در این مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس به شما ارائه می شود. برای ساخت یک سایت روشهای مختلفی وجود دارد. به کمک سیستم های مدیریت محتوا یا cms ها می توان بدون دانش خاصی در زمینه زبان های برنامه نویسی اقدام به ساخت یک سایت نمود. به وسیله زبان های php و ASP.NET نیز می توان یک سایت سفارشی کامل نوشت ولی این کار نیاز به تسلط کامل به برنامه نویسی دارد.
حتی خود گوگل ابزاری برای ساخت سایت رایگان دارد که به کمک آن می توانید یک سایت ساده و ابتدایی داشته باشید، اما برخی قابلیتها در آن وجود ندارد. ما در این مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس به کمک سیستم مدیریت محتوای وردپرس را شرح می دهیم. با ما همراه باشید.
نصب وردپرس
هسته وردپرس به صورت رایگان در اینترنت موجود است. هر روزه به تعداد افزونه ها و پلاگین های آن افزوده میشود. یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا است که پایه خیلی از سایت های مطرح می باشد و کار کردن با آن آسان است. برای کار با وردپرس باید از یک شرکت ارائه دهنده هاست یک دامنه یا هاست خریداری کنید.
سپس نسخه فارسی وردپرس را از سایت www.wordpress.org دانلود نمایید. با مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس با ما همراه باشید. وارد سایتی که از آن هاست خریداری کرده اید شده و عبارت Cpanel را به شکل زیر در انتهای آدرس وارد کنید تا وارد محیط سی پنل هاست خود شوید.
www.example.com/Cpanel
اطلاعات ورود توسط شرکت ارائه دهنده هاست به شما داده می شود. بعد از ورود به محیط Cpanel مطابق تصویر روی گزینه public-html کلیک کنید و از منوی بالا گزینه upload را انتخاب کنید.
سپس از جعبه files روی file manager کلیک کنید:
به کمک Browse فایل فارسی وردپرس را بر روی سی پنل خود آپلود کنید. این کار کمی زمان میبرد.
در صفحه اول Cpanel فایل آپلود شده را با گزینه extract از حالت فشرده خارج کنید. در صورتی که فایل دیده نمی شد روی صفحه کلیک راست و گزینه reload را بزنید.
اطلاعات فایل در پوشه ای به نام وردپرس ریخته شده است در این حالت آدرس دهی سایت به صورت زیر خواهد بود.
Example.com/WordPress
برای رفع مشکل وارد پوشه وردپرس شده کلیه فایل ها را با گزینه select all انتخاب و به کمک گزینه move fil به روت اصلی سایت جا به جا کنید.
در صفحه move از قسمت آدرس عبارت وردپرس را حذف میکنیم و سپس روی move files کلیک می کنیم. با مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس با ما همراه باشید.
ساخت پایگاه داده وردپرس
از صفحه اول سی پنل جعبه دیتابیس را پیدا میکنیم و روی گزینه MySQL database کلیک می کنیم.
در مرحله اول ساخت دیتابیس باید یک نام وارد کنید. سپس با کلیک بر روی create database پایگاه داده ساخته می شود.
مطابق شکل زیر پایگاه داده ساخته شد.
در قسمت add user to database یک یوزر برای پایگاه داده تعریف می کنیم و دکمه add را میزنیم.
یک پنجره برای دادن سطح دسترسی به کاربری که ساختیم باز می شود. همه گزینه ها را انتخاب می کنیم و روی make changes کلیک می کنیم و کاربر پایگاه داده ساخته میشود. با مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس با ما همراه باشید.
در صفحه اصلی سی پنل در شاخه public- html فایل wp-config-sample.php را به wp-config.php با کمک دکمه rename تغییر نام می دهیم و سپس فایل را باز می کنیم.
اطلاعات پایگاه داده ای که ساختیم شامل نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را در فایل مطابق شکل زیر جایگزین می کنیم و فایل را ذخیره می کنیم.
با این کار ما پایگاه داده و سایت را به هم متصل کردیم. با مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس با ما همراه باشید.
در مرحله نهایی فقط کافی است آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید و اینتر بزنید. صفحه ای مطابق شکل زیر باز می شود.
