بهانه های نداشتن سایت، حیلی از کسب و کارها را عقب انداخته است. خیلی از صاحبان کسب و کارها سایت ندارند و فکر میکنند دلیلشان برای سفارش ندادن طراحی سایت منطقی است. در این نوشته به هفت بهانه ی رایج برای طراحی نکردن سایت پاسخ می دهیم. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، این نوشته را از دست ندهید.
1. بلد نیستم با وبسایت کار کنم
این بهانه، یا نگرانی، کاملا به جاست ولی قانع کننده نیست. شما وقتی به آرتمن وب سفارش طراحی سایت میدهید، ما کار با وبسایت را کاملا به شما اموزش میدهیم تا بتوانید با آن کار کنید. علاوه بر این، پشتیبانی آرتمن وب تا 6 ماه در خدمت شماست که تمامی مشکلات شما را با سایت برطرف کند.
2. من در شبکه های اجتماعی فعال هستم. پس نیازی به وبسایت ندارم…
اینکه در شبکه های اجتماعی فعال هستید عالی ست. اینکه فروش مناسبی هم دارید فوق العاده است. ولی باز هم وبسایت لازم است تا مشتریانتان را حفظ کنید و از طریق سایت، مشتریان جدید هم پیدا کنید. تجربه ی ما در ایران ثابت کرده است که ممکن است شبکه های اجتماعی فیلتر شوند و ارتباط شما با مخاطبانتان قطع شود. وقتی شبکه های اجتماعی فیلتر شوند، حتی اگر مردم بخواهند مجدد به آن شبکه اجتماعی برگردند، مدت زمانی طول میکشد. بنابراین قطعا فروشتان کاهش چشمگیری خواهد داشت.
اصلا شبکه های اجتماعی برای ثبت و سفارش خرید و فروش طراحی نشده اند. در حال حاضر تنها کارایی شبکه های اجتماعی این است که از طریق پیام یا انتشار پست، محصول شما را بفروشند… نه میتوانند قیمت ها را ثبت کنند. نه میتوانند فاکتور ها را ثبت کنند. نه میتوانند تخفیف ها را اعمال کنند. .. در صورتی که یک وبسایت همه ی این ها را دارد.
3. رقبای من وب سایت ندارند.
اگر رقبایتان وب سایت ندارند، خیلی بهتر است… شما با داشتن وب سایت خیلی از آنها پیش می افتید. شاید باورتان نشود ولی 61 درصد از افرادی که قصد خرید محصولی را دارند، اول آن را در اینترنت جستجو میکنند. خب چرا این افراد سایت شما را پیدا نکنند و از شما خرید نکنند؟
اگر میخواهید درآمد بیشتری داشته باشید، اجازه ندهید هیچ بهانه ای جلوی توسعه کسب و کارتان را بگیرد. اگر در شهر اهواز هستید، برای سفارش طراحی سایت، کلیک کنید.
4. زمینه ی کاری من آنلاین نیست.
اهمیتی ندارد که زمینه ی کاری شما چیست!! این روزها انقدر اینترنت فراگیر شده است که همه به آن سر میزنند و از آن استفاده میکنند. مهم نیست محصولی که میفروشید یک محصول مجازی مانند یک فیلم باشد، یا یک وسیله مانند لپ تاپ یا گوشی یا حتی لوازم ارایشی بهداشتی… در هر صورت داشتن وب سایت شما را به مخاطبانتان بهتر میشناساند. پس بهتر است بهانه های نداشتن سایت را کنار بگذارید و سعی کنید با دلیل های منطقی پیش بروید تا درآمدتان چندین برابر شود.
5. نمیتوانم برای ساخت سایت هزینه کنم.
درست است که ما از وب سایت به عنوان یک فروشگاه 24 ساعته یاد میکنیم، ولی این دلیل نمیشود که به اندازه ی یک فروشگاه واقعی هزینه داشته باشد… نه هزینه ی کرایه و خرید فروشگاه را دارید نه هزینه ی حضور فروشنده… کافیست از یک متخصص بخواهید برایتان یک وب سایت با سایت سازهای موجود بسازد. هزینه ی ساخت سایت با سایت ساز، خیلی کمتر از طراحی سایت اختصاصی است. پس نگران این موضوع نباشید. اگر میخواهید حدودی از هزینه های طراحی سایت داشته باشید، میتوانید یا با ما تماس بگیرید یا فرم پیش فاکتور ما را مشاهده کنید.آرتمن وب با بیش از ده سال سابقه و طراحی سایت برای
6. سلیقه ی مردم عوض شده است.
نمیدانیم حالا که شما در حال خواندن این مقاله هستید، پاندمی کرونا کنترل شده یا خیر، ولی در هر صورت آنچه که مسلم است این است که کرونا نه تنها سلیقه ی مردم، که سلیقه ی کارفرماها را هم تغییر داد. دورکاری و خرید اینترنتی محبوبیت فوق العاده ای پیدا کردند، کسب و کارهای آنلاین اعتبار پیدا کردند و مردم متوجه شدند میتوانند به راحتی و بدون اینکه از خانه خارج شوند، هر چیزی که لازم دارند را خریداری کنند. حتی گاهی بدون پرداخت هزینه ی پیک…
7. در شبکه های اجتماعی، ثبت سفارش کار بسیار سختی است.
فرض کنیم دارید از طریق اینستاگرام محصولاتتان را میفروشید و روی برخی محصولات، برحسب قیمتشان تخفیف می دهید، باید چند بار با خریدار مکالمه داشته باشید تا جنس مورد نظرش را انتخاب کند، اگر چند قلم کالا میخواهد، مجموع قیمت آنها را حساب کند، اگر برخی اجناس تخفیف دارند تخفیف را از مبلغ کم کند، هزینه ی ارسال را اضافه کند. وجه را واریز کند، شما درست بودن واریزی را با تخفیف و بدون تخفیف چک کنید، و در نهایت سفارش های او را روی کاغذ یا فاکتور وارد کنید و برای اون ارسال کنید…
حالا فرض کنید یک وبسایت دارید. کافیست خریدار به سایت برود و محصولات مورد نظرش را وارد سبد خریدش کند و ادرسش را در سایت ثبت کند. تمام هزینه ها همراه با در نظر گرفتن تک تک تخفیفات به طور اتوماتیک و بدون یک درصد خطا محاسبه میشود و همراه با فاکتور به کاربر نمایش داده میشود. سپس مشتری به درگاه پرداخت هدایت میشود و دقیقا همان مبلغ فاکتور از حسابش کسر میشود. باز هم بدون ذره ای خطا…
سعی کردیم در این نوشته به شما کمک کنیم تا بهانه های نداشتن سایت توسط کسب و کارها را بشناسید و مراقب باشید که در دامشان نیفتید.