مقالات آموزشی

نکاتی که قبل از انتخاب قالب سایت وردپرس باید به آن ها توجه شود

مفید بود؟

در انتخاب قالب سایت وردپرس باید به چه نکاتی توجه شود؟

  • ساده و کم حجم بودن :

بسیاری از قالب های وردپرس رنگ های زیاد، طرح بندی های پیچیده، انیمیشن های نمایشی و غیره را دارد.گاهی اوقات ممکن است به چنین چیزهایی احتیاج داشته باشید اما در بیشتر موارد به همه ی آنها نیازی ندارید. در جستجوی قالبی باشید که طرح بندی آن شما را در رسیدن به هدفتان یاری میکند.مطمئن شوید که استایل قالب ارائه شده پیچیده نیست. هدف طرح کردن وب این است که به کاربران کمک کند اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند و به طور همزمان به صاحبان سایت در رسیدن به هدفشان کمک کند.

اگر یک تم خوب به نظر برسد ولی به شما در گرفتن تجارت یا مشتری های جدید کمک نکند پس قالب خوبی نیست. همچنین اگر با قالب این کاربران نتوانند کارهای خود را در وبسایت شما پیدا کنند این قالب خوبی نیست.

  • واکنش گرا بودن یک مورد اختیاری نیست :

قالب های واکنش گرا طرح بندی های خود را برطبق اندازه های صفحه و ابزار های مختلف تنظیم میکنند. یک مقدار عمده از ترافیک های وب توسط موبایل و دیگر دستگاه ها تولید می شود.  برحسب موضوع های وب سایت شما، این مقدار حتی میتواند بالا تر از ۵۰ درصد از ترافیک های شما باشد.

google سایت هایی را که واکنش گرا هستند در نتایج جست وجوی موبایلی در سطر نتایج نشان می دهد. علی رغم آمارگیری و موضوعات سایت شما، تمام سایت ها باید واکنش گرا باشند.بیشتر قالب های وردپرس از قبل واکنش گرا هستند. اما هنوز فروشندگانی وجود دارند که طرح بندی هایی با عرض مشخص که اصلا برای موبایل مناسب نیست می فروشند.

تست واکنش گرا بودن قالب وردپرس :

آسانترین راه برای اینکه امتحان کنیم یک سایت واکنشگرا است یا نه این است که اندازه صفحه جست وجو گر را تغییر دهیم. با تغییر اندازه صفحه ، رسپانسیو بودن قالب برای شما مشخص می شود.

  • سازگاری با مرورگر های مختلف :

کاربران با مرورگر های مختلف وارد سایت شما می شوند. پس قالبی که تهیه می کنید باید با مرورگر های مختلف سازگاری کامل داشته باشد. سعی کنید قبل از خرید یک قالب وردپرس مناسب ، از فروشنده قالب خود حتما بپرسید که آیا قالبی که خریداری می کنم با تمامی مرورگر ها سازگاری دارد یا خیر؟! طراحان حرفه ای قالب های خود را با تست کننده های مختلف و مرورگر های مختلف بررسی می کنند تا بتوانند با خیال راحت ادعای browser compatibility بودن قالبشان را کنند.

  • سازگاری با افزونه های مختلف :

قدرت واقعی وردپرس را افزونه های نصب شده روی آن مشخص می کنند. بدون افزونه های لازمه ، وردپرس قدرت چندانی ندارد. پس باید حتما از قالبی استفاده کنید که با افزونه های مختلف سازگار کامل داشته باشد. حداقل با افزونه های حرفه ای وردپرس سازگار بودن قالب را تست کنید.

  • سازگاری با افزونه wpm l (قابلیت چند زبانه شدن و ترجمه)

حتما اگر می خواهید تجارت خود را جهانی کنید به این فکر هستید که یک سایت چند زبانه بسازید. اگر سایتی چند زبانه می خواهید حتما باید توجه کنید که قالب انتخابی شما قابلیت ترجمه و چند زبانه شدن و همچنین سازگاری با wpm l را داشته باشد.

  • صفحه ساز گرافیکی :

جدیدا بخش جدیدی به قالب های وردپرسی اضافه شده به نام صفحه ساز گرافیکی که با آن می توانید صفحات سایتتان را به خوبی بسازید و هر طرحی که دوست دارید را بدون کد نویسی برای خود ایجاد کنید. سعی کنید قالبی انتخاب کنید که از صفحه ساز اختصاصی استفاده کند و یا از ویژوال کامپوزر پشتیبانی کند.

  • پشتیبانی فعال و پاسخگو داشته باشد :

قالب های حرفه ای که شما خریداری می کنید باید پشتیبانی داشته باشد تا در صورت وجود مشکل ، مشکل شما را حل کنند. پشتیبانی فعال و پاسخگو مانند گارانتی هست ، شما باید قالب گارانتی شده ای را خریداری کنید. اینکه کدام فروشنده پشتیبانی خوبی دارد را می توانید از مشتریان آن فروشنده و سوال و جواب هایی که در صفحه محصولات آن فروشگاه موجود هست ببینید.

  • سئو شده برای گوگل :

قالبی که سئوی مناسبی نداشته باشد و نتواند رشد ورودی گوگل را برای شما به همراه داشته باشد عملا وقت و سرمایه شما را گرفته و کار کردن روی آن بیهوده هست. قالب انتخابی شما باید کد نویسی خوب و مناسبی داشته باشد تا ورودی گوگل و سئوی سایت شما را افزایش دهد.

 

Author

مدیریت سایت

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.