اطلاعات را وارد کنید و روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک کنید. راه اندازی که کامل شود شکل زیر برای لاگین در وردپرس ظاهر می شود که می توانید با زدن نام کاربری و رمز عبور وارد محیط وردپرس شوید. با مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس با ما همراه باشید.
اضافه کردن افزونه برای آموزش ساخت سایت دانلود عکس
ابتدا در مرورگر خود آدرس سایت به همراه عبارت wp-admin/ را وارد کنید.
همانطور که در تصویر مشاهده می شود اینجا محیط مدیریتی وردپرس است که تنظیمات مختلف سایت در این قسمت انجام میشود. از آنجا که هدف آموزش ساخت سایت دانلود عکس است از توضیح سایر بخشها صرف نظر کرده و به بررسی بخش افزونهها می پردازیم.
افزونه ها یکی از بخش هایی است که در منوی سمت راست وردپرس مشاهده می کنید. به کمک این بخش امکاناتی را میتوانید به وردپرس اضافه کنید. در این مقاله ما افزونه هایی که مخصوص گالری تصاویر هستند را به شما معرفی می کنیم و شما از قسمت افزونه می توانید آنها را اضافه کنید.
معرفی پلاگین های گالری تصاویر
-
پلاگین modula
پلاگین modula روی وردپرس نسخه 5.2 به بالا قابل نصب است. به صورت واکنش گرا طراحی شده و روی موبایل هم به خوبی نمایش داده می شود. در دو نسخه عرضه شده است. نسخه رایگان آن قابلیتهایی مانند راست چین برای زبان فارسی دارد. با کمک drag & drop می توانید تصاویر را در آن قرار دهید.
کار با آن آسان است. در نسخه پولی قابلیتهایی مانند کنترل حاشیه تصاویر، رمز گذاشتن برای تصاویر، لایت باکس و انیمیشن گذاشتن روی تصاویر وجود دارد. با مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس با ما همراه باشید.
-
پلاگین photo gallery by 10 web
پلاگین photo gallery by 10 web کاملا رایگان روی وردپرس نسخه 4.6 به بالا قابل نصب است. امکان قرار دادن تصاویر، ویدئو و برچسب روی عکس ها را دارد. طراحی منحصر به فرد و ابزارهای اختصاصی جالبی دارد و برای سایت های عکاسی عالی است. هر تعداد گالری به کمک این افزونه می توان ساخت.
پلاگین photo gallery by 10 web
-
پلاگین NEXTGEN Gallery
محبوب ترین افزونه گالری برای وردپرس پلاگین NEXTGEN Gallery است. روی نسخه5.2 به بالا قابل نصب است. از این افزونه برای فروش عکس استفاده می شود و کاربرد تجاری دارد.
-
پلاگین Envira gallery
پلاگین Envira galler دو نسخه پولی و رایگان دارد. در وردپرس 4.4 به بالا قابل نصب است. رابط کاربری آسانی دارد. در نسخه پولی آن میتوان روی عکسها رمز عبور گذاشت و به تعداد دلخواه گالری تولید کرد. همچنین در نسخه پولی میتوان عکس ها را به اشتراک گذاشت. با مقاله آموزش ساخت سایت دانلود عکس با ما همراه باشید.
-
پلاگین wp photo album plus
پلاگین wp photo album plus روی وردپرس نسخه ۳.۹ به بالا قابل نصب است. قابلیت امتیازدهی به عکس دارد و تعامل سایت را بالا میبرد. این افزونه کاملا رایگان قابلیتهای خوبی مانند سیستم اعلان ایمیل، ساخت گالری نامحدود و ابزارهای مختلفی دارد.
-
افزونه foo gallery
افزونه foo gallery روی نسخه 3.9 به بالا قابل نصب است. کاملا رایگان ارائه شده است. از زبان فارسی حمایت میکند و هر تعداد گالری می توانید به صورت نامحدود تولید کنید. واکنش گرا است.
جمعبندی
همانطور که دیدیم به کمک وردپرس با نصب افزونه های آن می توانید به راحتی یک سایت دانلود عکس راه اندازی نمایید. مراحل نصب و راه اندازی سیستم مدیریت محتوا
ی وردپرس آسان است.شما با نصب افزونه های مختلف می توانید سایت حرفه ای با کمک آن طراحی نمایید. امیدوارم آموزش ساخت سایت دانلود عکس برای شما مفید واقع شده باشد.