بازاریابی محتوا یکی از روشهای بازاریابی است که همواره نیازمند ورود ایدههای جدید و خلاقانه در تولید و انتقال محتوا است. یکی از پلتفرمهای موجود بازیهای.
بازی های ویدئویی، بازیگران جدید بازاریابی محتوا
بازاریابی محتوا یکی از روشهای بازاریابی است که همواره نیازمند ورود ایدههای جدید و خلاقانه در تولید و انتقال محتوا است. از ظهور اولین بازی ویدئویی در جهان بیش از 7 دهه میگذرد و امروزه میتوان از آن استفادههای هوشمندانهای در زمینهی استراتژی بازاریابی محتوا داشت.
در اوائل دهه 60 میلادی، کامپیوتر وسیلهای تجملی به شمار میآمد و همگان به آسانی به آن دسترسی نداشتند. در همان سالها یکی از دانشجویان ام آی تی نخستین بازی رایانهای را نوشت. پس از آن بازی معروف پونگ توسط شرکت آتاری در سال 1974 تولید شد که این تولید شروع یک انقلاب در زمینهی کامپیوترهای شخصی محسوب میشد. حدود پانزده سال بعد اولین بار یک بازی رایانهای وارد ایران شد.
پس از ظهور این صنعت پر رونق در دنیا، کشورهای توسعه یافته به سرعت به اهمیت و نقش خارق العادهی آن پی بردند. رشد بازی های رایانه ای و ساخت آن در دنیا به سرعت افزایش یافت و امروزه در تمام پلتفرمها میتوان این صنعت پر درآمد را مشاهده کرد. بازاریابی و کسب درآمد برای فروش بیشتر محصولات، یکی از مواردی است که میتوان در آن از بازی های ویدئویی به خوبی بهره برد.
قسمت دوم این مقاله را نیز با کلیک روی عبارت آبی مطالعه کنید: بازی های ویدئویی، بازیگران جدید بازاریابی محتوا (قسمت دوم)
همه آنچه که باید در رابطه با بازاریابی محتوا برای بازی های ویدیویی بدانید!
- بازاریابی محتوا یک فرایند هدفمند و مستمر که برای موفقیت در آن باید مطالعه، برنامه ریزی دقیق و اجرای حرفه ای، داشت. اگر بدون مطالعه و برنامه ریزی، صرفاً به تولید محتواهای بی هدف بپردازید، نمیتوانید انتظار موفقیت داشته باشید.
- حتما برای رسیدن به موفقیت باید مطالعه و برنامه ریزی داشته باشید و برای هر قدمی که بر میدارید در راستای فرآیند بازاریابی محتوایتان باشد. در رابطه با تولید محتوا برای بازیهای ویدیویی و بازاریابی محتوا یک سری نکات را باید در نظر بگیریم. مثلا شما چقدر بازار کسب و کار های مربوط به بازیهای ویدویی را می شناسید و در رابطه با آنها تحقیق و جستجو کرده اید؟
- اگر در بازار بازی های ویدیویی هستید باید به محصولات و خدمات متنوعی که مرتبط با بازی های ویدیوی است آشنا باشید تا در بازاریابی محتوا نیز حرفی برای گفتن داشته باشید. رقیبان معمولا در این حوزه کسب و کاری بسیار ایده پرداز هستند تا از طریق بازاریابی محتوایی برا بازیهای ویدیویی (Video games) کسب درآمد مطلوبی داشته باشند.
- در این راستا رقیبان خود را بیشتر بشناسید، از آن ها الگو بگیرید و عملکرد آنها را زیر ذره بین خود قرار دهید.
- نکته مهم این است که باید به کلمات کلیدی استفاده شده از طریق کاربر دقت لازم را داشته باشید و برای بازاریابی محتوای خود برای بازیهای ویدیویی از آن استفاده کنید. این مسئله بسیار برای دیده شدن محصولات و خدمات شما مهم است و باید از همان کلمات کلیدی ای استفاده شود که مردم در رابطه با بازیهای ویدیویی جستجو میکنند.
- اگر شما نویسنده کسب و کار هستید و ایده پردازی برای بازاریابی محتوا می کنید بهتر است تمامی منابع محتوایی برای بازی های ویدیویی را بشناسید و در رابطه با آنها مطالعه کنید و سپس شروع به نوشتن کنید. همچنین لازم است موثرترین روشهای بازاریابی محتوا را در محتوایی که تولید میکنید به کار بگیرید و متنی را که مینویسید بهینه کنید
- خیلی خوب میشود اگر بتوانید در راستای بازاریابی محتوا برای بازیهای ویدیویی ایده پردازی کنید و چیزی جدید برای مخاطبان خود ارائه کنید. یعنی یک حرف نگفته یا یک کار نکرده! در نهایت بهتر است خود و عملکردتان را در این راستا ارزیابی کنید این مسئله خیلی در مسیر پیشرفت شما موثر است.
متولی اولین بازی های ویدئویی در ایران
بنیاد ملی بازیهای رایانهای به عنوان متولی اولین بازیهای ویدئویی در ایران هر ساله آمارهایی از روند رشد مخاطبین بازی و ساخت بازی های رایانهای در ایران منتشر میکند که با نگاهی اجمالی به این ارقام می توان به پتانسیل و ظرفیت بالای این صنعت و ساخت بازیهای ویدئویی در کشور برای تولید محتوا و بهره بردن در بازاریابی محتوا پی برد.
مطابق این آمارها بیش از 23 میلیون نفر به بازیهای ویدئویی مشغول هستند و به طور متوسط بیش از یک ساعت از وقت خود در روز را صرف انجام این بازیها میکنند. با توجه به این آمار شاید بتوان به راحتی گفت که روزانه حدود یک سوم از افراد نگاهی به این هنر-صنعت دارند.
بازار گسترده ای که بازی های ویدئویی می توانند ایجاد کنند بیش از هر مقولهی دیجیتالی میتواند اثرگذار باشد. بازاریابی محتوا (The most effective methods of content marketing
) نیازمند اثرگذاری و جذب مخاطب است. در تولید بازیهای ویدئویی به گونه ای مخاطب جذب بازاریابی محتوا میشود، نه اینکه شما آنها را جذب خود کنید.
کلام آخر
بنابراین استفاده از بازی های ویدئویی در پلتفرمهای مختلف میتواند بازاری گسترده نه تنها در ایران که در سراسر جهان برای بازاریابی، تولید و انتقال محتوای شرکت محسوب شود. بازی رایانهای یک مقوله ی تعاملی است، یعنی در آن هم مخاطب درگیر میشود و هم شما به عنوان یک بازاریاب حرفهای و شخصی که سعی دارید به تولید محتوایتان رونق ببخشید.