مقالات آموزشی

توضیحاتی درباره محتوای پست وبلاگ و آشنایی با بهترین ساختار برای آن

مفید بود؟

اگر شما قصد دارید یک وبلاگ جدید راه اندازی کنید و یا اینکه به تازگی وبلاگی راه اندازی کرده اید، قدم بعدی نوشتن محتوای پست وبلاگ خواهد بود. مهم نیست که وبلاگ شخصی است و یا تجاری، محتوا نقش مهمی در موفقیت آن ایفا میکند.
قطعا میدانید که اینترنت از محتواهای متنی پر است. بنابراین، اگر میخواهید وبلاگ شما رشد کند باید روی محتوای پست وبلاگ خود کار کنید.
ما تلاش کردیم تا در این مقاله طرز نوشتن محتوای خوب و آموزنده را به شما آموزش دهیم.

تعریف پست وبلاگ

پست وبلاگ مقاله ای است که شما برای وبلاگ خود می‌نویسید و تولید محتوا می کنید. این مقاله میتواند محتوایی شامل متن، تصویر، اینفوگرافیک و ویدئو باشد.

ساختار محتوای پست وبلاگ

در ادامه، ساختار اصلی یک محتوای پست وبلاگ عالی تشریح شده است.

با استفاده از المان های زیر پست را برای هر دو خواننده و موتورهای جستجو بهینه سازی کنید:

عنوان اصلی

تیتر اصلی و یا عنوان پست وبلاگ شما باعث جذب مخاطبان بالقوه میشود. ممکن است افراد عنوان محتوای پست وبلاگ شما را در اخبار شبکه های اجتماعی و یا نتایج جستجو ببینند. اطمینان حاصل کنید که کلمه ی کلیدی اصلی که مخاطبان برای دسترسی به مقاله ی شما آن را جستجو میکنند، در عنوان وجود داشته باشد.

 

 

تاریخ انتشار

اگرچه نوشتن تاریخ انتشار برای پست اختیاری است اما پیشنهاد ما نوشتن آن است. اگر مکررا وبلاگ خود را به روز رسانی میکنید، تاریخ انتشار به خوانندگان کمک میکند تا پست های اخیر را بیابند. قرار دادن تاریخ انتشار برای صفحات محتواهای همیشه سبز لازم نیست اما بهتر است برای محتواهای روزمره قرار داده شود. پیشنهاد می کنیم مقاله What is a Blog Post? – The Perfect Structure را نیز مطالعه کنید.

اطلاعات نویسنده

اطلاعات نویسنده به مخاطبان کمک میکند تا متوجه شوند چه کسی پست را نوشته است؛ این نکته مخصوصا برای وبلاگ هایی که چندین نویسنده دارند مهم است. علاوه بر این، نوشتن اطلاعات نویسنده باعث جلب اعتماد خوانندگان میشود زیرا افراد به شخصی که اطلاعاتش در دسترس است بهتر اعتماد میکنند.

طبقه بندی پست

با استفاده از المان “طبقه بندی” میتوانید محتواهای خود را به بخش های مختلف دسته بندی کنید. بهتر است برای هر محتوای پستی که ایجاد میکنید، تگ طبقه بندی مخصوص قرار دهید. جمع آوری پست های مرتبط به خوانندگان و موتورهای جستجو کمک میکند تا پست های مورد نظرشان را راحت تر بیابند.

پیش زمینه (مقدمه)

اولین پاراگراف محتوای شما تاثیر زیادی در جلب نظر مخاطب دارد؛ مخاطب با خواندن آن تصمیم میگیرد که مطالعه ی محتوای پست وبلاگ را ادامه دهد و خیر. اطمینان حاصل کنید که این پاراگراف اول به اندازه ی کافی جذاب باشد. شما باید در این پاراگراف حداقل یکبار از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید.

محتوای اصلی

این محتوا بدنه ی اصلی پست شماست. عنوان را به عنوان قول و محتوای اصلی را به عنوان تحقق این قول در نظر بگیرید. محتوای اصلی شما باید رضایت تمامی افرادی را که به خاطر عنوان اصلی به وبلاگ شما سر میزنند، جلب کند.

 

 

اگر محتوای اصلی شما حاوی اطلاعات مورد نیاز کاربران نباشد و عبارت بیان شده در عنوان را تشریح نکند، کاربران به وبلاگ شما به چشم وبلاگی غیر سودمند نگاه خواهند کرد. طول محتوای پست وبلاگ میتواند بین 300 تا 3000 کلمه و یا بیشتر باشد. بهتر است که طول پست ها را به توجه به سودمندی مطالب برای مخاطبان تغییر دهید.

زیر عنوان ها

بسیاری از افراد به جای مطالعه ی کامل مطالب شما، آنها را به طور اجمالی بررسی میکنند. با استفاده از زیر عنوان ها پست های خود را به بخش های مجزا تقسیم کنید. اطمینان حاصل کنید که زیر عنوان ها بیان کننده ی متون پاراگراف های خود باشند. پیشنهاد می کنیم مقاله 25 منبع و وبلاگ برای یادگیری سئو را نیز مظالعه کنید تا در وبلاگ نویسی خود از مطالب آن ایده بگیرید.

متون پررنگ شده

در برخی نواحی متن اصلی خود و به منظور مشخص کردن نکات مهم، برخی لغات و عبارات را پررنگ کنید. فقط برخی نواحی را پررنگ کنید؛ در غیر این صورت کل متن پررنگ به نظر میرسد و اینگونه نکات مهم برجسته نخواهند شد.

