مقالات آموزشی

بررسی چند ویژگی مهم یک قالب وردپرس

مفید بود؟

یک قالب وردپرس مناسب، باید ویژگی‌هایی داشته باشد که در این مقاله 11 تا از آنها را با هم مطالعه می‌کنیم. توسعه وردپرس از ابتدای شروع تا به امروز، راه طولانی را طی کرده است. هیچ چیزی بهتر از قالب‌‌های متنوع وردپرس، گواه پیشرفت وردپرس در این سال‌ها نیست.

قالب‌‌های وردپرس با کیفیت بسیار زیادی وجود دارد که کاربران می‌توانند آن‌ها را انتخاب کنند. چه هدف طراحی یک وب سایت شخصی باشد یا تجاری و فروشگاهی، قالب‌‌‌های زیادی برای انتخاب وجود دارد.

قالب‌‌‌های موجود هم برای شرکت‌‌های توسعه دهنده مناسبند هم برای فریلنسر‌ها… با وجودی که هم قالب رایگان وجود دارد هم قالب پولی، نمیتوان گفت قالب‌‌های پولی بهتر از قالب‌‌های رایگان هستند یا قالب‌‌های گرانتر بهتر و با کیفیت ترند….

در واقع، اگر بدانید کجا را بگردید، می‌توانید قالب‌‌‌های رایگان فوق‌العاد‌های پیدا کنید که حتی از بسیاری از نسخه‌‌های پولی بهتر هستند.

بنابراین، مهم است که برای انتخاب قالب مناسب، به فاکتوری غیر از هزینه توجه کنید. باید معیار‌هایی داشته باشید که با پروژه شما بیشترین تناسب را دارد. هر شرکت توسعه وب وردپرس با سابقه خوب باید بتواند مشتریان را در مسیر درست راهنمایی کند. یعنی باید بدانند که چه چیزی باعث می‌شود یک قالب عالی و دیگری نه چندان عالی باشد. و تحت چه شرایطی یک قالب خاص بهتر عمل می‌کند. با این حال، این‌ها ویژگی‌‌های اساسی هستند که باید قبل از انتخاب یک موضوع خاص در نظر بگیرید.

1-هزینه‌ی قالب

بدیهی است که در اینجا دو انتخاب دارید: تم رایگان یا پولی. انتخاب شما به میزان بودجه ای که برای کل کسب و کار اختصاص داده اید بستگی دارد. یک تم رایگان لزوماً به این معنی نیست که شما از نظر عملکرد و امکانات محدود خواهید بود. اکثر شرکت‌‌های توسعه وب وردپرس به طور کلی به مشتریان خود توصیه می‌کنند که اگر طرح‌‌های ساده می‌خواهند، تم‌‌های رایگان را انتخاب کنند. به هر حال هزینه هم فاکتور مهمیست.

یکی از معایب تم‌‌های رایگان این است که در نحوه سفارشی سازی آن‌ها محدود هستید. همچنین، از آنجایی که شما هیچ هزینه ای برای آن‌ها پرداخت نکردید، به احتمال زیاد، پشتیبانی دریافت نخواهید کرد…

از سوی دیگر، با قالب‌های پولی وردپرس

  • گزینه‌‌های نامحدودی برای سفارشی کردن آن‌ها دارید.
  • می‌توانید پشتیبانی پس از فروش داشته باشید.
  • و به‌روزرسانی‌‌های سریع ویژگی‌‌های جدید را هم داشته باشید.

2- ویژگی ریسپانسیو بودن

یکی از اولین فاکتور‌هایی که پس از تصمیم گیری در مورد هزینه باید بررسی شود، ریسپانسیو بودن یک قالب است. قبل از انتخاب یک قالب خاص، مطمئن شوید که قالب شما، روی گوشی، تبلت و وب سایت درست نمایش داده شود. از آنجایی که اکثر مردم از طریق گوشی‌هایشان، سایت‌ها را میبینند، بسیار مهم است که موضوع دسترسی به نسخه موبایل، وب‌سایت شما را کند نکند. وب‌سایت‌‌هایی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند میزان ریسپانسیو بودن یک قالب را اندازه‌گیری کنید. آن‌ها را در گوگل جستجو کنید و قالب‌‌های آنجا را امتحان کنید تا نتیجه ی آنالیز‌ها را ببینید.

