مقالات آموزشی

توضیحاتی درباره نمایش ندادن و ایندکس نشدن سایت در گوگل

مفید بود؟

آشنایی با چند علت ایندکس نشدن سایت در گوگل اهمیت زیادی دارد. این که گوگل سایت را ایندکس نکند ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد. برای تشخیص علت این مسئله نیاز است به حساب جست و جوی کنسول مراجعه شود.

در آنجا با مطالعه گزارش های مربوط می توان از دلیل آن سر در آورد. خطاهای بسیاری در این بخش دیده می شود. می توان این گزارش ها را با کسب آگاهی تحلیل کرد و به نتیجه درست درباره آنها دست یافت. وقتی دسترسی ربات های گوگل به وب سایت محدود شود، زمینه ایندکس نشدن وب سایت فراهم خواهد شد.

 

نمایش ندادن و ایندکس نشدن سایت در گوگل

علت ایندکس نشدن سایت در گوگل باید پیگیری شود. خطاهای ایندکس را می توان در ایندکس جست و جوی کنسول یافت. تمام خطاهای وب سایت در این قسمت نمایش داده می شوند. این خطاها آنهایی هستند که روی عملکرد وب سایت مؤثرند. در این بخش می توان خطاهای مربوط به 90 روز گذشته وب سایت را مشاهده و بررسی کرد.

 جست و جوی کنسول

بهتر است که هر روز به جست و جوی کنسول مراجعه شود و خطاها مورد بررسی قرار گیرند. بعد هم می توان به رفع آنها اقدام کرد. این کار در طولانی مدت موجب می شود که خطاهای مهم و اثرگذار وب سایت به سرعت پیدا شوند. برای بیشتر آنها هم راه حل پیدا خواهد شد.
ایندکس وب سایت در گوگل مهم است. در صورتی که زمان بررسی روزانه جست و جوی کنسول وجود نداشته باشد، می توان هر 90 روز برای این بار اقدام کرد. مهم است که برای این کار پیش از این که اطلاعات 90 روز از بین برود اقدام شود.

برخی خطاها که علت ایندکس نشدن سایت در گوگل هستند

علت ایندکس نشدن سایت در گوگل می تواند برخی خطاهای وب سایت باشد. خطاهایی که در این گروه قرار می گیرند می توانند همه وب سایت را تحت تأثیر بگذارند. این خطاها را می توان مهم ترین خطاها دانست. خطای DNS (Domain Name System) یکی از این خطاها است که برای مدیریت وب سایت حائز اهمیت است. این خطا نشان می دهد که ربات گوگل بنا به دلایلی نمی تواند به دامنه اتصال پیدا کند.

بارگذاری وب سایت

این مشکل باید به سرعت حل شود. زیرا نخستین مرحله دسترسی ربات های گوگل به وب سایت در همین مرحله اتفاق می افتد. خطاهای سرور یکی دیگر از دلایل ایندکس نشدن وب سایت است. وقتی زمان پاسخ دادن به سرور طولانی شود، این خطا دیده خواهد شد. ربات های گوگل با وارد شدن در وب سایت فقط یک بازه زمانی مشخصی را می توانند برای بارگذاری وب سایت صرف کنند. وقتی این زمان طولانی شود، ربات آن را رها می کند.

 اطلاعات وب سایت

علت ایندکس نشدن سایت در گوگل می تواند خرابی robots باشد. یعنی ربات گوگل توان بازیابی فایل robots.txt را ندارد. همین هم منجر می شود که وب سایت ایندکس نشود. فقط زمانی از استفاده از این فایل ضروری است که لازم باشد دسترسی گوگل به بعضی از صفحه ها محدود شود. در صورتی که موتورهای جست و جو همه اطلاعات وب سایت را ایندکس کنند، به این فایل نیاز نیست.

خطاهای URL که علت ایندکس نشدن سایت در گوگل هستند

علت ایندکس نشدن سایت در گوگل را می توان خطاهای URL نیز دانست. این خطاها با خطاهای وب سایت متفاوت هستند. این خطاها فقط یک صفحه معین از وب سایت را تحت تأثیر می گذارند. مثل خطاهای وب سایت به همه وب سایت کاری ندارند. وب سایت هایی که با حجم بالایی از خطاهای URL مواجه می شوند کم نیستند.

مجموعه خطاهای URL

با استفاده از جست و جوی کنسول می توان این خطاها را به شکل دسته بندی شده مشاهده کرد. بعد از بررسی و اعتبار سنجی این خطاها امکان رفع آنها وجود دارد.

می توان خطای DNS و سرور را زیر مجموعه خطاهای URL دانست. اینها هم می توانند علت ایندکس نشدن سایت در گوگل باشند. حل و مدیریت این خطاها برای یک URL معین با همه یک وب سایت یکسان است. در صورتی که یک پیکربندی مجزا برای URL خاص دامنه وجود داشته باشد، باید آنها را در دسته خطاهای URL گذاشت.

خطاهای دیگری که علت ایندکس نشدن سایت در گوگل هستند

علت ایندکس نشدن سایت در گوگل می تواند به خطای 404 مربوط شود. این خطا وقتی دیده می شود که ربات های گوگل تلاش می کنند صفحه های را که نشانی آن اعتباری ندارد بارگذاری کنند و در نهایت با خطای 404 رو به رو می شوند. این خطا در عین سادگی پیچیدگی های خود را دارد. این خطا به دو دسته تقسیم می شود. عامل این خطا می تواند نرم افزاری باشد یا این که صفحه دیگر وجود نداشته باشد.

مجوز دسترسی به صفحه وب سایت

اهمیت این خطا زمانی بیشتر می شود که برای صفحه های مهم وب سایت به نمایش در آید. از آنجا که وقتی صفحه مورد نظر وجود نداشته باشد این خطا دیده می شود، وقتی کاربر یا ربات های گوگل وارد آن شوند این خطا اعلام می شود.

 

علت ایندکس نشدن سایت در گوگل می تواند خطای دسترسی رد شد یا Access denied باشد. زمانی به نمایش در می آید که رابت گوگل مجوز دسترسی به صفحه وب سایت را نداشته باشد. این خطا به دلایل مختلفی دیده می شود. وقتی کاربر برای دسترسی به URL باید در وب سایت ثبت نام کند،

ربات گوگل

به این ترتیب ربات گوگل هم نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد. یعنی به وسیله فایل robots.txt دسترسی گوگل به همه وب سایت یا فقط یک URL یا فولدر قطع شده است. این امکان هم وجود دارد که سرویس ارائه دهنده میزبانی وب دسترسی ربات گوگل به وب سایت را قطع کرده است. یا ممکن است سرور نیاز داشته باشند که برای تأیید اعتبار از پروکسی استفاده کند.

خطاهای URL

یک علت ایندکس نشدن سایت در گوگل را می توان خطای Not followed دانست. این خطا به این معنی است که گوگل توان پیدا کردن یک URL مشخص را ندارد. این خطاها به این دلیل رخ می دهد که گوگل با خواندن محتوای فلاش، کدهای جاوااسکریپت و مسئله ریدایرکت شدن دچار مشکل شده است. اگر صفحه های اصلی به این مشکل دچار شوند، باید برای آن حتماً راه حل پیدا کرد.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.