مقالات آموزشی

صفحه درباره ما و وجود چند اشتباه رایج در ایجاد صفحه درباره ما

مفید بود؟
  • اهمیت صفحه درباره ما
  • ساخت صفحه درباره ما
  • ویژگی های صفحه درباره ما
  • اشتباهات رایج صفحه درباره ما

اهمیت صفحه درباره ما

صفحه درباره ما یا همان صفحه “About Us” یکی از صفحات مهم هر وب سایتی است. که اکثر وب سایت ها به آن توجه کافی نمی کنند و در واقع یکی از بی روح ترین صفحات هر وب سایت است. بیشتر وب سایت ها یا این صفحه را پر از مطالب طولانی و خسته کننده می کنند و یا به نوشتن یک نوشته ناقص و کوتاه بسنده می کنند. اما زمانی که بازدیدکننده به فکر خرید محصول یا خدمت از آن وب سایت می افتد آن وقت صفحه درباره ما اهمیت بیشتری پیدا می کند.
همیشه وقتی صحبت از سئو و بهینه سازی وب سایت می شود تمرکز ما بیشتر بر روی صفحات داخلی سایت و یا ارائه محصول بهتر قرار می گیرد و این امر باعث می شود نسبت به بقیه صفحات از جمله طراحی صفحه درباره ما غفلت کنیم. بی اهمیت بودن نسبت به همین صفحه باعث می شود تلاش های بازاریابی و سئو ما به نتیجه نرسد. در حالی که اگر می دانستیم اعتماد و شناخت مشتریان نسبت به شرکت ما از طریق همین صفحه درباره ما شکل می گیرد آنگاه به اهمیت آن پی برده و شروع به بهینه سازی این صفحه می کردیم. در ادامه مقاله قصد داریم 10 اشتباه رایج صفحات درباره ما را برایتان بازگو کنیم تا بتوانید با دیدی روشن نسبت به نگارش این صفحه اقدام کنید.

 

ساخت صفحه درباره ما

بهتر است فارق از شکل و شمایل صفحه درباره ما  و چیدمان آن در ابتدا به صورت خیلی ساده به محتوای این صفحه بپردازید یک برگ کاغذ یا یک صحفه خالی ورد می تواند شروع خوبی باشد ابتدا محتوای صفحه خود را بنویسید یا جمع آوری کنید جمع آوری محتوای این صفحه از پاسخ گویی به چند سوال شروع می شود اینکه مخاطبان سایت ما چه کسانی هستند وهدف آنها نهایتا از مطالعه این صفحه چه خواهد بود لازم نیست که صفحه درباره ما خود را یک چیز خشک در نظر بگیرید که قرار نیست در مسیر زمان تغییر کند این صفحه می تواند در طی زمان تغییرات زیادی داشته باشد و با پیشرفت پروژه شما یا شرکت شما صفحه درباره ما وب سایت شما هم خوب است تغییر کند.وتکمیل تر شود

ویژگی های صفحه درباره ما

در صفحه درباره ما سایت خود  درباره مخاطبانتان حرف بزنید نه درباره خودتان مخاطب قرار است از شما چه چیزی در یافت کند و باید از مجموعه شما چه انتظاری داشته باشد. درباره حقایق کسب و کارتان با مخاطبتان صحبت کنید و خیلی صادقانه مسیر کسب و کار خود را شرح دهید . هر آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند پیشنهاد ما این است که خیلی راحت مخاطب وب سایت خود را خطاب قرار داده و با او صحبت کنید. صفحه درباره ما شما بهتر از بازتابی از شرکت شما باشد. خیلی لازم نیست ایده آل گرایی کنید. زیاد درگیر طرز صحیح نوشتن صفحه درباره ما نباشید .

سعی کنید در این صفحه در صورت امکان از تصاویر یا ویدئو حتی فایل صوتی استفاده کنید البته اینها یک سری پیشنهاد است بهترین اتفاق خودتان را تولید کنید . در حد امکاناتتان از اتفاقات بصری که در اختیار دارید برای داشتن صفحه درباه ما مناسب تا ن استفاده کنید.

 

اشتباهات رایج صفحه درباره ما

  • چنین صفحه ای اصلا وجود ندارد.