3-سازگاری با مرورگر‌های اصلی

مهم است که قالب انتخابی شما با همه مرورگر‌ها سازگار باشد تا بهترین ارزش را برای سرمایه گذاری خود داشته باشید. در دنیای امروز، بسیاری از افراد از مرورگر‌های مختلف به عنوان روش ترجیحی خود برای باز کردن صفحات وب استفاده می‌کنند. شاید تعجب کنید ولی میلیون‌‌ها نفر از کروم یا فایرفاکس خوششان نمی‌آید. بنابراین بهترین قالب‌‌ها، آن‌هایی هستند که میتوانند روی هر مرورگری به خوبی کار کنند، صرف نظر از اینکه نسخه موبایل یا وب مرورگر باشد.

4-طراحی قالب

در حال حاضر، در توسعه وردپرس، گرایش افراد، بیشتر به سمت طراحی‌‌های ساده است. بسیاری از زواید، رنگ‌‌ها و ویژگی‌‌های یک وب‌سایت در این ترند‌ها جایی ندارند. حتی سایت‌‌های تجارت الکترونیک تا حد امکان سعی می‌کنند به سراغ موضوعاتی نروند که به یکباره بیش از حد به کاربران اطلاعات می‌دهند. اگر قالب شما، ویژگی‌‌ها یا زواید گرافیکی زیادی داشته باشد، بسیاری از نکات مهم، ممکن است فراموش شوند یا مورد غفلت قرار بگیرند.

5-سازگاری پلاگین‌‌ها

پلاگین‌‌ها نرم افزار‌هایی هستند که عملکرد یک تم را گسترش می‌دهند. با افزونه‌‌های مناسب، می‌توان یک تم را سفارشی تر کنید تا نیاز‌های خاصتان را برآورده کند. قبل از انتخاب قالب وردپرس، باید مطمئن شوید که میتوانید افزونه‌‌های مهمی به آن اضافه کنید. برخی از قالب‌‌ها خودشان افزونه‌‌های خاصی را همراهشان دارند. با این وجود، آن‌ها باید با مهم ترین افزونه‌‌های شخص ثالث سازگار باشند.

6-نسخه آزمایشی یا دمو

بهترین قالب‌‌ها، چه نسخه‌‌های پولی یا پریمیوم، باید نسخه آزمایشی داشته باشند. نسخه‌‌های آزمایشی ساده‌ترین راه برای تست درایو یک قالب قبل از انتخاب استفاده از آن است. ماهیت نسخه ی نمایشی یا پیش نمایش زنده این است که شما را با برخی از ویژگی‌‌های قالب از طریق یک ویدیوی کوتاه آشنا می‌کند. در طول تست درایو، باید موارد زیر را بتوانید ببینید:

  • نوع گزینه‌‌هایی که برای سفارشی کردن منو دارید
  • نماد‌های رسانه‌‌های اجتماعی موجود و اینکه آیا پیدا کردن آن‌ها آسان است یا خیر
  • صفحه اصلی چطور به نظر می‌رسد
  • طرح‌بندی‌‌های موجود برای آن موضوع

7- امنیت

در توسعه وردپرس، امنیت در هر مرحله از فرآیند مهم است. در انتخاب قالب نباید از این قضیه غافل شد. یکی از ساده‌ترین راه‌‌ها برای اطلاع از امنیت یک قالب، جستجوی نظرات آنلاین است. قالب‌‌هایی با امنیت بد یا آسیب‌پذیری معمولا نقد‌های آنلاین خوبی دریافت نمی‌کنند. این راه، یک راه خوب برای انتخاب یک وب‌سایت است.

8- تنظیمات قالب

محل قرارگیری تنظیمات قالب و نحوه چیدمان آن‌ها به خصوص اگر در حوزه توسعه وردپرس مبتدی هستید مهم است. به شما کمک می‌کند تا اصلاحاتی را روی قالب انجام دهید، از جمله سفارشی‌سازی ساده. بهترین کار در مورد تنظیمات این است که در یک قسمت قابل دسترسی در سایت قرار داشته باشند. برخی از طراحان، قالب‌‌های تنظیمات را در جا‌های متفاوتی قرار می‌دهند که معمولا کسی این کار را نمی‌کند. این امر تسلط بر نحوه ایجاد تغییرات آسان در قالب را دشوار می‌کند.

