مقالات آموزشی

سئو در مدیریت اعتبار و برند چه کاربردی دارد؟

مفید بود؟

مدیریت اعتبار عبارتی بسیار مهم در بازاریابی اینترنت و بهینه سازی موتورهای جستجو در حال حاضر میباشد، و البته هیچ تجارتی تمایل ندارد که در این راستا بازخوردی منفی از خود به جای گذارد. اما برخی کمپانی ها لایق بازخوردهای بدی که از اینترنت می گیرند هستند. مهم تر از همه مشتریان حق دارند تا نسبت به این موارد آگاه باشند. بهتر است بدانید که داشتن اعتبار بد در میان امتیازدهی های موتورهای جستجو میتواند یک کمپانی را با بحران های مالی شدید رو به رو کند.
هر فردی میتواند به سادگی یک وب سایت یا وبلاگ رایگان بسازد و در رابطه با هر فرد، کمپانی و یا محصول دیگر بد بنویسد. بازخورد منفی میتواند به هر شیوه ای ارائه شود. مدیریت اعتبار و فعالیت های سئو وب سایت در کنار یکدیگر میتوانند نظرات غیرمنصفانه را حداقل در زمینه امتیازدهی وب سایت بی ارزش کنند.
یکی از شیوه های رایج برای مدیریت اعتبار از طریق سئو آن است که امتیاز پست های غیرمنصفانه را در موتورهای جستجو کاهش دهیم. برخی این امر را به عنوان دستکاری امتیازدهی در نظر می گیرند.
افرادی که مدیریت اعتبار سئو را قبول میکنند تلاش میکنند با بالا آوردن پست های مثبتی که در حال حاضر امتیاز کمتری نسبت به پست های منفی دارند، امتیاز نظرات منفی را از میان بردارند. یکی دیگر از شیوه های مدیریت اعتبار سئو کسب پست های مثبت جدید در بالای پست های انتقادی است. در اغلب موارد مدیریت اعتبار سئو شامل هر دو شیوه میباشد.
در صورتی که پستی توهین آمیز باشد، میتوان از شیوه های قانونی استفاده کرد و به موجب آن موتورهای جستجو نیز تغییر میکنند. اما در اغلب مواقع این پست های منفی یک المان حقیقت در خود دارند (مانند اخباری نامطلوب و بد).
در هردوی این موارد، صاحب وب سایت باید به صورت منطقی فکر کند که آیا بهتر است از دیدگاه تجاری با صاحب پست تماس گرفته شود و از او خواسته شود که این پست را بردارد یا خیر. آیا چنین کاری میتواند موجب افزایش تعداد نظرات منفی شود یا خیر.
چندین تکنیک مدیریت بحران به این منظور وجود دارد که میتواند شرایط بالا را آرام کند. عموماً یکی از تاکتیک های کلیدی گونه ای از بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو) میباشد که به صورت ویژه بر حفظ و برگرداندن اعتبار به هنگام بحران تمرکز دارد. در ادامه به برخی تاکتیک ها برای ایجاد سلاح های دفاعی در این زمینه اشاره میشود:

  • تمرکز خود را بر روی نتایج جستجوی گوگل قرار دهید، دیگر موتورهای جستجو به مرور زمان از این نتایج پیروی میکنند.
  • وب سایت خود را از نظر کلمات کلیدی و میزان استفاده از آن ها مورد بررسی قرار دهید؛ در صورتی که کلمات کلیدی شما به صورت مناسب مورد استفاده قرار نگیرند، شما شناخته نخواهید شد (به بیان دیگر برای تعداد کلمات کلیدی استفاده شده در بخش های مختلف کدهایی که صفحه وب سایت را میسازند، قوانینی وجود دارد).
  • وب سایت خود را به صورت دائم و منظم به روز رسانی نمایید. وب سایت هایی که دارای مطالب قدیمی میباشند به سرعت سقوط میکنند و اطلاعات تازه و جدید موجب میشود وب سایت شما با پرجا باقی بماند (بازدیدکنندگان شما نیز به صورت مداوم به وب سایت شما مراجعه خواهند کرد).
  • مخاطبین خود را جذب نمایید و آنها را به برقراری ارتباط با خود تشویق نمایید. افراد باید برای ایجاد ارتباط دلیلی داشته باشند.
  • اطمینان حاصل نمایید که صفحات وب سایت شما در زمینه کد نویسی، خطا و مشکلی ندارد. موتور جستجوی گوگل، وب سایت هایی را که دارای ساختار و طراحی وب سایت ضعیف هستند به پایین خواهد برد.
  • محتوای ارائه شده باید هم با خود وب سایت و هم صفحه ای که در آن قرار گرفته ارتباط داشته باشد.
  • محتوایی را که به صورت فلش و فریم ارائه میشود از صفحات وب سایت خود حذف کنید؛ این گزینه های نمی توانند به درستی توسط موتورهای جستجو ارزیابی شوند. با وب سایت های مرتبطی که دارای امتیاز مناسبی هستند و اعتبار خوبی دارند تبادل لینک نمایید.
  • حضور خود را به شیوه های مختلف اعلام نمایید (مانند بلاگ ها، مقاله ها، فعالیت در انجمن ها و شبکه های اجتماعی)، هرچه فعالیت های مثبت شما بیشتر باشد، پست ها و بازخوردهای منفی در نتایج موتورهای جستجوی به پایین سقوط خواهند کرد.
  • به صورت دائم و منظم نتایج را مورد بررسی قرار دهید و سعی کنید با سرعت هرچه تمام تر نسبت به آن ها واکنش صحیح نشان دهید.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.