راهکار ارتقای سرعت وبسایت خود:
قسمت دوم
مواردی از افزایش سرعت وبسایت را در قسمت اول این مقاله با هم مرور کردیم :
- بررسی سرعت بارگذاری فعلی صفحات
- سرور
- استفاده از قالب ساده و سبک
- قرار دادن کدهای javaScript و CSS در فایل های خارجی
- استفاده از پلاگین کش و cach کردن صفحات
- استفاده از شبکه های انتقال داده(CDN)
- بهینه سازی تصاویر به صورت اتوماتیک
- بهینه سازی صفحه اصلی یا لودینگ سایت
- بهینه سازی جداول وردپرس
حال به بررسی سایر مواردی که باعث افزایش سرعت وبسایت ما می شود ، می پردازیم :
-
غیر فعال نمودن هاست لینکینگ و استفاده از مطالب سایت شما :
هاست لینکینگ به عملیات دزدی پهنای باند گفته می شود بدین صورت که سایت های دیگر از تصاویر و مطالب سایت شما به صورت مستقیم در سایت خود استفاده می نمایند.
-
اضافه نمودن هدر انقضاء به آیتم های استاتیک صفحه :
می توانید بعضی از المان های صفحه را جهت بارگذاری مجدد تاریخ انقضاء بزنید تا زمانی که لازم نیست تصاویر و فایل ها ازکامپیوتر کاربری که قبلا سایت را رویت نموده لود گردد. بدین روش می توانید تا حد قابل قبولی سرعت وبسایت خود را بالا ببرید و بار بر روی سرور را کم نمایید.
-
لود نمودن تصاویر تا اسکرول صفحه :
این یک تکنیک می باشد برای اینکه تا زمانی که اسکرول صفحه به تصویری نرسیده تصویر مورد نظر لود نشود. این روش باعث کاهش مصرف پهنای باند شما نیز می شود زیرا تصاویر اضافی برای کاربر لود نمی شود. جهت فعال سازی این مورد پلاگین jQuery Image Lazy Load را نصب نمایید.
-
کنترل کردن تعداد نسخه های ارسالی :
وردپرس به شما این امکان را می دهد که از نوشته خود نسخه های قدیمی را نگاه دارید. می توانید از پلاگین Revision Control برای کنترل نسخه های قدیمی یک نوشته استفاده نمایید و بدین طریق حجم دیتابیس خود را کاهش دهید.
-
جایگزینی PHP با HTML زمانی که لازم است :
می توانید برخی از صفحات خود را به صورت HTML طراحی نمایید تا لود صفحات شما بالاتر بیاید. صفحاتی که تغییر چندانی ندارند را می توانید به این صورت طراحی نمایید.
-
بهینه سازی عکس ها و تصاویر :
دانستن اینکه چه موقع از چه فرمت فایلی استفاده کنیم بسیار مهم است . تغییر فرمت تصاویر حجم آنها را به طور چشم گیری کاهش می دهد . برای اینکار می توانید از فتوشاپ استفاده نمایید . کافیست تصویر مورد نظر را در فتوشاپ باز کرده و از منوی فایل گزینه Save For Web را انتخاب نمایید و یا اینکه دکمه های Alt+Ctrl+Shift+S را همزمان فشار دهید . در صفحه ظاهر شده انواع فرمت ها را با تنظیمات مختلف تست کنید و گوشه پایین سمت چپ حجم آنرا در هر لحظه مشاهده نمایید . هنگامی که به کیفیت و حجم مناسب دست یافتید آنرا ذخیره کنید.
– GIF فرمتی مناسب برای تصاویری با چند رنگ محدود مانند برخی از لوگوها .
– JPEG فرمتی مناسب برای تصاویر با تعداد رنگ های بالا و دارای جزئیات مانند عکس های یادگاری .
– PNG فرمتی مناسب برای زمانی که نیاز به کیفیت بالا و پس زمینه شفاف دارید.
-
فشرده سازی و بهینه سازی محتوای صفحات :
فشرده سازی محتوا تاثیر زیادی در سرعت بارگزاری صفحات دارد. وقتی از فشرده سازی HTTP استفاده می کنید ، کلیه اطلاعات و داده های صفحه شما در یک سیگنال کوچکتر به درخواست کننده می رسد.
-
ارجاع به فایل های Stylesheet در بالای صفحه :
گذاشتن دستور ارجاع به فایل های استایل در بالای صفحه در تگ <head> باعث بارگذاری سریعتر آیتم های نمایشی در صفحه شده و بیننده صفحه را سریعتر دریافت و مشاهده می کند چرا که دستوراتی که برای ظاهر صفحه در فایل های استایل قرار دارند زودتر در اختیار مرورگر قرار گرفته و اجرا می شوند.
-
عدم استفاده از Redirects 301:
Redirects 301 یک روش موثر و مورد قبول موتورهای جستجو برای انتقال بازدید کنندگان سایت به یک آدرس دیگر است که باعث حفظ رتبه و مشخصات سایت در موتور جستجو می شود . اما استفاده از این روش باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت می شود . در صورت امکان از این دستور استفاده نکنید.
امیدواریم که این مقاله ی آموزشی برای شما مفید باشد
با سپاس از همراهی شما