بعضی وب سایت ها اصلا صفحه ای به نام صفحه درباره ما سایت  ندارند. برخی دیگر نیز این صفحه را با صفحه تماس با ما اشتباه می گیرند. در حالی که این دو صفحه از هم متفاوت هستند:
صفحه تماس با ما شامل اطلاعاتی است که کاربر می تواند از آن طریق با ما تماس بگیرد مانند شماره تلفن، آدرس ، ایمیل و لینک شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و لینکدلن و . . .
صفحه درباره ما شامل اطلاعاتی نظیر شرکت، اهداف ، تاریخچه شرکت و. . است به گونه ای که کاربر در رابطه با شرکت و حوزه فعالیت آن به اطلاعات بیشتری دست یابد و بیشتر با آن آشنا شود. نادیده گرفتن این صفحات یعنی نابودی تمام فعالیت های سئو و بازاریابی . کاربر به دلیل عدم اطمینان و شناخت نسبت به شرکتی که قصد خرید محصول یا خدمتی از آن را کرده سریع سایت را ترک کرده و هرگز باز نمی گردد. به این گونه شما در یک قدمی موفقیت باز می مانید.

  • نام معتبری وجود ندارد.

متن درباره ما شرکت فقط شامل چند پاراگراف راجع به شرکت و نحوه تشکیل و یا اهداف و تاریخچه شرکت نیست. باید چیزی در خور توجه و جذاب نیز تولید شود. در کنار همه ی موارد ذکر شده باید نکات شاخص شرکت، جوایز، نشانه های افتخار، نمونه کارهای مناسب، مشتریان شاخص، نمایشگاه های شرکت کرده، نام رئیس و کارمندان مهم شرکت و راه های ارتباط با آنها نیز نوشته شود. در واقع منظور از نام معتبر همان نام قانونی است که اعتماد کاربر را به برند و سایت بیشتر می کند. کاربر هر چه بیشتر درباره شرکت بداند اعتمادش بیشتر شده و خرید خود را با اطمینان بیشتر و سریع تر انجام می دهد.

  • ماهیت شرکت غیرقابل درک است.

منظور از ماهیت شرکت حوزه فعالیت و کسب و کار یک شرکت است. کاربر باید با خواندن صفحه درباره ما ماهیت کسب و کارتان را بفهمد. آیا شما یک فروشگاه ساز اینترنتی هستید و یا یک شرکت مشاوره سئو هستید که خدمات و مشاوره سئو ارائه می دهد و یا یک شرکت بازرگانی که به واردات و صادرات مشغول است. در این خصوص سعی کنید سوالاتی که برای کاربر پیش می آید را به طور جامع پاسخ دهید.

  • شما دقیقا چه چیزی می فروشید؟
  • هدف شما از فروش آن ها چیست؟
  • در کنار فروش چه خدمات دیگری نیز ارائه می دهید؟
  • برتری این شرکت نسبت به رقبا چیست؟

 

  • متن خسته و کسل کننده در صفحه درباره ما

دقت کنید شما برای کاربران می نویسید. کاربران شما ازهر نوع سن و تحصیلاتی هستند. متن این قسمت نباید سنگین و نامفهوم نوشته شود. متن باید روان و قابل فهم و به زبان ساده نوشته شود و اصول نگارشی مانند پاراگراف بندی، استفاده از کلمات فارسی صحیح و عدم استفاده از زبان تخصصی در آن رعایت شود. در متن صفحه درباره ما مقداری هم چاشنی طنز و شوخی در آن لحاظ کنید. همیشه به یاد داشته باشید در مکتوب کردن همه محتوا منافع بازدیدکنندگان سایت و منفعت کارتان برای آن‌ها را لحاظ کنید. از موارد لازم به ذکر دیگر این است که متن  صفحه درباره ما را طولانی و خسته کننده ننویسید. توجه داشته باشید که تعداد لغات این صفحه از 5۰۰ لغت فراتر نرود.

  • استفاده نکردن از ویدئو

جالب است بدانید المان های بصری 60000 برابر المان های نوشتاری تحلیل می شوند. به همین خاطر است که ویدئو ها تاثیر زیادی بر مخاطب می گذارند به طوریکه شمار بازدیدکنندگان ویدئو روز به روز در حال افزایش است. این همان محتوایی است که می تواند مخاطب را به خود جذب کند. امروزه یکی از استراتژی های تولید محتوا باید تولید ویدئو باشد. اینکه چه اصولی را باید در ویدئو رعایت کنیم بحث این مقاله نیست بلکه حرف ما این است که ویدئو صفحه درباره ما باید متفاوت باشد و در بازه زمانی کوتاه در خصوص شرکت و کسب و کار صحبت کند. برای تولید ویدئو در صفحه درباره ما نکات زیر را رعایت کنید:

  • مدت زمان آن کوتاه و محدود باشد.
  • حاوی یک فیلم مستند از شرکت و عملیات داخلی آن باشد.
  • مدیر شرکت در مدت زمان یک دقیقه در خصوص ماهیت شرکت و اهداف آن صحبت کند.
  • حجم آن زیاد نباشد.
  • خدمات به درستی نشان داده شود.
  • در ادامه متن و متناسب با آن تولید شود.
  • داستان افراد نه شرکت

