مقالات آموزشی

چند راهکار برای بالا بردن کیفیت طراحی سایت

مفید بود؟

طراحی سایت، گرافیک سایت

امروزه تقریباً همه چیز و همه کس به صورت آنلاین موجود است و اگر یک قانون طلایی برای طراحان سایت وجود داشته باشد، این است: کاری کنید به چشم بیایید.
این قانون در مورد طراحان گرافیکی، پردازشگران نهایی، متخصصان ارتباط با کاربر و هر شخصی با زمینه کاری مرتبط صدق میکند. در حالی که همه ما می دانیم Facebook و Twitter میتوانند کانال های ارتباطی فوق العاده ارزشمندی برای شبکه ارتباطی کنونی شما باشند، اما چند انجمن طراحی آنلاین بسیار عالی وجود دارند که میتوانند به طور چشمگیری باعث ارتقاء و دیده شدن شما توسط مشتریان آینده شوند.
پیوستن به انجمن های آنلاین نه تنها به شما امکان نمایش استعدادتان را میدهد، بلکه میتواند به شما برای به دست آوردن بازخورد و حتی پیدا کردن افراد و همکاران جدید در پروژه های بزرگتر کمک کند. در زیر لیست کوتاهی از سایت هایی که میتوانند در این امر برای شما مفید باشند و شما را هر چه بیشتر معرفی کنند را می آوریم.

AboutMe

اگر شما فقط به دنبال یک محیط ساده برای نمایش خدمات و یا محصولاتتان می گردید، AboutMe میتواند بهترین گزینه ممکن باشد. ممکن است امکانات زیادی نداشته باشد اما هم رایگان است و هم کارتان را پیش می برد. البته سایت AboutMe به شما اجازه نمی دهد تا نام دامنه خود را تغییر دهید. AboutMe جای بسیار مناسبی برای شروع است. گرچه ساختار و فرم ساده ای دارد، اما می توانید از طریق آن بازاریابی و تبلیغات تجارت و وب سایت خود را انجام دهید. اینکه چقدر کوتاه و یا جامع در مورد کار خود توضیح دهید کاملاً به اختیار خودتان است(این سایت با فیلترشکن باز میشود).

DeviantArt

این سایت به هیچ وجه جدید نیست، اما اگر شما یک طراح هستید، قطعاً در جست و جو های گوگل به این سایت برخورد کرده اید. این سایت قانوناً برای طراحان گرافیکی، هنرمندان سنتی، طراحان وب سایت و عکاسان به وجود آمده است. هر کسی از مبتدی تا دانشجویان پیشرفته هنر و افراد بزرگی مانند Adam Hughes را میتوانید در این سایت بیابید. در این سایت نیز مانند Flicker، تعداد بی شماری گروه و انجمن وجود دارد که به شما این امکان را میدهند تا کارهای خود را به اشتراک بگذارید، همکاری کنید، تبلیغ کنید و باز خورد کارهایتان را ببینید. DeviantArt منبع بزرگ و رایگانی برای دست یابی به انواع بافت و طرح، قلم و طراحی های سه بعدی است. پس حتی اگر تنها به عنوان یک منبع نیز به آن نگاه کنید، ارزشش را دارد تا هر چند وقت یک بار به آن سر بزنید. بد نیست بدانید که DeviantArt یک افزونه بسیار قدرتمند کروم، به نام DeviantArt Muro دارد که به شما اجازه میدهد تا مستقیماً از طریق اپلیکیشن وب بتوانید در DeviantArt فعالیت داشته باشید. در ضمن، میزان مهارت شما، حوزه آن و تجربه شما اصلاً مهم نیست، DeviantArt محیط مناسبی را برای همه افراد فراهم است.

Behance

اگر حرفه ای هستید، Behance میتواند بهترین جا برای فروش باشد. در حالی که این شانس را دارید تا در سایت هایی مانند Deviantart و Flicker خودی نشان دهید، Behance مانند LinkedIn برای ارتباط طراحان با مشتریان عمل میکند. همچنین Behance به شما اجازه میدهد تا گالری کار های خود را به هر صورتی که دوست دارید تنظیم کنید. تعداد بازدید کننده بالای این سایت و قابلیت زیاد آن برای نمایش کارهای شما، نمی گذارد Behance را نادیده بگیرید. البته این سایت برای تازه کاران مناسب نیست، اما اگر به دنبال فرصت برای نشان دادن خودتان در عرصه حرفه ای هستید، بهترین گزینه ممکن است(این سایت با فیلترشکن باز میشود).

Flicker

بسیاری از افراد Flicker را به عنوان یک سایتی می شناسند که فقط از نظر عکاسی قوی است. هر چند این نظر تا حدی درست است، اما به این معنی نیست که آن جا نمیتوانید یک قلمرو برای طراحی داشته باشید. Flicker اولین سایتی بود که در سال 2004 در سطح جهانی برای طراحی خلاقانه به موفقیت رسید. بسیاری از طراحان و هنرمندان دیجیتالی از این سایت برای نمایش روش کارهای خلاقانه خویش استفاده میکنند. از طراحی شخصیت بازی ها بر روی تی شرت گرفته تا لی اوت وب سایت.
سایت خود را راه بیاندازید. تمام سایت هایی که مورد بررسی قراردادیم، هر کدام فرمت داخلی، محدودیت و قوانین خاص خود را دارند. تنها راه برای تکمیل کنترل خلاقانه این است که از همان ابتدا ایده و استراتژی خود را به کار ببرید. لازم نیست مهارت بالا در زمینه HTML و یا CSS داشته باشید. راه دیگر، استفاده از یک وبلاگ است که در این زمینه میتوانید از WordPress.com کمک بگیرید.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.