مقالات آموزشی

ابزار آنالیز سایت های فارسی ایران

مفید بود؟

بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی چیست؟ همانطور که مستحضر هستید با توجه به کثرت درخواست در خصوص طراحی وب سایت و همچنین درخواست های حجیم در خصوص رسیدن به صفحه ی اول گوگل بسیاری از کارفرمایان به منظور رسیدن به اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود نیازمند یک فرد حرفه ای برای سئو سایت هستند تا بدون دردسر وب سایت خود را بالا بیاورند.

 اگر به عنوان کارفرما برای کسب و کار خود به دنبال یادگیری و اجرای آن بر روی وب سایت هستید بهتر است از این کار منصرف شوید و سئوی وب سایت خود را به افراد حرفه ای و کاربلد بسپارید. اما اگر شخصی هستید که تازه کار بوده و به دنبال وب سایتی به منظور بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی می گردید پیشنهاد می گردد تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

بدین صورت می توانید با همکاران و رقبای خود به رقابت پرداخته و پیروز در جنگی نوین برای رسیدن به صفحه اول گوگل باشید، به منظور دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با آنالیز وب سایت های ایرانی با ما همراه باشید تا با معرفی ابزار های مختلف از راه سایت کسب درآمد کنید.

معرفی بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی

در این قسمت سعی داریم به معرفی بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی پرداخته و بعد از معرفی هر کدام از ابزار های آنلاین ایرانی و خارجی در مورد آن ها اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم تا در صورت نیاز به هر یک از آن ها، ابزار مورد نیاز خود را به منظور بررسی وب سایت انتخاب کنید که به شرح زیر هستند:

  • MOZ PRO.
  • SEO SiteCheckup.
  • Meta Tag Analyzer.

  • The Web Checker.
  • Bing Seo Analyzer.
  • Woorank.
  • Ahrefs.
  • Lipperhey.
  • Website Grader.
  • Nibbler.
  • MOZ PRO

 MOZ PRO یکی از بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی و خارجی به حساب می آید که به صورت رایگان و نسخه ی پولی به آنالیز وب سایت و مطالب درون آن می پردازد، البته اگر قصد دارید به صورت رایگان از خدمات سایت moz استفاده کنید پیشنهاد می گردد که درخواست آنالیز عالی برای بررسی دقیق و کامل را نداشته باشید چرا که بیشتر ابزار های مهم به منظور بررسی وب سایت به صورت نسخه ی پولی عرضه می گردد.

گرچه در نسخه ی رایگان این سایت همانند keyword explorer و open site explorer عمل می کند، همانطور که مستحضر هستید ارائه ی خدمات رایگان با محدودیت هایی همراه است، بنابراین برای اینکه از کل خدمات و ابزار های آنلاین این وب سایت استفاده کنید بهتر است هزینه ی ماهانه برای آن پرداخت کنید تا قابلیت های جدیدی که در نسخه ی رایگان مشاهده نمی کردید، به پنل شما اضافه شود.

به وسیله ی این قابلیت ها می توانید رقبای خود را بررسی کرده و با مهندسی درست به آنچه که مدنظر شما است دست پیدا کنید. لازم به ذکر است که moz در بین افزونه های مرورگر نیز دیده می شود که به کمک آن می توانید domain rank و page authority رقبای خود را مشاهده کنید که تحت عنوان Mozbar  شناخته شده و در بین افزونه های کروم قابل دانلود است.

  • SEO SiteCheckup

اگر قصد دارید از SEO SiteCheckup به منظور تحلیل سئو استفاده کنید باید از این موضوع مطلع باشید که این سایت تنها به مدت 14روز خدمات رایگان ادامه می دهد، یعنی برای استفاده از سایر خدمات بعد از 14 روز باید حساب شما در قالب نسخه ی پولی باشد که بتوانید از خدمات این وب سایت استفاده کنید.