لیستی از نکات کلیدی / عبارات ترتیبی

با اینکه شاید پر کردن کل محتوا با نکات کلیدی و یا عبارات شماره گذاری شده کار جالبی نباشد، اما بهتر است برای جدا کردن گام ها و جداول از این لیست ها بهره بگیرید.

رسانه

اضافه کردن مطالب رسانه ای مانند عکس و ویدئو باعث بهینه سازی محتوای پست وبلاگ شما میشود. این جداسازی محتوا در برخی بخش ها باعث تشریح هر چه بهتر مطالب میشود.
حداقل کاری که میتوانید بکنید اضافه کردن عکس به محتواست. کلمه ی کلیدی اصلی را به عنوان عکس و تگ آلت اضافه کنید. اینگونه موقعیت پست شما در موتورهای جستجو نیز بهینه سازی میشود.

نتیجه گیری

بخش نتیجه گیری باید متنی حداکثر دو پاراگرافی باشد که کل محتوای تشریح شده در بخش اصلی را به طور مختصر توضیح دهد. خواننده با مطالعه ی بخش نتیجه گیری باید به خلاصه ای از کل مطالب تشریح شده دست پیدا کند. اگر بخش نتیجه گیری به خواننده کمکی نکند ممکن است وی مجبور شود برای مطالعه ی برخی بخش ها دوباره به متن اصلی رجوع کند.

فراخوان

آخرین خط پست باید حاوی “فراخوان” باشد. به بیان ساده، باید از خوانندگان بخواهید تا افکار خود را در قالب کامنت برای شما بنویسند و یا پست شما در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند. اگر هدف شما از نوشتن پست تبلیغ یک محصول و یا خدمات است، بخش فراخوان باید کاربر را به مطالعه ی بیشتر در مورد متن تشویق کند.

دکمه های به اشتراک گذاری پست در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی ابزار خوبی برای تبلیغ محتوای پست وبلاگ شما هستند. پس شما حتما باید دکمه های به اشتراک گذاری پست در شبکه های اجتماعی را به پست های خود اضافه کنید تا مخاطبان بتوانند به راحتی پست های شما را به اشتراک بگذارند. شما میتوانید این دکمه ها را به ابتدا و یا انتهای پست و یا به بخش کناری و به عنوان ویجت شناور، اضافه کنید.

بخش کامنت ها

کامنت ها هم در کنار بدنه ی اصلی محتوا، مهم ترین بخش محتوای پست وبلاگ هستند. این بخش به مخاطبان اجازه میدهد تا با شما و دیگر مخاطبان ارتباط بگیرند. بهتر است که شما به کامنت های ایشان پاسخ داده و سر صحبت را باز کنید.

 

لازم نیست که تمامی المان های تشریح شده در این مقاله در تمامی پست های شما موجود باشند. اما اطمینان حاصل کنید که بخش پیش زمینه ی شما به اندازه کافی جذاب باشد، بدنه ی اصلی از کیفیت خوبی برخوردار باشد و بخش نتیجه گیری هم بدنه ی اصلی را به خوبی خلاصه کند.

چگونه اولین محتوای پست وبلاگ را بنویسیم؟

نوشتن اولین پست کار ساده ای نیست و حسی شبیه به آلیس بودن در سرزمین عجایب دارد! اما لازم است که از حفاظ امن خود بیرون بیایید و کمی سختی را تحمل کنید.
در اولین پست، میتوانید خود را معرفی کنید. خود را به مخاطبان بشناسانید، هدف خود از ایجاد وبلاگ را تشریح کنید و موضوع وبلاگ را مشخص کنید. عنوان پست اول میتواند “به وبلاگ من خوش آمدید” و یا “اولین محتوای پست وبلاگ من” باشد. به همچنین شما میتوانید در این پست، پست بعدی خود را معرفی کرده و در مورد محتوای آن توضیح دهید.

مثال هایی از پست های وبلاگ خوب

عنوان پست باید نظر مخاطبان را جلب کرده و به محتوای پست وبلاگ شما ارزش ببخشد. این عنوان باید حاوی کلمه ی کلیدی اصلی و مزایای خواندن پست برای مخاطبان باشد.
شما میتوانید با بررسی لینک های زیر در مورد پست های وبلاگ ایده به دست بیاورید:

  •     چگونه بنویسیم:  How to Immediately Become a More Productive Writer
  •     سوال: What I Learned From 100 Days Of Rejection
  •     اعداد:  73Top Blogging Tips For Beginners (2021)

نتیجه گیری

حالا شما با نکات مهم و ساختار اصلی پست های وبلاگ آشنا شده اید. مرحله ی بعدی کسب تجربه در زمینه ی نوشتن محتواست. مهم است که محتوای پست وبلاگ شما بین تمامی محتواهای موجود روی اینترنت خاص باشد. سعی کنید متفاوت باشید و به همه ی موضوعات از جنبه ی متفاوتی نگاه کنید. موفق باشید!

همان طور که می‌دانید، پست های وبلاگ یکی از انواع محتاهایی هستند که برای جذب مخاطب تولید می‌شوند. برای آشنایی با انواع محتواها توصیه می‌کنیم مقاله بیش از 100 نوع ایده تولید محتوا را نیز مطالعه کنید.

 

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.