در این مقاله با عنوان “یوتیوب چیست و برای چه کارهایی قابل استفاده است” در خدمت شما هستیم. برای آشنایی بیشتر با یوتیوب و رسیدن به پاسخ این سوال که یوتیوب چیست در ادامه با ما همراه باشید. یوتیوب یک سرویس برای به اشتراک گذاشتن ویدیو و تماشای آن است. یوتیوب دومین سایت پرطرفدار جهان است که روزانه میلیون ها ساعت ویدیو در آن به اشتراک گذاشته میشود.
برآوردها حاکی از این است که در هر دقیقه بیش از 300 ساعت ویدیو در یوتیوب بارگذاری میشود. این ویدیو ها حوزه های مختلفی را شامل میشوند. همین مسئله سبب شده است تا یوتیوب به یک مرجع قدرتمند برای آموزش و یادگیری، پاسخ به سوالات و گذران اوقات فراغت تبدیل شود.
آشنایی با اصطلاحات یوتیوب
معروف ترین اصطلاحات در شبکه اجتماعی یوتیوب چیست؟ در این بخش شما را با برخی از اصطلاحات معروف یوتیوب آشنا خواهیم کرد. همانند سایر شبکه های اجتماعی یوتیوب نیز امکان لایک کردن را برای کاربران قرار داده است. با کلیک برروی علامت مربوط به لایک -که یک دست مشت شده منهای انگشت شست است- شما به یوتیوب میفهمانید که این ویدیو برایتان جذاب بوده است.
محتوای مورد علاقه شما
این کار به یوتیوب کمک میکند تا محتوای مفید را از غیر مفید شناسایی کند. همچنین به این برنامه میفهماند که محتوای مورد علاقه شما در یوتیوب چیست. در یوتیوب علاوه بر گزینه لایک، گزینه ای تحت عنوان دیس لایک (dislike) وجود دارد. دیس لایک بیان میکند که این محتوا مورد پسند و علاقه شما نبوده است.
معنای سابسکرایب در یوتیوب چیست؟
سابسکرایب را میتوان دنبال کردن افراد و کانال هایی که طرفدارشان هستید معنی کرد. با سابسکرایب کردن، ویدیوهایی که توسط کانال مورد نظرتان منتشر میشود در صفحه اصلی پیج تان قابل مشاهده خواهد بود. با فعال کردن علامت زنگوله، در صورت بارگذاری ویدیوی جدید در کانال مورد نظرتان، نوتیفیکیشنی برای شما ارسال خواهد شد.
برای مشاهده ویدیوهای کانالی که آن را سابسکرایب کرده اید، پس از ورود به اکانت یوتیوب خود روی گزینه Subscriptions در بالای صفحه کلیک کنید. با این کار لیستی از چنین فیلم هایی برای شما به نمایش درخواهد آمد. نحوه سابسکرایب کردن در یوتیوب چیست؟ برای این کار کافی است وارد کانال یوتیوبی مورد نظرتان شوید و روی کلید قرمز subscribe کلیک کنید.
تاریخچه یوتیوب چیست؟
تاریخچه یوتیوب چیست؟ چاد هرلی، استیو چن و جاوید کریم پدران youtube و از کارکنان شرکت پی پال بودند. طرح اولیه یوتیوب در پی موفقیت فلیکر – که از آن برای اشتراک گذاری عکس استفاده میشد – ارائه گردید. یوتیوب با سرمایه گذاری اولیه به مبلغ یازده میلیون و پانصد هزار دلار متولد شد.
یوتیوب به صورت رسمی در نوامبر سال 2005 ارائه گردید و نخستین ویدیو توسط جاوید کریم 23 آوریل همان سال در آن آپلود شد. یوتیوب به سرعت رشد کرد، تا جایی که اکنون دومین وب سایت پر بازدید جهان است.
کسب درآمد از youtube
راه های کسب درآمد از طریق یوتیوب چیست؟ برای مشاهده هر ویدیویی در یوتیوب ناچار به تماشای تبلیغات هستید. این تبلیغات منبع درآمد یوتیوب هستند. اما بخشی از این درآمد به انتشار دهنده ویدیو تعلق میگیرد. به این صورت که به ازای تعداد مشخصی بازدید ویدیو مبلغی به حساب صاحب کانال واریز میشود. متصل شدن کاربران ایرانی به سیستم درآمد زایی از یوتیوب کار چندان راحتی نیست. اما با توجه به اینکه درآمد به دلار محاسبه میشود، ارزش متحمل شدن سختی ها را دارد. چرا که درآمد فرد به دلار و هزینه های او به ریال خواهد بود.