شما به کمک این سایت می توانید نقاط قدرت و ضعف سایت رقیب را مشاهده کرده و با توجه به اطلاعات به دست آماده وب سایت خود را برای یک رقابت جدی آماده کنید چرا که این سایت به عنوان بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی به حساب می آید که به کمک آن می توانید تمام نکات و مشکلات سایت را یافته و مشکلات و خطاهای سایت خود را رفع کنید تا به عنوان یکی از وب سایت های شناخته شده در اینترنت تبدیل شوید.

  • Meta Tag Analyzer

با توجه به اینکه متاتگ ها برای گوگل بسیار مهم و حائز اهمیت هستند به همین دلیل بررسی و دریافت اطلاعات در مورد متاتگ می تواند کمک بزرگی به ما کند تا با تحلیل و بررسی دقیق کدهای سایت مشکلات و نواقص را به کمک آن برطرف کرد.

  • The Web Checker

از آنجایی که عملکرد آنالیز، بررسی و تحلیل سئو وب سایت های معرفی شده تقریبا یکسان بوده و هدف دریافت تحلیل های مختلف است به همین دلیل ممکن است که برخی از قابلیت های این سایت ها به یک صورت باشد اما سعی داریم با استفاده از معرفی بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی گزینه های مختلفی را پیش روی شما بگذاریم تا با استفاده از آن تصمیم خود را برای هر یک از سایت های معرفی شده بگیرید.

شما به کمک The Web Checker می توانید عواملی همچون امنیت، سئو، طراحی موبایل و عملکرها را بررسی کنید.

  •  Bing Seo Analyzer

Bing Seo Analyzer علاوه بر تحلیل و بررسی وب سایت شما، پیشنهاداتی را به منظور بهبود عملکرد سایت نیز ارائه می دهند تا با رعایت آن ها پیشرفت قابل ملاحظه ای در سئو سایت مشاهده نمایید، به طور خلاصه سایت Bing Seo Analyzer به منظور تحلیل کلمات کلیدی، جستجو و بک لینک استفاده شده که می تواند برای سئوکاران مثمر ثمر واقع شود.

  • Woorank

Woorank به صورت دقیق و کامل به تحلیل سئو سایت می پردازد و با توجه به آمار و ارقام ثبت شده در خصوص آنالیز سئو، وب سایت های زیادی به منظور پردازش و دریافت اطلاعات سئویی از Woorank استفاده می کنند چرا که پیشنهاد های موثری برای بهبود سئو ارائه می دهد که به نوبه ی خود بهترین بوده و پیشرفت را بعد از اجرای آن مشاهده خواهید کرد.

  • Ahrefs

یکی از مزیت هایی که ابزار Ahrefs در اختیار کاربران قرار می دهد نمایش بک لینک سایت هایی است که در صفحه ی اول گوگل قرار دهند، به همین دلیل شما می توانید یک آنالیز کامل از وب سایت های مذکور داشته باشید.

  • Lipperhey

برای اینکه بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی را بیابید بهتر است که در مورد هر یک از آن ها اطلاعاتی را به دست بیاورید آنگاه با توجه به کارایی و خواسته ها یک یا چند مورد از ابزار های سئو را به منظور بررسی و تحلیل سئو انتخاب کنید. ابزار Lipperhey درست مانند Woorank به بررسی و تحلیل سئو می پردازد، البته اگر قرار است از بین این دو ابزار یکی را انتخاب کنید پیشنهاد می گردد که از Woorank استفاده کنید.

  • Website Grader

یکی از بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی Website Grader است چرا عملکرد، سئو، موبایل  و امنیت وب سایت را مورد بررسی قرار می دهد و تمام نکاتی که برای رفع اشتباه و ارور نیاز است را برای بهبود عملکرد پیشنهاد می دهد تا با رفع آن ها وب سایت خود را طبق استاندارد پیش ببرید.

بدین ترتیب با معرفی بهترین ابزار آنالیز سایت های فارسی ایرانی می توانید عملکر وب سایت خود را مورد بررسی قرار دهید و با توجه به نمایش خطاهای مربوطه اقدام به رفع خطای سئویی کنید تا به وسیله ی آنالیز درست وب سایت خود را در صفحه ی اول گوگل ببینید.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.