9-آیا قالب برای کسب و کارتان مناسب است؟

در فضای اینترنت و سایت‌‌های فروش قالب، قالب‌‌های بسیار زیبایی وجود دارد که گاهی اوقات انتخاب یکی از آن‌ها دشوار است. اما همیشه مهم است که قالبی را انتخاب کنید که برای هدف شما مناسب باشد. بیشتر اوقات، قالب‌‌ها بر اساس صنعت یا جایگاه طبقه‌بندی می‌شوند تا فرآیند انتخاب برای شما آسان‌تر شود. مطمئن شوید این گزینه در سایت‌هایی که میخواهید از آنجا قالب را بخرید، در دسترس است. وقتی دسته‌بندی قالب‌ها را مشخص کردید، قالبی را از این دسته‌بندی انتخاب کنید که به بهترین وجه برای کسب و کار شما مناسب است.

 

آیا می‌دانید، تیم تمساح، قالب‌های متنوع زیادی طراحی کرده که در سایت ژاکت قابل خرید هستند؟ برای مشاهده قالب‌های ما، روی لینک زیر کلیک کنید.

https://www.zhaket.com/store/web/themsah

 

10-پشتیبانی قالب

پشتیبانی یک قالب بسیار مهم است به خصوص اگر برای خرید قالب یا پشتیبانی آن پول پرداخت کرده باشید. اگرچه اکثر فروشندگان در مورد پشتیبانی مشتری، خیلی ادعای زیادی می‌کنند، ولی باید مطمئن شوید که آنچه ادعا می‌کنند واقعاً درست است.

واقعیت این است که بسیاری از فروشندگان نامعتبر می‌توانند بعد از اینکه قالب را به شما فروختند و پولش را دریافت کردند، پشتبانی را انجام ندهند. باز هم، بررسی آنلاین راه خوبی برای شناخت قالب‌‌های با پشتیبانی خوب است.

پشتیبانی مناسب از بسیاری ج‌هات مهم است. اول از همه، ممکن است لازم باشد با آن‌ها تماس بگیرید تا به شما در رفع یک اشکال یا نقص کمک کنند. یا اگر در سفارشی کردن قالب مشکل دارید، ممکن است به آن‌ها نیاز داشته باشید. همچنین این واقعیت هم، مهم است که اگر پشتیبانی قالبی خوب باشد، به‌محض انتشار به‌روزرسانی‌‌های مهم، شما خبرش را دریافت می‌کنید. گاهی اوقات، این به‌روزرسانی‌‌ها می‌توانند تن‌ها چیزی باشند که مانع از کار افتادن وب‌سایت شما می‌شوند.

11-آیا قالب، با اهداف سئویی سازگار است؟

بهینه سازی موتور جستجو یا همان سئو، نحوه عملکرد یک وب سایت را در موتور‌های جستجو تعیین می‌کند. همه می‌دانند که موتور‌های جستجویی از جمله گوگل تعیین می‌کنند که یک وب سایت چقدر در آینده موفق خواهد شد.

بنابراین قبل از انتخاب یک قالب، مطمئن شوید که با افزونه‌‌های سئو، سازگار است. اطمینان حاصل کنید که در لیست ویژگی‌‌های موضوع به سازگاری با سئو اشاره شده است. علاوه بر این، می‌توانید این موضوع را در طول پیش نمایش زنده نسخه ی نمایشی مشخص کنید. مراقب ویژگی‌‌های SEO مانند بارگذاری سریع تم، برچسب‌‌های HTML و پشتیبانی از افزونه‌‌های SEO باشید.

این شرایط، ممکن است در ابتدا کمی زیاد به نظر برسند ولی همگی برای داشتن یک سایت مناسب، لازم هستند. با صبر و حوصله و انتخاب یک شرکت توسعه دهنده وردپرس شایسته به عنوان راهنما، در ن‌هایت، یک قالب وردپرس عالی خواهید داشت.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.