40 تا 80 دلار
تعرفه درآمد از یوتیوب به ازای هر 1000 بازدید تعیین میشود. البته عواملی چون موضوع ویدیو، تعداد تبلیغ های گنجانده شده در ویدیو، مدت زمان ویدیو و رفتار بازدیدکنندگان در برابر تبلیغ نیز در تعیین درآمد نهایی موثراند. به ازای هر 1000 بازدید تبلیغ یوتیوب 1 تا 2 دلار به انتشار دهنده ویدیو پرداخت میکند. حال اگر هر ویدیو 4 تبلیغ را در بربگیرد درآمد نهایی هر فیلم منتشر شده، در ازای 10 هزار بازدید، 40 تا 80 دلار خواهد بود.
تبدیل این مبلغ به ریال آگاهی شما را نسبت به درآمد نهایی از یوتیوب افزایش میدهد. به مبلغی که یوتیوب به ازای هر هزار بازدید به حساب فرد واریز میکند RPM میگویند.
دریافت تبلیغات و شروع کسب درآمد
راه های پیوستن به سیستم درآمدی یوتیوب چیست؟ برای شروع کسب درآمد از یوتیوب باید درخواست دریافت تبلیغات و بررسی کانال را به یوتیوب استودیو بدهید. البته پیش از ارسال درخواست کانال شما باید شرایط خواسته شده توسط یوتیوب را داشته باشد. اولین شرط این است که کانال یوتیوب توسط 1000 نفر سابسکرایب شده باشد و محتوای موجود در کانال 4000 ساعت مشاهده شده باشد.
درخواست همکاری برای یوتیوب
در صورتی که این شرایط در کانال شما وجود دارد میتوانید درخواست همکاری را برای یوتیوب ارسال کنید و دریافت تبلیغ و کسب درآمد را آغاز نمایید.برای آن که یوتیوب بتواند واریز به حساب شما انجام دهد لازم است یک حساب گوگل ادسنس داشته باشید. اما به دلیل وجود تحریم ها وارد کردن آدرس برای کاربران ایرانی مورد قبول نخواهد بود. در واقع اگر میخواهید حساب گوگل ادسنس تان را تشکیل دهید باید آدرس را از جایی غیر از ایران به گوگل بدهید. به همین دلیل لازم است آدرس دوستان و یا آشنایان مورد اعتماد خود در خارج از ایران را وارد کنید.
عنوان MCN
در صورت مورد اعتماد نبودن فرد مورد نظر ممکن است برای دریافت وجه با مشکل مواجه شوید. وارد کردن آدرس الکی و تخلف در این باره میتواند منجر به مسدود شدن کانال یوتویوب شما گردد. البته برخی شرکت ها که تحت عنوان MCN شناخته میشوند واسط دریافت پول از یوتیوب خواهند شد. اگر آشنایی در خارج از کشور ندارید و قصد کمک گرفتن از این شرکت ها را دارید بهتر است، مراقب باشید تا در دام سود جویان نیفتید.
اصطلاحات متداول برای کسب درآمد از یوتیوب چیست؟
در مسیر کسب درآمد کلماتی به گوش شما میرسند که ممکن است معنای آن ها را ندانید. در این بخش به بررسی برخی از اصطلاحات متداول یوتیوب در زمینه کسب درآمد پرداخته ایم.
گاه بیان میشود که کانال Demonetized شده است. این کلمه یعنی به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات یوتیوب، درآمد کانال بسته شده است. همچنین واژه Monetize به معنای شروع فرایند درآمد زایی است. هر محتوایی که در یوتیوب تولید میشود دارای یک شناسه است که به آن content id میگویند.
نام hook (قلاب)
برای جذب مخاطب نحوه شروع ویدیو بسیار اهمیت دارد، به همین دلیل نام hook (قلاب) برای 15 ثانیه اولیه ویدیو انتخاب شده است. copyright یکی از مواردی است که یوتیوب درباره آن حساسیت به خرج میدهد. Copyright به حق انتشار و تکثیر آثار اشاره دارد. در صورتی که ویدیو شما قوانین copyright را رعایت نکرده باشد، توسط یوتیوب اخطار خواهید گرفت.عنوان ویدیو را Title و کاور یا تصویر اولیه ای که همراه آن است را Thumbnails میگویند. Description بخشی است که میتوانید توضیحات متنی در خصوص محتوای ویدیویی منتشر شده ارائه نمایید.