کاربران زیادی هستند که عاشق داستان هستند. در واقع توصیف یک شرکت در قالب یک داستان اینکه شرکت چگونه شکل گرفت، اوایل فعالیت خود را چگونه و در چه سطحی آغاز کرد، با چه مسائل و مشکلاتی روبه رو شد و چگونه آنها را رفع کرد، میتواند برای مخاطب هم جذاب باشد و هم اطمینان وی را بیشتر کند. به همین خاطر به جای نوشتن یک متن کاملا رسمی که هیچ کاربری آن را نمی خواند به نوشتن داستان بپردازید. برای بیان داستان خود و یا شرکت میتوانید از تصاویر مناسب نیز استفاده کنید. در طراحی صفحه درباره ما ارائه عکس هایی از محیط شرکت و کارخانه، همایش ها و نمایشگاه هایی که در آنها فعالیت داشته اید و یا حتی عکس پرسنل و مدیران شرکت در صفحه درباره ما میتواند تاثیر زیادی بر ایجاد این ارتباط و شناخت مشتری از شما داشته باشد.

 

  • صفحه درباره ما فقط  درباره شما نیست

در صفحه درباره ما قرار است که درباره شرکت و ماهیت آن صحبت شود، نه افراد و مدیرعامل. باید اعتماد کاربری که قصد خرید از شرکت دارد را جذب کرد. داستان زندگی مدیر عاملی که هویتش از اول نامعلوم بوده، مانند تاثیری که معرفی خود شرکت بر روی کاربر می گذارد، ندارد.
اگر کاربر در مورد خود شرکت و مکان قرار گیری و اهداف شرکت بداند نسبت به معرفی تک بعدی مدیر و کارمندان اعتماد بیشتری به دست می آورد. شما باید توانایی خود را در قالب خود شرکت بیان کنید؛ نه اینکه زندگی خصوصیتان را بازگو کنید.

  • استفاده از تبلیغات

صفحه درباره ما محلی برای معرفی شرکت و ایجاد ارتباط بهتر با مشتریان است. در این بخش نباید به معرفی محصولات و خدمات خود و ارزش های آنها بپردازید بلکه از این فضا برای معرفی اهداف و سیاست های کلی شرکت استفاده کنید، اجازه دهید تا افراد با مطالعه صفحه درباره ما تا حد بیشتری با شما و تفاوت های اساسی شرکتتان با سایر رقبا آشنا شوند.

  • ارجاع ندادن کاربر به صفحه‌ها و محصولات جذاب و پر بازدید در سایت

هنگامی که کاربر به صفحه درباره ما در سایت شما می‌آید با ارائه لینکی می‌توانید وی را به مطلب یا محصولی مرتبط کنید که مورد توجه آن‌ها قرار بگیرد، با این کار ممکن است بتوانید او را به مشتری دائم خود مبدل نمایید. محصولات و صفحاتی که طرفدار بیشتری دارد برای این منظور کارایی بسیار بیشتری خواهند داشت.
اگر یک لینکی مناسب برای ارجاع بازدیدکنندگان در سایت خود در نظر نگیرید ممکن است کاربر به صفحاتی رجوع کند که جذابیت کافی ندارد و توجه وی را جلب نکند و در نتیجه فرد بازدیدکننده از سایت شما خارج شده و خریدی انجام ندهد.

  • قرار ندادن فرم “opt-in” مناسب

حتی اگر صفحه درباره ما سایت پربازدیدترین صفحه وب سایت نباشد اما امکان بازدید توسط بازدیدکنندگان هنور هم وجود دارد. قرار ندادن یک فرم “Opt- in” در قسمتی از صفحه درباره ما که قابل رویت نباشد باعث می شود کاربری که به صورت گذرا وارد وب سایت شده از آن خارج شود و هرگز باز نگردد. اما در نظر گرفتن چنین فرمی توصیه جالبی برای عضویت به بازدید کنندگان در خبرنامه ها و یا فصل نامه است به این صورت می توانید کاربرانی که فقط یک بار به سایت شما مراجعه کرده اند را به عنوان کاربر دائمی داشته باشید و یا او را بازدید دفعات بعدی دعوت کنید. راهکار آن این است که برای فهرست افراد ایمیلی خود پیام بفرستید تا مجدداً به سایت شما برگردند و از آن بازدید نمایند.

در این مقاله سعی بر این شد که به شما اطلاعات کاملی در مورد صفحه درباره ما بدهیم البته 10 اشتباه رایج در طراحی صفحه درباره ما را در قالب یک سری توصیه ها برای بهبود آن به شما ارائه دهیم. آیا شما هم ایده خاصی برای صفحه درباره ما در سایت خود بکار گرفته اید یا توجهی به آن داشته اید؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

 

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.