مقالات آموزشی

نکاتی درباره قانون های ضروری برای فریلنسر شدن

مفید بود؟

افراد زیادی هستند که به دلایل مختلف امکان انجام کارهای تمام وقت در اداره و محل کار ثابت را ندارند. مادران و زنان خانه دار، دانشجویان و سربازان، افرادی که به دلیل معلولیت جسمانی و یا اختلالات روانی، امکان فعالیت در محیط های شغلی عمومی را ندارند و همچنین کسانی که به دنبال انجام کار دوم برای افزایش درآمد خود هستند.

تمامی این افراد می توانند فعالیت شغلی و درآمدزایی را به صورت فریلنسینگ یا دورکاری شروع کرده و ادامه دهند. اگر از خود می پرسید که چگونه freelance شویم؟ پس این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

چرا و چگونه freelance شویم؟

برای اینکه بدانیم چگونه freelance شویم ابتدا باید مهارت های خود را بشناسیم، اگر شما در زمینه ی ترجمه، تایپ، نوشتن مقاله یا تبلیغ، عکاسی، گرافیک، گویندگی، تدوین فیلم و کلیپ و … مهارت دارید نباید بیکار بمانید. هر مهارتی در زمینه ی تولید محتوای صوتی و تصویری و متنی و یا هر گونه مهارتی در زمینه ی برنامه نویسی و انجام کارهای کامپیوتری را دست کم نگیرید. این یک نقطه ی قوت برای اشتغال و درآمد زایی شماست.

برای ما که می خواهیم بدانیم چگونه freelance  شویم یک نکته ی حیاتی وجود دارد که بهتر است آن را همین ابتدای کار یادآوری کنیم و آن این است که نباید «هیچ» کاری را رایگان انجام دهیم. می توانیم برای ترغیب مشتریان گاهی برخی از سفارشات را فراتر از توقع مشتری انجام دهیم اما باید در ازای انجام آن دستمزد بگیریم. اگر هنوز در زمینه ی تسویه حساب با مشتریان مهارت ندارید بهتر است کارتان را با شرکت های تولید محتوای معتبر و دارای مجوز که به صورت ماهانه و هفتگی تسویه مالی انجام می دهند، شروع کنید.

برای freelance  شدن از کجا شروع کنیم؟ 

برای اینکه بدانیم چگونه freelance شویم پس از کشف مهارتهایی که داریم، باید بازار را جستجو کنیم تا بتوانیم یک نقطه ی شروع پیدا کنیم. بازار اصلی کار یک فریلنسر، اینترنت و سایت های فریلنسینگ هستند. سایت هایی که در زمینه های مختلف تولید محتوا، طراحی سایت، برنامه نویسی و … فعالیت دارند. کافیست خود را جای مشتری بگذارید و از دیدگاه او به اینترنت نگاه کنید. اگر بخواهید یک فریلنسر پیدا کنید چه می کنید؟ چه سوالی را در کادر جستجوی گوگل تایپ خواهید کرد؟ همین کار را انجام دهید تا با شرکت های مختلف جذب کنند فریلنسر که کار واسطه گری برای انجام پروژه های مختلف را انجام می دهند مواجه شوید.

پس از پیدا کردن لیستی از شرکت ها، یک به یک آنها را بررسی کرده و از بخش همکاری با ما و استخدام شرکت استفاده کنید. اگر آزمون ورودی دارند در آن شرکت کنید. اگر سطح توانایی شما برای پاسخگویی به سوالات گزینشی سایت ها کافی نیست، از سایت های ساده تر و فعالیت های کوچکتر شروع کنید. شک نکنید که به زودی پیشرفت خواهید کرد، به یاد داشته باشید که تجربه، معجزه می کند.

روی مهارت های ارتباطی خودتان کار کنید. اگر این دغدغه را دارید که چگونه freelance  شویم، باید بدانید که فریلنسینگ شما را وادار خواهد کرد تا مانند یک مشاور املاک یا بازاریاب حرفه ای با مشتریان خود مواجه شوید. درونگرا بودن به معنی نداشتن ارتباطات اجتماعی خوب و حرفه ای نیست. حتی درونگرا ترین افراد هم می توانند به خوبی فنون مذاکره را اجرا کرده و از حق خود و دیگران دفاع کنند. یادتان باشد که باید توقع مواجهه با هر نوع مشتری را داشته باشید و خودتان را بابت سخت گیری، فریبکاری یا بی خیالی مشتریان سرزنش نکنید.

 

قانون های ضروری برای فریلنسر شدن

یکی از مهمترین بخش های پاسخ به این سوال که چگونه freelance شویم این است که در تعریف این نوع کار اشتباه نکنیم. آزاد کار بودن به معنی نداشتن قانون نیست، حتما برای انجام کارتان قانون داشته باشید، خصوصا در دو زمینه:

1- در زمینه ی دریافت و پرداخت های مالی: گاهی فریلنسرها با مشتریانی مواجه می شوند که از پرداخت دستمزد شانه خالی می کنند و اینکه چگونه freelance شویم نیازمند رعایت نکات کوچک اما مهمی است. اگر امکان تحویل کار به صورت چند قسمتی را دارید حتما کار را به چند قسمت تقسیم کنید و پس از اتمام هر قسمت نسبت به تسویه حساب اقدام کنید و تنها در صورتی که تسویه بدون دردسر انجام شد برای انجام قسمت بعدی زمان بگذارید.

2- در زمینه ی زمانبندی تحویل کار به مشتری: یکی از مهمترین بخش های پاسخ به سوال چگونه freelance  شویم، رعایت نظم و زمانبندی است. گاهی برخی از مشتریان، کاری را به شما محول کرده و برای دریافت آن تا مدتها بعد اقدام نخواهند کرد. باید کار را طوری زمان بندی کنید که تعداد کارهای تمام شده و تسویه نشده شما به حداقل برسند. ضمناً مشتریانی که پروژه ها و کارهای زماندار و با اولویت را به شما محول می کنند حق دارند که کارشان را در زمان مقرر تحویل بگیرند. بخشی از قوانینی که به ما می گویند چگونه freelance شویم در عملکرد روزانه ما نهفته است. بد قولی شما ممکن است تبعات بدی برای مشتری داشته باشد و نه تنها از نظر اخلاقی درست نیست بلکه مشتریان فعلی را که می توانند مشتریان دائمی شما باشند فراری داده و رشد درآمد شما را پایین می آورد.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.