مقالات آموزشی

بررسی نحوه کار keyfream در نرم افزار After Effects

مفید بود؟

موشن گرافیک . این نام، نام یک حرفه ی بسیار موفق در عصر امروزه است که امروزه آن را بسیار زیاد می شنویم. طراحی موشن گرافیک امروزه بسیار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد که مهم ترین دلیل این محبوبیت استفاده از تصاویر پویا و متحرک به جای تصاویر ثابت و ایستا می باشد.

به عبارتی دیگر برای تبلیغات می توان گفت بهترین راه آن تیزر تبلیغاتی می باشد که از طریق موشن گرافیک قابل تولید است. یکی از نرم افزارهایی که اکثر مردم از آن برای ساخت موشن گرافیک استفاده می کنند، نرم افزار قدرتمند و محبوب After Effects است. در ادامه با این نرم افزار به طور جامع تری آشنا خواهیم شد:

معرفی اجمالی نرم افزار After Effects :

نرم افزار After Effects ، یکی از مشهورترین و قدرتمندترین نرم افزارهای کمپانی Adobe، در زمینه کار با فیلم و همچنین ایجاد تیزر تبلیغاتی است.

هر فردی که به طور حرفه ای و تخصصی در حوزه فیلم سازی، انیمیشن سازی و همچنین طراحی تیزر های تبلیغاتی فعال باشد بدون شک، این نرم افزار یکی از انتخاب های اصلی این فرد برای انجام پروژه های مربوطه خواهد بود.

به بیان بهتر After Effects ، یک ابزار قدرتمند جلوه های ویژه و موشن گرافیک می باشد که همچنین نقش پررنگی در ساخت جلوه های ویژه در دنیای سینما دارد.

در این نرم افزار، قدرتمندترین و منعطف پذیرترین ابزار صنعت فیلم و ساخت انیمیشن در این کره ی خاکی می باشد و بدون تردید، این صنعت و کمپانی های فیلم سازی، بخش زیادی از پیشرفت خود را مدیون این نرم افزار خواهند بود.

همانطور که در ابتدای مقاله نیز اشاره کوچکی به آن شد، نرم After Effects بسیار گسترده بوده و شامل مباحث زیادی می باشد که حرفه ای شدن در هر کدام از آن ها مستلزم زمان و همچنین سعی و تلاش بسیاری خواهد بود.

یکی از مباحث ابتدایی و پایه ای که حتما باید در این نرم افزار در ابتدای راه فراگرفت، آشنایی با keyfream ها و همچنین کار با آن هاست.

معرفی keyfream در After Effects :

Keyframes در واقع نشانگرهایی هستند که به شما اجازه می دهد پس از بررسی افکت هایی که می خواهید برای ارزش گذاری یک لایه یا پارامترهای وابسته به آن مانند موقعیت، مقیاس، چرخش، مقدار، رنگ و غیره را تغییر دهید. با وجود تنظیم  نشانگرها و تغییر مقادیر ایجاد انیمیشن، این کار به سادگی امکان پذیر خواهد بود.

می توان گفت که هر نرم افزاری که باkeyfream در ارتباط باشد، دارای یک جدول زمانی(timeline) است و در داخل این جدول زمانی است که شما می توانید فریم های کلیدی را برای ایجاد حرکت اضافه کنید.

در نرم افزار After Effects ، فریم های کلیدی در پنل Timeline Panel تنظیم شده است. هنگامی که ما این فریم های کلیدی را در جدول زمان بندی قرار می دهیم، می گوئیم پس از اثرات جایی که می خواهیم انیمیشن ما را آغاز کنیم و ما آن را به پایان برسانیم.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.