مقالات آموزشی

معرفی مراحل معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس

مفید بود؟

 

این موارد تنها برخی از مزایای این ابزار محبوب و کاربردی است. بنابراین به دلیل مفید و کاربردی بودن این ابزار، ما در این مقاله نحوه معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس را برای شما توضیح می‌دهیم تا راحت‌تر از آن استفاده کنید. پس با ما همراه باشید.

مراحل معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

برای اینکه با نحوه معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس آشنا شوید، باید نحوه انجام مراحل مختلف آن را یاد بگیرید. در این بخش از مقاله ما هر یک از این مراحل را برای شما توضیح می‌دهیم.

• وارد Google Analytics شوید

مرحله 1: در ابتدا، برای معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)، باید از طریق آیدی جیمیل خود وارد حساب گوگل آنالیتیکس خود شوید. البته باید توجه داشته باشید که برای ورود، باید یک آیدی معتبر از جیمیل داشته باشید. همچنین شما نمی‌توانید از آیدی ایمیل دیگری استفاده کنید.

 حساب جیمیل 

مرحله 2: در این مرحله میتوانید با کمک حساب جیمیل خود، به صفحه گوگل آنالیتیکس وارد می‌شوید. در این صفحه می‌توانید فرآیند تجزیه و تحلیل عملکرد وب‌سایت خود را آغاز کنید. بنابراین باید روی کادر sign-up کلیک کنید.

sign-up

مرحله 3: پس از کلیک بر روی sign-up، به صفحه بعدی گوگل آنالیتیکس وارد می‌شوید. در این صفحه دو گزینه وجود دارد. اگر می‌خواهید اطلاعات اپلیکیشن‏های خود را پیگیری کنید، روی تب Mobile Apps کلیک کنید. اما اگر می‌خواهید اطلاعات عملکرد سایت خود را پیگیری کنید، لازم است تب Website را انتخاب نمایید.

 

URL سایت را وارد کنید

مرحله 4: در این مرحله از معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس باید یک نام مناسب برای حساب خود، نام سایت، URL سایت را وارد کنید. همچنین یک صنعت مناسب و گزارش تایم زون را انتخاب کنید. در بخش Data Sharing Options، باید کادرهای کنار گزینه های مورد نظر خود را علامت گذاری نمایید.

مرحله 5: در نهایت می‌توانید با کلیک روی دکمه دریافت آیدی پیگیری (Get Tracking ID) آن را دریافت کنید.

 سرویس Google Analytics

مرحله 6:  در پایان، قرارداد شرایط سرویس Google Analytics برای شما به نمایش در می آید. اکنون باید ناحیه (region)خود را انتخاب کنید. پس از علامت گذاری کادرها روی دکمه “I Accept” کلیک کنید.در این مرحله تنظیم کد رهگیری برای معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس به پایان رسیده است.

 افزودن کد گوگل آنالیتیکس به وب‌سایت

پس از تنظیم گوگل آنالیتیکس برای معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس می‌توانید سه بخش را مشاهده کنید. این سه بخش شامل Tracking Id، Global Site Tag و Google Tag Manager است. اکنون باید از روش‌هایی برای معرفی سایت خود به گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. Tracking Id که با “UV” آغاز می‌شود، یک شناسه پیگیری است که به شما در پیگیری اطلاعات سایت کمک می‌کند. کد زیر یک «Global Site Tag» است که در سایت شما گنجانده می‌شود.

 

 وب‌سایت وردپرس

روش اول معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس: استفاده از WordPress Plugin Google Analytics Dashboard برای سایت وردپرس (GADWP)

اگر سایت شما یک وب‌سایت وردپرس است، اضافه کردن Tracking Id به آن راحت است. زیرا نیازی به استفاده از کد داخل وب‌سایت نیست. اگر یک سایت وردپرس دارید، ما نحوه معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس را به شما آموزش می‌دهیم:

  •  ابتدا افزونه Google Analytics Dashboard (GADWP)  را برای سایت وردپرس دانلود کنید.
  •  سپس آن را در سایت خود نصب کرده و فعال کنید.
  •  پس از فعال کردن افزونه، شما باید به مجوز آن دسترسی داشته باشید. بنابراین لازم است به بخش Settings آن بروید.
  • با کلیک روی Plugin Authorization، این افزونه کد دسترسی به آن را درخواست می‌کند. در این بخش فقط لازم است روی Get Access Code کلیک کنید. البته فقط باید با اکانت Google Analytics خود وارد شده باشید.
  •  هنگامی‌که روی Get Access Code کلیک می‏کنید، از شما درخواست می‌شود که جزئیات حساب گوگل خود را که برای گوگل آنالیتیکس استفاده شده است، ارائه دهید.
  •  کد نمایش داده شده را کپی کرده و آن را در باکس ورودی Access Code  از داشبورد پلاگین، پیست (Paste) کنید. سپس روی Save Access Code کلیک کنید.

وقتی فردی از سایت وردپرس شما بازدید می‌کند، اطلاعات آن در گوگل آنالیتیکس نمایش داده می‌شود. برای مشاهده خلاصه اطلاعات بازدیدکنندگان سایت خود، می‏توانید صفحه اصلی داشبورد وردپرس را بررسی کنید.

روش دوم معرفی سایت به گوگل آنالیتیکس: افزودن کد گوگل آنالیتیکس به سایت به صورت دستی

شیوه دیگر برای معرفی یک سایت به گوگل آنالیتیکس این است که کد رهگیری را در قسمت هدر (header) تم سایت خود اضافه کنید. برای انجام این کار باید مراحل زیر را انجام دهید:

برای بازیابی کد رهگیری خود لازم است ابتدا به بخش “” Admin در داشبورد گوگل آنالیتیکس مراجعه کنید. سپس “” ACCOUNT را از بخش اکانت انتخاب کنید.

  •  در پایین “” Property، روی ” Tracking Info” کلیک کنید. در پایین این تب می‌توانید “tracking code” را ببینید.
  • How To Add Website to Google Analytics?
  •  برای دریافت این کد باید روی آن کلیک کنید.

 

سپس باید کد را از قسمت پایین ” Global Site Tag ” کپی کرده و در قسمت Header سایت خود پیست (paste) کنید. احتمالاً میدانید که تم شما دارای تنظیمات سفارشی سازی است. شما می‌توانید از طریق این تنظیمات کد گوگل آنالیتیکس خود را در تم سایت خود قرار دهید. اگر نمی‌توانید:

  •  در داشبورد مدیریت وردپرس، باید به Appearance > Editor بروید.
  •  در نواری که کنار Theme Files قرار دارد روی Theme Header (header.php) کلیک کنید.
  •  پس از یافتن تگ بسته </head> در فایل هدر، Tag Google Analytics Global Site را در بالای آن paste کنید.

گزارش‌های مربوط به ترافیک سایت

فایل را save کنید تا بتوانید ترافیک سایت خود را در گوگل آنالیتیکس پیگیری کنید. برای مشاهده و بررسی گزارش‌های مربوط به ترافیک سایت خود، باید به سایت گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) مراجعه کنید.

اگر وب‌سایت شما با وردپرس ساخته نشده است، شما باید Tracking Code را از طریق اکانت C پنل خود وارد کنید. برای انجام این کار باید پس از وارد شدن به اکانت C پنل خود، بخش “” Public_html header سایت خود را پیدا کنید و در این قسمت کد رهگیری را جایگذاری کنید.

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.