مفید بود؟

لیست سیاه گوگل چیست؟ تقریبا همه افراد می دانند که بخش بزرگی از ترافیک سایت ها توسط مرورگر های جست و جو تامین می شود. پس از زحماتی که بسیاری که افراد برای سئو سایت خود می کشند وقت آن می رسد که نتیجه زحمات خود را ببینند. اما در این جا ممکن است یک اتفاق وحشتناک رخ دهد. اتفاقی که در صدر جدول کابوس های افراد سئو کار است و آن هم چیزی نیست جز این که در لیست سیاه گوگل قرار بگیرید.

 

وظیفه لیست سیاه گوگل

اما وظیفه لیست سیاه گوگل چیست و چه کاری انجام می دهد؟ همه ما می دانیم که گوگل پر کاربرد ترین و پر استفاده ترین موتور جست و جو در جهان است. این موتور جست و جو برای این که همیشه مطمئن باشد سایت هایی که به کاربران نشان می دهد امن هستند، از یک سری قوانین پیروی می کند و سایت های که این قوانین را رعایت نکنند در لیست سیاه گوگل قرار خواهند گرفت.

چه کاری باید انجام دهم تا در لیست سیاه گوگل قرار نگیرم؟

در این مقاله سعی شده تا به طور کامل و جامع توضیح دهیم که دقیقا لیست سیاه گوگل چیست و این که اگر گرفتار آن شوید چه مشکلاتی برای سایت شما به وجود خواهد آمد. همچنین نکاتی گفته می شود تا احتمال این که در لیست سیاه گوگل قرار بگیرید بسیار کم شود. در آخر اگر به علت بعضی از بی احتیاطی های قبلی در این لیست سیاه قرار گرفته باشید، به شما روش هایی را خواهیم گفت که به کمک آن می توانید از لیست سیاه خارج شوید.

نکته: بعضی از افراد ممکن است لیست سیاه را با زمانی که گوگل سایت شما را به مدت زمان کوتاهی از دسترس خارج می کند اشتباه بگیرند. این دو کاملا از هم جدا هستند و نباید آن ها را با هم اشتباه بگیرید.

نحوه کار موتور های جست و جو

قبل از این که توضیح دهیم لیست سیاه گوگل چیست باید کمی به عقب برگردیم و نحوه کار موتور های جست و جو را بررسی کنیم.

در واقع بعضی از افراد فکر می کنند که هنگامی که کاربر در موتور جست و جو چیزی را سرچ می کند، موتور جست و جو در همان لحظه اطلاعات را پردازش می کند تا سایت های پیشنهادی و مرتبط را به کاربر نشان دهد. در حالی که روند کار اصلا این گونه نیست. بلکه هنگامی که کاربر چیزی را در این موتور ها جست و جو می کند، موتور جستجویی مثل گوگل در پایگاه داده های خود که به اصلاح شاخص نامیده می شوند، جست و جو می کند تا بتواند بهترین و مرتبط ترین نتایج را به کاربر نشان دهد. فهرست گوگل نیز پس از این وظیفه دارد تا نتیجه هر جست و جو را هدایت کند.

حال که کمی در مورد طرز کار موتور های جست و جو متوجه شدید بیاید توضیح دهیم که لیست سیاه گوگل چیست و دقیقا چگونه کار می کند.

تفاوت لیست سیاه گوگل با پایگاه داده اصلی

لیست سیاه گوگل که برخی از آن با اسم مسدود شدگان یاد می کنند، یک نوع کاملا متفاوتی از پایگاه داده است که گوگل آن را نگهداری می کند. در این پایگاه داده به خصوص سایت هایی نگه داری می شوند که گوگل آن ها را سایت های خطرناک و فاقد هر گونه اطلاعات مفیدی شناسایی کرده است.

آیا برای بررسی محتوای سایت ها از نیروی انسانی استفاده می شود؟

خیر. به دلیل حجم بسیار بالای سایت هایی که در اینترنت وجود دارد برای گوگل تقریبا غیر ممکن است که بتواند تمامی سایت های موجود در اینترنت را با نیروی انسانی بررسی کند که مفید هستند یا نه. به همین دلیل برای بررسی سایت هایی که در اینترنت وجود دارند از ربات ها و ابزار های مشخصی استفاده می شود تا بتوان بدون نیاز به نیروی انسانی با سرعت بالا تمامی سایت های موجود در اینترنت را بررسی کرد. پس از بررسی نیز سایت هایی که ناامن تشخیص داده شده اند به لیست سیاه گوگل اضافه خواهند شد.

اصلی ترین دلیل قرار گیری سایت ها در لیست سیاه

بیایید ببینیم شرایط و علت قرارگیری سایت ها در لیست سیاه گوگل چیست.

اگر بخواهیم کمی دقیق تر بررسی کنیم و طبق آمار جلو برویم، چیزی حدود ۱۰۰۰۰ وب سایت به طور روزانه در لیست سیاه گوگل قرار می گیرند. علت بسیار بالا بودن این عدد در واقع به این علت است که در طول یک روز حملات سایبری و هک های بسیار زیادی اتفاق می افتد. زمانی هم که یک سایت هک شود، با انواع بد افزار ها، هرزنامه ها و از همه مهم تر نرم افزار های جاسوسی پر می شود و قطعا در لیست سیاه گوگل قرار خواهد گرفت.

امکان خطا در ربات های بررسی

لیست سیاه گوگل چیست و آیا ربات بررسی محتوا می تواند دچار اشتباه شود؟

بله. تمامی نرم افزار ها، ابزار ها و یا ربات ها ممکن است گاهی اشتباه کنند. ربات بررسی محتوای سایت گوگل نیز از این قاعده مستثنی نیست و ممکن است گاهی دچار اشتباه شود. اگر سایت شما به طور اشتباهی در لیست سیاه قرار گرفته می توانید با انجام یک سری مراحل سایت خود را از لیست سیاه خارج کنید و دوباره به حالت اولیه برگردانید.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.