریم کسی که به حج رفته تا در راه رضایت حق و با تحمل سختی و مشقت فراوان و هزینه کردن مال در راه رضای الهی و دوری از وطن حج خود را به جا آورد ، امیری خدا پسندانه است و دستیابی به پاداش اخروی و بهره بردن از پاداش حج گزار، از مهمترین اهداف این استقبال و خوشآمدگویی است .
بهره بردن از معنویت و نورانیت حاجی و برخورداری از دعای خیر او، نیز در زمره این اهداف بوده ، شاید به همین خاطر بوده که در برخی از روایتهای پیشین ، دیدار حاجی پیش از ورود به خانه تا هنگامی که هنوز غبار سفر بر چهره او است ، سفارش گردیده تا دیدار با او هنگامی انجام شود که هنوز گناهی مرتکب نشده و همچنان آمرزیده باشد و نور حج بر سیمای خود داشته باشد . با توجه به مضامین روایات ، برخی استقبال را سنتی حسنه و کاری مستحب است .
آداب خوشآمدگویی
در بین مسلمانان ، وجه اشتراک هایی از آیین استقبال و خوشآمدگویی وجود دارد اما با توجه به فرهنگ-ها و آداب ملل مختلف تفاوتهایی هم وجود دارد .
یکی از آداب پیشواز و خوشآمدگویی ، بیرون رفتن از شهر یا روستا بوده که استقبال کنندگان در فاصله چند صد متری تا چند کیلومتری محل سکونت حاجی، به نسبتشان با او و جایگاه اجتماعی زائر، برای رسیدنش به انتظار میمانند . ضرب المثل فارسی (مشک خالی پرهیز آب؟) از رسمی کهن در استقبال از حاجیان حکایت میکند .
در مناطق مختلف ایران ، اقوام و بستگان نزدیک در ایستگاههای پرواز (Flight stations) به استقبال حاجی ویا همان زائر می-روند و حتی گاهی مسافتهای طولانی را برای رسیدن به فرودگاه طی می¬کنند . در برخی از مناطق کشور ، چند روز پیش از بازگشت حاجی، شماری از نزدیکان او رسم بر آن است که تعدادی از بستگان او به تهران میروند و پس از دیدار با وی ، یکی از جوانان همراه ، نشانهای همچون عرقچین یا عمامه او، زودتر به شهر به شهر خود باز میگردد و خبر بازگشت و سلامتی زائر را به خانواده او میدهد و پاداش دریافت میکند .
چاووش خوانی ، که یکی دیگر از آداب خوشآمدگویی استقبال و به حاجیان و زائران است نقشی مهم در خاطره انگیز کردن سفر زائر دارد و در طی مسیر تا زمان رسیدن به منزل زائر اشعاری را از وصف حال زائر می¬خوانند و مردم هر دو بیت معمولا با اشعاری که صلوات را بر میشمارد بر محمد و آل محمد درود و صلوات میفرستند .
عطرافشانی با عود و عنبر و اسپند و گلاب و آب پاشی کوچهها ، قرائت قرآن، نصب و طراحی بنرخوشآمدگویی با مضمون آرزوی قبولی حج از جانب اعضای خانواده و سایر بستگان و دوستان برای زائر ، از آداب خوشآمدگویی و استقبال از زائر است . برخی از مردم هم مسیر کوتاهی را با چیدن نخل و گلدان مقدم زائر را گلباران میکنند .
از رسوم دیگر استقبال از زائر ، به شکرانه بازگشت او و هم هنگام با پیشوازش ، گوسفند یا گاو ویا شتری قربانی میکنند . یکی دیگر از بنر های پرطرفدار طراحی بنر نوروزی است برای ارتباط با مخاطب در زمینه های مختلف در این روزها مناسب می باشد. مسئولان ، در سفرهای نوروزی که یکی از آیین های پرطرفدار این روز است از طراحی بنر نوروزی برای همراهی مردم در جاده ها و اطلاع از شهر های پیش رو و … استفاده میکند .
طراحی بنر خوشآمدگویی
در کاربرد طراحی بنر خوشآمدگویی میتوان گفت ، در سایت های و صفحات مجازی نیز برای بازدید کاربر وتکریم او برای بالا بردن کلیک و بازدید از طراحی بنر خوشآمدگویی استفاده می کنند ، که به گونه ای به استقبال مخاطب خود میروند و نوعی استقبال به عمل می آورند طراحی بنر خوش¬آمدگویی از جمله کارهایی است که دارای اهمیت بالای بوده ، زیرا هر کدام دارای مخاطب خاص با روحیه ای متفاوت و موضوعات متنوع است .
پس باید دقت داشت در طراحی بنر خوشآمدگویی باید اصول مهم طراحی استفاده گردد همچنین در طراحی بنر خوشآمدگویی باید به نکته توجه داشت که شناخت از مخاطب بسیار حائز اهمیت است و موضوع طراحی بنر خوشآمدگویی باید متناسب با شرایط مخاطب باشد.
پیشنهاد
برای سفارش طراحی بنر خوشآمدگویی ما به شما رایا مارکتینگ را معرفی میکنیم که میتوانید با کمترین هزینه طراحی بنر در رابطه با موضوع طراحی بنر خوشآمدگویی ، بنر خوشآمدگویی به مسئولین ، استند خوش¬آمدگویی لایه باز رایگان ، بنر لایه باز خوشآمدگویی و دانلود طرح لایه باز بنر خوشآمدگویی و …. از این سایت ها استفاده کنید .